Microsoft SQL Server 2017 2 Core

  • : 100576-DK
  • : Microsoft
Straks-download
28.400,00 kr.

Priser inkl. lovpligtig moms.

Software til download

Sprog:

Mængde

Hightlights & Details

  • Analyser i realtid med op til 1 million projektioner pr. sekund
  • frit valg af brugerprogrammeringssprog til udførelse i Windows-, Linux- og Docker-objektbeholdere
  • multidimensionale modeller til databearbejdelse
  • høj skalerbarhed og disposition til virksomhedskritiske applikationer og datavarehuse
  • 100576-DK

Fleksibel databaseadministration med Microsoft SQL Server 2017 2 Core

Med Microsoft SQL Server 2017 2 Core får en virksomhed en fremragende databaseløsning, hvorved enhver licens dækker to serverprocessorer. Det drejer sig om en administrationssoftware til databaser, som er populær i hele verden. Med hver version er der inkorporeret flere muligheder og detaljer for mere ydelse og sikkerhed, så Microsoft SQL Server 2017 2 Core til køb er ensbetydende med, at et meget udspekuleret program erhverves. Blandt andet overbeviser 2017-versionen ved også at kunne køre i Linux- og Docker-objektbeholdere.

Administrationssystem med relationsdatabase og med serverteknologi

Programmet er rettet mod den aktuelle SQL-version. En MSSQL-server kan blandt andet benyttes som datavarehus. Softwaren har en business-intelligensplatform med skalerbare infrastruktur. Vigtige anvendte tjenester er
Rapporterings-, integrations- og analysetjenester. Med Microsoft SQL Server 2017 kan der skrives intelligente applikationer, der beror på R og Python. I stedet for blot reagerende dataanalyser er her forudsigende analyser mulige. De integrerede muligheder for parallel bearbejdning muliggør hurtige indblik i selv store datamængder. Understøttelsen af Windows-, Linux- og Docker-objektbeholdere sikrer en konsekvent arbejdsgang. Efter ønske kan hybride løsninger udfærdiges: Foruden den klassiske vej kan datamængder også maskinekspederes i Azure Virtual. Microsoft SQL Server 2017 2 Core til køb er således også noget for virksomheder, der ønsker at arbejde i mere end en sky. Her kan værktøj som Azure Active Directory og SQL Server Management Studio benyttes til databaseadministration. Ved at oprette redundante data i skyen udarbejder brugeren ved behov en backup.

Gennemtænkt funktionsomfang

Det er ikke nødvendigt at købe Enterprise-versionen af Microsoft SQL Server 2017 2 Core til køb til mange virksomhedsscenarier. Standardversionen af Microsoft SQL Server 2017 2 Core inkorporerer de vigtigste funktioner til administration af databaser og dataanalyse. Således kan programmeringsværktøjet T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON und XML anvendes, og der er grafiske vurderinger af dataene. Sikkerhedsmekanismer, såsom kryptering og datamaskering er ligeledes integreret. Desuden kan diverse valgmuligheder inden for området Data Warehousing anvendes. Derudover er grundlæggende funktioner inden for maskinbaseret indlæring indhold i softwaren. For eksempel kan der tilsluttes Python-analyseværktøj.

Microsoft SQL Server 2017 2 Core til køb

Hver af de tilbudte licenser omfatter to kerner. Brugeren skal være opmærksom på, at alle kerner i serverens processorer skal dækkes af licens. Pro-fysisk processorer skal erhverves til mindst fire kerner. Arbejder man med virtuelle instanser, skal alle virtuelle kerner i hver virtuelle maskine dækkes af licens. Licenser til mindst fire kerner pr. virtuelle maskine kræves. Det bør også tages i betragtning, at SQL-server-udførelse på en virtuel maskine er langsommere end den systeminterne udførelse, hvor der ikke skal bruges virtualiseringskræfter. Hos Lizengo kan licenser erhverves til Microsoft SQL Server 2017 på enkelt vis til at downloade umiddelbart.
Lizengos team hjælper gerne, hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med installationen af Microsoft SQL Server 2017 2 Core.

Videreførende links til "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"

Arbejdslager: 
mindst 1 GB
men 2GB til installation af datakvalitetsserver-komponenter i Data Quality Services,
anbefalet 4 GB jo større databasen er

Processorens hastighed: 
mindst 1,4 GHz,
anbefalet 2,0 GHz eller hurtigere

Processortype:
x64-processor: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon med Intel EM64T-understøttelse, Intel Pentium IV med EM64T- understøttelse

Harddisklager:
mindst 6,0 GB til oprettelsen af midlertidige filer på systemets drev ved installationen,
mere lagerkapacitet, alt efter systemkonfiguration og ønskede funktioner

Læs, skriv og diskutér bedømmelser...
Kundeanmeldelser for "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)
SQL Server 2017 Enterprise - Administrer større datamængder let...
115.000,00 kr.
Microsoft SQL Server 2017 Standard
Microsoft SQL Server 2017 Standard
SQL Server 2017 Standard - Enkel databasestyring SQL Server...
7.400,00 kr.
Sidst set