Microsoft Publisher 2016

lizengo anbefaler
Microsoft Publisher 2016
Denne artikel har vi i øjeblikket ikke på lager!
info icon
Produktet er desværre udsolgt i øjeblikket.
Hvis du leder efter et omfattende desktop publishing-program, der er nem at bruge, er Microsoft...mere

Produktinformationer "Microsoft Publisher 2016"

Hvis du leder efter et omfattende desktop publishing-program, der er nem at bruge, er Microsoft Publisher 2016 et glimrende valg. MS Publisher 2016 hjælper dig med at designe brochurer, flyers, prospekter, invitationer etc. til både private og erhvervsmæssige formål og understøtter dig med talrige, færdige og aktuelle designs.

Enkelt workflow – med Publisher 2016

Med Microsoft Publisher 2016 kan du enten vælge ud fra de eksisterende designskabeloner, eller skabe et helt nyt design fra bunden. Du kan altid selv beslutte, hvilke designmuligheder, du vil gøre brug af: Du kan importere eksisterende billeder og grafikker i MS Publisher 2016 og ved hjælp af linjealen kan du placere dem præcist på det ønskede sted. Du kan også oprette nye tekster og tilføje diverse effekter for at tilpasse det visuelle design af dit dokument helt efter dine individuelle ønsker.

Nye funktioner i Microsoft Publisher 2016

  • Takket være en ekstra kolonne er bearbejdningen af flere billeder på en gang blevet væsentligt nemmere i Publisher 2016.
  • Med drag & drop kan du erstatte eksisterende billeder hurtigt og intuitivt.
  • Talrige nye billedeffekter, som fx skygger, lyseffekter, 3D-effekter og lysreflekser gør dette DTP program endnu bedre.
  • Bogstaver kan tilføjes skygger, reflekser og andre effekter i Publisher 2016 med blot få museklik.
  • Bruger du en online tjeneste til at udskrive dine dokumenter? MS Publisher 2016 kan du gemme dine færdige dokumenter i bl.a. JPG-format, således at de nemt kan gøres tilgængelige for din foretrukne fototjeneste.

Direkte billedbearbejdning i desktop publishing-programmet

Indsatte billeder kan bearbejdes nøje i MS Publisher 2016: Du kan for eksempel ændre nuancer og farveintensiteten på eksisterende grafikker og strække, rotere og klippe billeder til med blot et par museklik. Er du tilfreds med dit dokument og vil dele det med dine venner og kollegaer? Så kan du tilføje adresser til en serie af e-mails direkte i dette højtydende desktop publishing-program, uden at skulle starte et e-mail program.

Personaliserede dokumenter – med Publisher 2016

MS Publisher 2016 hjælper dig med at nå den ønskede målgruppe på en endnu mere personlig og hurtigere måde. Navne, fotos og weblinks kan personaliseres i Publisher 2016 med et museklik, således at dine brochurer også kan henvende sig personligt til enhver adressat. Layoutet er næsten identisk med forgængerens, således at du nemt kan benytte de vante værktøjer for at skabe endnu bedre designs.

Takket være omfattende design- og printoptioner tager dette desktop publishing program målrettet hensyn til dine behov: Med Microsoft Publisher 2016 står får du både avancerede printindstillinger og enkle design- og trykskabeloner står til rådighed. Sidstnævnte kan måske blive relevante ved den næste fødselsdagsindbydelse. Summa summarum er MS Publisher 2016 et kraftfuldt værktøj, som vil hjælpe dig med at fremstille individuelle dokumenter af høj designmæssig kvalitativt – og gemme dem som e-mail, PDF eller XPS-filer.

Denne udgave af MS Publisher 2016 er licenseret til brug på én computer. Tilbuddet er således velegnet til både privatpersoner, selvstændige, freelancee og mikrovirksomheder, som er overbevidste om de fordele, som programmet bringer med sig.

Microsoft Publisher 2016 - Systemkrav

Platform  Windows
Styresystem
  •  Windows 7 oder höher
  • Windows 10 Server
  • Windows Server 2012 R2
  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Server 2012
Processor  x86- eller x64-bit med 1GHz ller hurtigere og SSE2
Hukommelse  1 GB (32-bit), 2 GB (64-bit)
Harddisk  3 GB
Grafikkort  DirectX 10
Videreførende links til "Microsoft Publisher 2016"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Publisher 2016 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat