Parallels Desktop 11

Parallels Desktop 11
Denne artikel har vi i øjeblikket ikke på lager!
495,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Parallels
 • 100320-DK
 • Ny
 • 1 år
 • Alle sprog
Med Parallels Desktop 11 kan du køre dit OS X og dit Windows styresystem på samme tid på din...mere

Produktinformationer "Parallels Desktop 11"

Med Parallels Desktop 11 kan du køre dit OS X og dit Windows styresystem på samme tid på din Mac. Ligesom den tidligere version tilbyder Parallels Desktop 11 for Mac en bred vifte af forskellige virtualiseringsfunktioner, såsom fuld skærm-modus eller flytning af filer mellem din Apple-computer og Windows-styresystemet til Mac. Desuden får du med Parallels Desktop 11 Mac mange nye features, som vil understøtte dig i dit parallelle arbejde i begge systemer.

Det kan Parallels Desktop 11

Parallels Desktop 11 for Mac giver dig mulighed for at benytte Windows-programmer på din Mac – helt enkelt. Det kreerede Windows miljø til Mac giver dig alle relevante Windows-funktioner og fungerer som et fuldstændigt Windows-system. Det virtualiserede Windows-styresystem til Mac er endnu hurtigere med Parallels Desktop 11 end et direkte installeret Windows. Dette hænger sammen med, at Parallels Desktop 11 Mac gør brug af diverse specifikke OS X-blokke og får det til at køre hurtigere. Udviklere har med det nye Parallels Desktop 11 for Mac sat sig som mål at optimere Windows styresystemet til Mac OS X og således vil diverse produktivitetsprogrammer som fx Office både starte og køre hurtigere.

Nyt i Parallels Desktop 11 for Mac

Parallels Desktop 11 Mac udnytter de innovationer, som følger med Windows 10 og samtidig kombinerer dem med fordelene fra OS X El Capitan. Microsofts sprogassistent „Cortana” er et eksempel på en af de nye features i Parallels Desktop 11. Takket være Parallels Desktop 11 kan disse funktioner startes op, selv når Windows styresystemet til Mac kører i baggrunden.

Følgende nye features finder du i Paralles Desktop 11:

 • Microsofts sprogassistent Cortana.
 • Quick Look til rådighed i Windows.
 • Understøttelse af force touch-gestus, der kendes fra nyere Macs.
 • De senest anvendte filer vises uanset deres lagringssted.
 • Understøttelse af alle Mac-printindstillinger.
 • Mac-placeringstjenester til Windows programmer.
 • Macs lydstyrkeindstillinger synkroniseres automatisk med de virtuelle maskiner.

I Parallels Desktop 11 for Mac blev desuden Mac-Windows styringen optimeret. Dette gælder fx kohærens-modusset, der gør det muligt at køre Windows-programmerne direkte fra Mac-grænsefladen.

Højtydende Parallels Desktop 11

For udviklere af Parallels Desktop 11 er det ikke blot vigtigt at Windows styresystemet kommer til at køre på din Mac, men det er også vigtigt, at der ikke er blevet indgået kompromiser, når det gælder ydeevnen. Derfor er der i det nye Parallels Desktop blevet foretaget diverse optimeringer: For at forlænge batteriets levetid slukker Parallels Desktop 11 Mac for strømkrævende ressourcer, især i rejsemodus. Hvad ydeevnen angår, blev opstarten og lukningen af systemet accelereret med op til 50 % og dataoperationerne med op til 20 %.

Gør brug af fordelene ved Windows og Mac samtidigt på én enkelt enhed og arbejd mere produktivt end nogensinde før – med Parallels Desktop 11!

Parallels Desktop 11 - Systemkrav

Platform  Mac
Styresystem
 • OS X El Capitan 10.11.1 eller nyere
 • OS X Yosemede 10.10.5 eller nyere
 • OS X Mavericks 10.9.5 eller nyere
Processor  En Mac maskine med Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, Intel Core M eller Xeon processor (Core Solo og Core Duo processorer understøttes ikke længere)
Hukommelse  Mindst 2 GB RAM (4 GB RAM anbefales til Windows 7, der kører som en virtuel maskine eller hvis host-operativsystemet er Lion)
Harddisk  Ca. 850 MB fri harddiskplads på startdisken (Macintosh HD) for at installere Parallels Desktop.
 Ca. 15 GB harddiskplads for hver virtuel maskine.
Grafikkort  /
Lydkort  /
Videreførende links til "Parallels Desktop 11"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Parallels Desktop 11 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat