Microsoft Visio 2010 Professional

Microsoft Visio 2010 Professional
1.799,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100035-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Microsoft Visio Professional 2010 byder på nye diagramværktøjer og enkel administration af...mere

Produktinformationer "Microsoft Visio 2010 Professional"

Microsoft Visio Professional 2010 byder på nye diagramværktøjer og enkel administration af komplekse processer i din virksomhed. Visio Professional 2010’s store styrke er dynamiske, datastyrede diagrammer. Enhver af de oprettede grafikker kan deles live over internettet og det er muligt at arbejde på dokumenterne med flere kolleger på samme tid.

Automatiserede arbejdsprocesser MS Visio 2010 Professional

Vælg de diagramformater, som er mest egnede for dig og dit firma: Talrige skabeloner, designs, diagramtyper og figurer i Visio 2010 Professional giver dig mulighed for at fremstille moderne og dynamiske diagrammer ud fra dine data. Intelligente tegneværktøjer samt mange nye skabelontyper tilpasser automatisk dine diagrammer til dine behov.

Komplekse og uoverskuelige får med visualiseringssoftwaren Visio 2010 en forståelig fremtoning. Vha. MS Visio 2010 Professional kan du organisere figurerne på en logisk måde og tilpasse farverne til dine ønsker for endnu bedre at forstå sammenhængene. Du kan nemt dele dit færdige arbejde med kollegerne over internettet (eller det interne firmanetværk) og diskutere diagrammer, som blev oprettet med Microsoft Visio Professional 2010.

Vigtige funktioner i Microsoft Visio Professional 2010

 • En visualiseringssoftware til alt: I Visio Professional 2010 Du kan bruge data fra mange forskellige programmer og præsentere dem med på en overskuelig måde.
 • Naviger i MS Visio 2010 Professional vha. kontekstafhængige menuer, som du i et snuptag kan forsyne med de funktioner, der virkeligt er relevante for dine diagrammer.
 • Gør brug af live-visningen for på få sekunder at kunne ændre skrifttyper, farver, designs, rammer, baggrunde og andre visuelle egenskaber på dine diagrammer.
 • Vælg de diagrammer, som du virkelig har brug for: Visualiseringssoftwaren stiller dig individuelle diagrammer og skabeloner til organigrammer eller netværksdiagrammer til rådighed.
 • Arbejd dér, hvor du vil og hvornår du vil: Del dine diagrammer over internettet og kom i gang med at arbejde med kollegaerne få minutter efter, at du har oprettet diagrammet.

Føl dig hjemme i Microsoft Visio Professional 2010

Visio Professional 2010 gør brug af den samme intuitive brugergrænseflade som andre Office 2010 produkter fra Microsoft. Derved får du med denne virtualiseringssoftware straks adgang til de virkelig vigtige funktioner: I Visio 2010 Professional kan du tilpasse designs, baggrunde, rammer og andre egenskaber på dine grafer diagrammer i en enkelt menuboks. Du er ikke sikker på, om det færdige resultat i MS Visio 2010 Professional vil se ud som du forestiller dig? Så kan du gøre brug af live-visningen i Visio Professional 2010 og på få sekunder få vist, hvordan dit diagram helt præcist vil se ud. 

Du kan også importere alle slags data til Microsoft Visio Professional 2010 fra eksisterende datasæt, fx fra Excel, programmer som AutoCAD eller data fra SharePoint-servere. Hvis du allerede har data, der er blevet oprettet med SharePoint Designer, kan du også åbne dem i Visio 2010 Professional og bruge dem i andre programmer uden at miste funktionaliteten.

OBS! Microsoft Visio Professional 2010 er ikke kompatibel med Microsoft Office 2016! 

Microsoft Visio 2010 Professional - Systemkrav

Platform  Windows
Styresystem  Understøtter kun 32 bit udgaver af:
 • Windows XP med Service Pack (SP) 3
 • Windows Server 2003 SP2, MSXML 6.0.

 Understøtter både 32 bit- og 64 bit udgaver af:

 • Windows Vista med SP1
 • Windows Server 2008
 • Windows 7
 • Windows 8
 • Terminal Server
 • Windows on Windows (WOW)

 muliggør installation af 32 bit udgaver på 64 bit operativsystemer, dog med undtagelse af Windows Server 2003 64 bit og Windows XP 64 bit).

 Understøtter ingen udgaver af:

 • Windows Server 2003 64 bit
 • Windows XP 64 bit
Processor  500 MHz processor eller hurtigere
Hukommelse  256 MB RAM; 512 MB RAM anbefales til visse udvidede funktioner
Harddisk  2 GB
Grafikkort  Monitor med en opløsning på 1.024 × 768 eller højere
Lydkort  /
Videreførende links til "Microsoft Visio 2010 Professional"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Visio 2010 Professional - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat