lizengo Team
lizengo Team

HVEM ER VI OG HVAD GØR VI?

lizengo er et ungt, kosmopolitisk og internationalt orienteret e-handelsfirma, der med hjemsted i Køln driver den største onlinebutik i Europa for download-software fra kendte producenter. Firmaet blev grundlagt som startup i 2013 og er i dag etableret succesfuldt i hele Tyskland med professionelle tjenester og en bred produktportefølje. Med vores onlinebutik er vi aktive i både B2C- og B2B-segmentet. Som en del af eksterne og interne konsulenttjenester tilbyder vi også professionel rådgivning om kommende revisioner, licensmodeller, procesoptimering og meget mere. I mellemtiden har lizengo udviklet sig til en voksen virksomhed, der også har fået internationalt fodfæste: Vi er aktive i 20 lande og er dermed den største onlinebutik for download-software i Europa.

HVAD TILBYDER VI?

Günstige Preise
Preise

GODE PRISER

Vores primære mål er altid at tilbyde vores kunder en fordelagtig indkøbspris og en omfattende service. Vi henvender os både til B2C- og B2B-kunder.

Service
Service

SERVICE

Vi yder vores kunder ekspertrådgivning viae-mail fra mandag til fredag i vores åbningstid - vi hjælper også med installationen af softwaren.

Garantie
Garantie

”Takket være vores 100 % pengene-tilbage-garanti behøver vores kunder aldrig at sidde alene tilbage med deres bekymringer!"

Administrerende direktør - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

KVALITET

lizengo står for gennemtestet kvalitet til fordelagtige priser. Vores uddannede medarbejdere kontrollerer på forhånd, om de produkter, der udbydes til salg, opfylder vores høje kvalitetsstandarder. Dette sikrer, at produktnøglerne udelukkende er nye og originale varer, der er beregnet til Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Varerne optages først på vores salgsplatform efter en vellykket inspektion. På denne måde har vi allerede oparbejdet en tillid hos mange tilfredse faste kunder i hele verden. Med software fra lizengo er du på den sikre side.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed har højeste prioritet for vores virksomhed. Derfor har vi de seneste år i stigende grad indført foranstaltninger for at sikre, at de eksisterende ressourcer bruges mere ansvarligt: For at begrænse det store papirforbrug styres næsten alle processer hos lizengo digitalt. Derudover har vores medarbejdere mulighed for at ansøge om et reduceret transportpas til at tage på arbejde med offentlig transport - af hensyn til miljøet.

B2B
B2B

B2B

Vores B2B-kunder har adgang til en specialiseret kundeservice, der altid står klar til at hjælpe dem på deres modersmål. Om nødvendigt yder forretningsholdet også support på stedet, ledsager dig ved kommende projekter og tilbyder skræddersyet købsrådgivning samt omfattende support ved licensspørgsmål og kommende revisioner. Eksternt er vores tekniske konsulenter ansvarlige for forudgående revisioner og teknisk rådgivning - for eksempel om procesoptimering. Internt administrerer de testmiljøer og står for intern rådgivning, workshops og meget andet. Efter købet fortsætter vi den intensive professionelle support med vores omfattende service.

HVOR KOMMER VI FRA?

Internationalisering B2B-shoppen åbnes Forretnings- modellen modtager en lovmæssig IT-certificering Trusted Shops og Chip Leading Shop-certificeringer Starten
Zufriedenheit 2.000.000 glade kunder
Mitarbeiter 100 ansatte
Bewertungen 4.8 TrustedShops-score med 19.000 anmeldelser

KOM INDENFOR

Vil du vide, hvor vi arbejder? Så kig på vores virksomhedsstruktur.

VORES VISION

lizengo som tværfaglig og multikulturel virksomhed

Vision 1

I de seneste år er vores team blevet udvidet til at omfatte kolleger inden for marketing, udvikling, fremmedsproglig kundeservice, indkøb, salg og sekretariat. På denne måde har vi været i stand til løbende at forbedre vores forretningsområder og udvide vores produktsortiment og faste kundekreds.

Vision 2

Teamarbejde og en åben virksomhedskultur er ikke bare tomme fraser hos os, men internaliserede og efterlevede værdier. Vi ser os selv som et stort, bredt sammensat og stærkt team: Det gode samarbejde mellem vores kolleger er baseret på gensidig respekt og tillid. Hos lizengo kan hver enkelt medarbejder kaste sig over sin egen udfordring for fuldt ud at udvikle sit unikke potentiale i en positiv arbejdsatmosfære.

Vision 3

International åbenhed og multikulturalisme er værdier, der er særligt vigtige for os: Som virksomhed ønsker vi til enhver tid at imødekomme de vidt forskellige behov i en globaliseret verden og tolererer ingen udelukkelse. Den multikulturelle sammensætning af vores team afspejler lizengos internationale orientering: Dermed kan vi altid levere skræddersyede tilbud i en multikulturel verden.

Vision 4

Vi stræber efter til hver en tid at give en helt igennem behagelig shoppingoplevelse overalt i verden med vores optimale tilbud og skræddersyede tjenester. Ved altid at sikre et omfattende udvalg af højtydende branded software sammen med uovertrufne lave priser og en høj grad af kundevenlighed fortsætter vi med at vokse som international virksomhed og kommer således tættere på vores målsætning hver eneste dag.

Live Chat Live Chat