Microsoft Publisher 2019

Microsoft Publisher 2019
749,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100522-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Med Microsoft Publisher 2019 lancerer den Redmond-baserede virksomhed den nyeste...mere

Produktinformationer "Microsoft Publisher 2019"

Med Microsoft Publisher 2019 lancerer den Redmond-baserede virksomhed den nyeste version af sin populære Desktop Publishing Software, der har været så populær siden lanceringen i 1991. Softwaren, som officielt kun understøttes af Microsoft Windows 10, lader både nye designere og erfarne fagfolk designe og fremstille alt fra e-mail-overskrifter, produktpræsentationer, trykte publikationer såvel som flyers, brochurer og kreative invitationskort, som er klar til print. 

Takket være de mange skabeloner og designsæt, samt det store udvalg af værktøjer, er der ingen grænser for kreativiteten. Den nyeste version af programmet fra Redmonds softwarespecialist er den direkte efterfølger til den enkelte licensversion af Microsoft Publisher 2016. Ud over en række detaljerede forbedringer, indeholder softwaren også de mange opdateringer, der er kommet siden udgivelsen af ​​2016-versionen, og som var forbeholdt abonnenter på Microsoft Office 365. 

Enkel betjening og omfattende udvalg af funktioner
Microsoft Publishers store popularitet skyldes programmets store brugervenlighed og nemme tilgang. Den nyeste version er præcist så intuitiv som altid - du kan fx let skifte billeder med Drag & Drop-funktionen. Den rummer også masser af nye 3D-effekter, spejlinger, skygger, lyseffekter og tekstdesigns, der gør ethvert design helt unikt med nogle få museklik. Egne importerede fotos og andre billedfiler redigeres let via værktøjspaletten, præcist som i ethvert andet grafikprogram. 

Færdige projekter eksporteres fx direkte til det velkendte billedformat JPG eller PDF og XPS, således dine designs er nemme at sende eller printe direkte. Nyhederne i Microsoft Publisher 2019 omfatter også det forenklede Ribbon Interface. Nu rummer det kun de mest anvendte kommandoer, hvilket gør brugen langt mere flydende. Og hvis man har lyst, kan man både vælge den originale Ribbon-flade eller tilpasse grænsefladen helt som man vil. Endnu en nyhed er den forbedrede pennestyring Den er både blevet langt mere præcis og benytter nu også trykkets hårdhed, hvilket gør brugen af Publisher langt mere intuitiv på touch-enheder, som fx Microsoft Surface.

Microsoft Publisher 2019 Stand-alone licens uden abonnement
Denne version af Microsoft Publisher 2019 omfatter én gyldig brugerlicens til netop én computer på en arbejdsstation. Den kan bruges uden tids- eller brugsbegrænsning og kræver intet årligt betalingsabonnement, som med Microsoft Office 365. Dermed opfylder Microsoft kundernes ønsker om en Cloud-uafhængig løsning med både Publisher og Office-pakken. Dette er Microsoft Publisher 2019 den optimale løsning til hjemmebrugere, selvstændige og mindre virksomheder.

Platform Windows 10
Processor Processor med mindst 1 GHz, (32 bit (x86) eller 64 bit (x64) - væsentligt hurtigere anbefales
Arbejdshukommelse mindst 2GB RAM 32bit / 64bit), 4GB RAM anbefales (32bit / 64bit)
Grafikkort DirectX 9 grafikkort (minimum) med WDDM 1.0 driver, DirectX 10 grafikkort (Optimum)
Lydkort NA
Harddisk Mindst 16 GB plads på harddisken på installationsdrevet (32 bit), 20 GB harddiskplads (64 bit)
Skærm 800 x 600 pixel (minimum)
Optisk drev Dvd-drev (til installation af dvd)
Videreførende links til "Microsoft Publisher 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Publisher 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat