Om os

 

Du finder en udførlig virksomhedsbrochure her:

Download

lizengo er en ung, kosmopolitisk og internationalt rettet webshop, med speciale i distribution af downloadbar software fra kendte producenter. Vores mål er altid at give vores kunder en fordelagtig indkøbspris samt omfattende service. Derfor henvender vi os både til privat- og erhvervskunder. Uanset om det er via telefon, live chat eller e-mail, står vi altid klar til at hjælpe dig med ekspertrådgivning - og vi hjælper dig også med installationen af din software.

Selvom vi har stor fokus på Microsofts produkter, klarer vi også gerne mere komplekse nicheprodukter, for at give vores kunder den bedst mulige købsoplevelse. Vores brede produktvifte udvides løbende, så vi altid kan tilbyde dig aktuelle softwareprodukter til attraktive priser. Erfaringen med mere end 2.00.000 tilfredse kunders taler for sig selv.

lizengo-team5c45aa05cdfd5

CEO - Tobias M. Zielke:

"Takket være vores 100% pengene-tilbage-garanti, behøver vores kunder aldrig at bekymre sig om at stå alene med deres bekymringer!"

Hos lizengo får du gennemtestet kvalitet

Vores uddannede medarbejdere kontrollerer, om de produkter, som vi sælger, opfylder vores kvalitative krav. De sikrer sig også, at de er opdaterede og beregnet til Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, før de indgår i vores salgsplatforme. Derfor har vi allerede opnået mange tilfredse stamkunders tillid. Med software fra lizengo er du på den sikre side.

Vi elsker mangfoldighed: lizengo er en tværfaglig og multikulturel virksomhed

I løbet af de sidste år er vores team blevet udvidet, så det nu omfatter marketing, udvikling, kundeservice på flere sprog, indkøb, salg og sekretariat. På den måde er det lykkedes os løbende at forbedre vores Online-Shop, udbygge vores produktvifte og udvide kundegrundlaget.
Og vi er ikke længere kun etableret i Tyskland, som en fast størrelse, vi fungerer lige så vellykket på hele det europæiske marked. Som Europas førende webshop, har vi solgt vores downloadbare software i 20 lande siden 2015. Dermed står kosmopolitismen og multikulturalismen vores hjerter særligt nær. Som virksomhed, ønsker vi at leve op til de mangfoldige behov i en globaliseret verden og tolerere ingen eksklusion. Vores teams multikulturelle sammensætning afspejler lizengos internationale fokus: vi kan altid levere skræddersyede tilbud i en multikulturel verden.

Hovedkvarter Köln

Kunne du tænke dig at se, hvor vi arbejder?
Så kast et blik på vores bygning!

 Mere end 95 medarbejdere, kolleger fra mange forskellige nationer og forskellige afdelinger, gør deres bedste hver dag for at give dig software til attraktive priser plus en altid professionel og omfattende service, som fx: support på dit sprog via telefon, live chat, e-mail, skærmdeling, købsanbefalinger, overtagelse af revisioner eller spørgsmål om de produkter, vi tilbyder.

lizengo er din pålidelige partner, når du søger sikker, downloadbar software til gode priser - prøv selv, og bliv overbevist!

Live Chat Live Chat