Om os

 

Du finder en udførlig virksomhedsbrochure her:

Download

lizengo er en ung, international Online-Shop, der har specialiseret sig i download-software fra kendte firmaer. Vores mål er altid at give vores kunder en fordelagtig indkøbspris samt omfattende service. Derfor henvender vi os både til privat- og erhvervskunder. Vi står altid til jeres rådighed med kyndig rådgivning, enten pr. telefon, Live-Chat eller e-mail. Vi kan være behjælpelige både ved installation af programmerne og ved spørgsmål i forbindelse med registrering af produktnøgler. 

 

Vores brede produktvifte udvides løbende, så vi altid kan tilbyde dig aktuelle softwareprodukter til attraktive priser. Takket være køberbeskyttelsen Trusted Shops og tilbagebetalingsgarantien er der ingen risiko forbundet med din bestilling. Produktnøgler tilsendes hurtigt og sikkert pr. e-mail. Mere end 500.000 tilfredse kunders erfaringer taler for sig selv.

lizengo-team5c45aa05cdfd5

Hos lizengo får du kvalitet, der er efterprøvet

lizengo-teamet er i øjeblikket i færd med at gøre Online-Shoppen international, og vi gør et stort arbejde for at etablere download-software på det internationale marked. Vores største opgave i den forbindelse ligger i at udrydde alle fordomme og enhver form for skepsis hvad angår fordelagtige software-downloads.

Vores produktnøgler er fuldstændigt legale og originale, og de kan aktiveres direkte hos udvikleren af softwaren. Derfor er vores klare filosofi: 1 produktnøgle - 1 kunde. Dette beskytter dig allerede fra købstidspunktet mod problemer og ubehageligheder. Vores kvalificerede indkøbere efterprøver kvaliteten af vores produktnøgler og sikrer sig, at der kun sælges software beregnet til EU. Derfor har vi allerede opnået mange tilfredse stamkunders tillid. Med software fra lizengo er du på den sikre side.

Vores vej hertil

Etableringen af lizengo skete i 2013, først som en enkeltmandsvirksomhed, men allerede efter kort tid ændredes virksomheden til et aktieselskab, der blev båret af idéen om at tilbyde software til helt unikt fordelagtige priser. Den kraftigt stigende efterspørgsel efter download-software nødvendiggjorde næsten med det samme flere medarbejdere til at klare de mange bestillinger. Vi fik også efterhånden brug for større lokaler, og derfor flyttede firmaet forretningsadresse til godset Maarhausen i Köln-Rath. Her har vi nu mulighed for at videreudvikle os på det personale- og servicemæssige område samt yderligere udbygge vores udbud.

Vi udvidede vores team med medarbejdere inden for markedsføring, udvikling, flersproget kundeservice, indkøb, drift og sekretariat. På den måde er det lykkedes os løbende at forbedre vores Online-Shop, udbygge vores produktvifte og udvide kundegrundlaget.

lizengo er din pålidelige kontakt, når du har behov for sikker og fordelagtig download-software - Prøv selv, og bliv overbevist!

Hovedsædet i Köln

Kunne du tænke dig at se, hvordan vi arbejder? Så kan du kaste et blik på vores kontorer i Köln. Her gør mere end 80 medarbejdere hver dag deres bedste for at levere dig software til uovertruffet fordelagtige priser kombineret med professionel service.

 

Live Chat Live Chat