Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Windows 10 Enterprise LTSC 2019
2.249,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100564-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Business-operativsystem med stor funktionsmangfoldighed...mere

Produktinformationer "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Business-operativsystem med stor funktionsmangfoldighed

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 er et sikkert operativsystem, der også klarer høje krav i store virksomheder. Det er en all-round-pakke til diverse enheder, som tilbyder stærke funktioner. Gennemtænkte sikkerhedsforanstaltninger støtter desuden firmaerne proaktivt med understøttelse af Cloud-Intelligence. I modsætning til Windows 10 Pro indeholder Enterprise-versionen det omfattende sikkerhedsværktøj Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). It-medarbejderne i en virksomhed har bl.a. gavn af operativsystemet i kraft af funktionen Desktop Analytics. Vigtige applikationer, såsom Microsoft Edge, Cortana, Microsoft Whiteboard eller OneNote til Windows 10 er umiddelbart tilgængelige. Windows 10 Enterprise LTSC 2019 til køb gør det desuden lettere for IT-afdelingen i en virksomhed at overgå til Cloud-baseret administration. Således kan nogle arbejdsgange allerede omstilles til Intune, mens Configuration Manager stadig kører. Takket være adgangen til Microsoft Store for virksomheder kan ethvert firma finde passende, yderligere applikationer.

Forbedringer inden for sikkerhed

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 indeholder en samling interaktive områdefunktioner, der analyserer trusler mod sikkerheden. Således kan den enkelte virksomhed individuelt indstille, hvornår og hvordan man ønsker at blive informeret om farer. Det drejer sig om integrerede sikkerhedsforanstaltninger, der er tilknyttet Azure, Office, Microsoft Cloud og andre applikationer. Microsoft Secure Score samler dataene fra Antivirus-Software, operativsystem-aktiveringer, Firewall og andre sikkerhedsaspekter. Operativsystemet tillader frakobling eller blokering af bestemte URL- og IP-adresser fra firmaets administratorers side. Desuden betyder Windows 10 Enterprise LTSC 2019 til køb, at virksomhederne beskyttes endnu bedre mod ransomware , og at de kan anvende den nyeste generation af Windows Defender ATP. Og log på uden adgangskode understøttes. Medarbejderne kan gøre brug af moderne multifaktor-autentificering på deres Windows 10-enheder.

Du kan arbejde endnu mere produktivt med applikationerne til Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 muliggør bl.a. brugen af Azure Active Directory (AAD). Med Windows Autopilot kan enheder helt uden direkte brugerindtastning forbindes med hinanden. Funktionen Desktop App Assure hjælper ved håndtering af eventuelt opståede problemer i forbindelse med operativsystemet. Også ved den månedlige sikkerhedsopdatering er der forbedringer, nemlig opdeling i mindre pakker, der udpakkes hurtigere. Microsoft Edge-brugere vil opleve en bedre Kioskmodus og en lettere måde at signere digitalt på. Derudover er de sprogspecifikke filer nu en del af den såkaldte Local Experience Pack, som er hurtigere at installere og som belaster operativsystemet mindre end ved tidligere modeller. Med Cross-Platform Installationstool MSIX Packaging kan firmaernes administratorer letter aktivere applikationer. Ved søgning kan brugeren nu gøre brug af kunstig intelligens, der også finder data i Office og andre applikationer.

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 til køb

LTSC står for Long-Term Servicing Channel. Brugeren får regelmæssige opdateringer om egenskaber - og det planmæssigt i marts og september. En gang om måneden tilføjes supplerende sikkerhedsopdateringer. Dette gælder i 60 måneder fra offentliggørelsesdatoen for softwaren. Grundlaget herfor er den aktiverede servicemodel for Windows operativsystemer kaldet Semi-Annual Channel (SAC).
Lizengo er den rigtige adresse til sikkert og hurtigt at købe operativsystemet. Her kan man på ukompliceret vis erhverve sig en produktnøgle til et Windows produkt og få støtte ved installationen efter behov.
Hvis du stadig har spørgsmål til Windows 10 Enterprise LTSC 2019, yder Lizengo-teamet gerne yderligere hjælp.

Processor: 
mindst 1 GHz

RAM:
1 GB for 32-bit eller 2 GB for 64-bit

Harddisklager: 
16 GB for 32-bit eller 20 GB for 64-bit

Grafikkort: 
DirectX 9 eller højere med WDDM 1.0 driver

Display:
mindst 800 x 600 pixel

Videreførende links til "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat