lizengo Team
lizengo Team

HVEM ER VI OG HVAD GØR VI?

lizengo er en ung, kosmopolitisk og international webshop, med speciale i salg af downloadbar software fra kendte producenter. Og webshoppen ikke kun en veletableret virksomhed i Tyskland, den dækker også hele det europæiske marked med stor succes. Som Europas førende webshop har lizengo solgt downloadbar software i 20 lande siden 2015.

HVAD TILBYDER VI?

Günstige Preise
Preise

GODE PRISER

Vores mål er altid at tilbyde vores kunder små købspriser og omfattende service. Vi henvender os både til private og erhvervskunder.

Service
Service

SERVICE

Vi yder vores kunder ekspertrådgivning viae-mail fra mandag til fredag i vores åbningstid - vi hjælper også med installationen af softwaren.

Garantie
Garantie

Takket være vores 100% pengene-tilbage-garanti, behøver vores kunder ikke at bekymre sig om at stå alene med deres udfordringer på noget tidspunkt!

Administrerende direktør - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

KVALITET

Hos lizengo får du velkendt kvalitet til gode priser. Vores uddannede personale kontrollerer, om de produkter, som vi sælger, opfylder vores kvalitetskrav. Det sikrer, at produktnøglerne altid er nye og originale varer, der er beregnet til det europæiske område - før vi sætter dem på vores salgsplatform. Derfor er der allerede masser af tilfredse, faste kunder over hele verden, der bruger os løbende. Du er altid på den sikre side med software fra lizengo.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed er ekstremt vigtigt for vores virksomhed. Derfor har vi i stigende grad indført tiltag gennem de seneste år, der gør det muligt at bruge vores eksisterende ressourcer på en mere ansvarlig måde: næsten alle lizengos processer styres digitalt, hvorfor vi kun har et begrænset papirforbrug. Derudover giver vi medarbejderne mulighed for at arbejde på nedsat tid og at pendle via det offentlige transportsystem af hensyn til miljøet.

B2B
B2B

B2B

B2B-shoppen tilbyder erhvervskunder alle softwareprodukter til forretningen samt mulighed for at tale med deres personlige kontakt via vores B2B-kundesupport. Derudover hjælper vores veluddannede B2B-eksperter mange erhvervskunder på stedet, ledsager dem ifm. kommende projekter og tilbyder omfattende købsrådgivning og support ifm. licensspørgsmål og audits.

HVOR KOMMER VI FRA?

Internationalisering B2B-shoppen åbnes Forretnings- modellen modtager en lovmæssig IT-certificering Trusted Shops og Chip Leading Shop-certificeringer Starten
Zufriedenheit 2.000.000 glade kunder
Mitarbeiter 100 ansatte
Bewertungen 4.8 TrustedShops-score med 19.000 anmeldelser

KOM INDENFOR

Vil du vide, hvor vi arbejder? Så kig på vores virksomhedsstruktur.

HVAD ER VORES VISION?

Vi lever mangfoldigheden: lizengo er en tværfaglig og multikulturel virksomhed

Vision 1

I de senere år er vores team blevet udvidet med en række medarbejdere inden for marketing, udvikling, flersproget kundeservice, indkøb, salg og sekretariat. Dermed har vi løbende forbedret vores webshop, udvidet produktsortiment og styrket vores kundegrundlag.

Vision 2

Teamwork og en åben virksomhedskultur er bare varm luft for os. Det er reelle værdier. Vi ser os selv som et stort, mangfoldigt og stærkt team; Det gode samarbejde mellem vores ansatte er først og fremmest baseret på gensidig respekt og tillid. Hos lizengo får alle mulighed for at udvikle deres potentiale fuldt ud i et positivt arbejdsmiljø, hvor de finder personlige udfordringer.

Vision 3

Kosmopolitisme og multikulturalisme er også værdier, der er særligt vigtige for os: Som virksomhed ønsker vi altid at imødekomme de forskellige behov i den globaliserede verden og tolererer ingen form for eksklusion. Vores teams multikulturelle sammensætning afspejler lizengos internationale udadvendthed: Sådan kan vi altid levere skræddersyede tilbud i en multikulturel verden.

Vision 4

Vores vision er at blive den største webshop med downloadbar software og at tilbyde mennesker verden over mulighed for altid at få skræddersyede tilbud til deres individuelle behov. Ved altid at sikre et omfattende udvalg af effektiv software fra velkendte mærker, markedets bedste priser og et højt niveau af kundevenlighed, fortsætter vi med at vokse som en international virksomhed og kommer dermed tættere på vores mål hver dag.

Live Chat Live Chat