Microsoft Sharepoint Server 2016

  • : 100440-DK
  • : Microsoft
Straks-download
42.999,00 kr.

Priser inkl. lovpligtig moms.

Software til download

Mængde

Hightlights & Details

  • Gemte data fra nu af tilgængelige på alle slags terminaler
  • Forenklet navigation letter omgangen med softwaren
  • Betydelig større filer understøttes fra nu af af SharePoint Server 2016
  • Forbindelsen til Office 365 letter brugen af Cloud-miljøer
  • Fleksibel tilpasbar licenseringsmodel for små og store virksomheder
  • 100440-DK

For at gøre af enhver art nemmere tilgængeligt for brugeren, følger SharePoint Server 2016 en nem navigationsmodel af websider. Enhver form for indhold, som du stiller til rådighed der, kan for eksempel hentes struktureret og nemt af andre medarbejdere. Da mennesker i dag vokser op med hjemmesider, er navigation i disse Content-samlinger som regel meget nemt. Et enkelt websted kan med SharePoint Server 2016 - Standard igen opdeles i mange mindre steder. Det er således fuldt ud muligt at skabe en klar træstruktur for indhold af enhver art. Denne fordel kan også mindre teams benytte, idet data ved projekter på anskuelig måde bliver bearbejdet og stillet til rådighed.

SharePoint Server 2016 giver mulighed for at sortere Content-samlinger i form af websider efter specifikt indhold. Således kan der nemt oprettes biblioteker af dokumenter, fremstilles billeder eller oprettes Wikipedia-lignende databaser af viden og information. For medarbejdere i virksomheder er desuden opgavelister eller kalendere interessante. Ved møder tilbyder SharePoint Server 2016 yderligere mulighed for at åbne egne diskussionsfora, for på den måde at give mulighed for at drøfte aktuelle begivenheder i virksomheden (eller også udenfor denne). I princippet overetager softwaren dermed mange forskellige opgaver. I sidste ende bestemmer det specifikke behov for anvendelse i den konkrete virksomhed, hvad SharePoint Server 2016 anvendes til.

Ingen omfattende forudgående viden er nødvendig for at fremstille Content-samlinger i form af websider. Også komplekse projekter kan klares i nogle få trin via skabeloner, der stilles til rådighed. Forudsætningen herfor er overdragelse af rettigheder fra administratoren. Når denne hurdle er overvundet, kan enhver medarbejder generere SharePoint-samlinger med de passende rettigheder. Skabeloner inkluderer tomme websider eller også team-websteder med færdiglavede biblioteker, arbejdsområder for dokumenter, mødelokaler, in-house og eksterne blogs og meget mere. Med det store antal forskellige skabeloner er det muligt for medarbejderen på kort tid at anvende SharePoint Server 2016. Forbindelsen til Office 365 gør det også lettere at integrere eksisterende data og dokumenter.

Yderligere muliggør indretningen af SharePoint Server 2016 integrationen af skabelonkataloger til eksterne opgaver. For eksempel kan der genereres en skabelon til pressemeddelelser eller en skabelon til nyheder. Medarbejdere fra presseafdelingen får derved hurtig adgang til alle nødvendige ressourcer såsom formatskabeloner, indhold og mere. For at finde de nævnte data er softwaren udstyret med en søgefunktion. Derudover kan medarbejderne derefter søge specifikke data og datatyper for at få hurtigere adgang til de nødvendige oplysninger. Alle hidtil nævnte opgaver kan udføres af medarbejdere i enhver webbrowser som Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Webdesignere får i SharePoint Server 2016 mulighed for at tilpasse websidernes design så fint, at brugeren til slut ikke længere bemærket forbindelsen til SharePoint. Det er således muligt nemt at oprette Content-samlinger, der kan være dekoreret med elementer fra Corporate Identity for det pågældende firma. Dette er en fordel, når bestemte elementer skal stilles til rådighed for kunder og andre gæster. Farver, former, skrifttyper mv. kan let udskiftes af erfarne webdesignere og kan tilpasses de specifikke behov i virksomheden.

Videreførende links til "Microsoft Sharepoint Server 2016"

CPU: Intel- eller AMD-CPU med understøttelse af 64-Bit, mindst fire CPU-kerner

RAM: Afhængig af anvendelse mindst 16 GB til 24 GB RAM

Harddisk: Mindst 80 GB til systemdrevet, yderligere 100 GB per ekstra drev som datalager

Netværk: Mindst 1 Gbit/s overførselshastighed fra serveren til alle eksterne enheder

Læs, skriv og diskutér bedømmelser...
Kundeanmeldelser for "Microsoft Sharepoint Server 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

Sidst set