Microsoft Project 2016 Standard

Microsoft Project 2016 Standard
3.249,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100032-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Project Standard 2016 giver dig til enhver tid et overblik over dine projekter. De omfattende...mere

Produktinformationer "Microsoft Project 2016 Standard"

Project Standard 2016 giver dig til enhver tid et overblik over dine projekter. De omfattende værktøjer inden for MS Project Standard 2016 vil understøtte dig ved planlægningen og gennemførelsen af samtlige projekter og hjælpe dig med at dokumentere projekternes fremskridt. Med Project Standard 2016 kan du analysere ressourcer, tidsplaner og budgetter og sørge for enkelt og gnidningsfrit projektmanagement. Microsoft Project 2016 Standard giver dig og dine projektpartnere forskellige muligheder for at måle resultaterne og få styr på dine projekter.

Omfattende funktioner for et pålideligt projektmanagement

 • Planlæg og administrér projekter vha. diverse funktioner og få overblik over ressourcer, omkostninger og arbejdets fremskridt.
 • De nyeste Project-skabeloner fra Office.com åbnes direkte i Project Standard 2016 og du kan straks komme i gang med at planlægge dit nye projekt.
 • Den Office-lignende brugergrænseflade i Microsoft Project 2016 Standard sørger for en intuitiv navigation i programmet.
 • De omfattende rapporteringsværktøjer som fx Burndown-rapporter eller ressourceoversigter gør dig i stand til at måle projektets fremskridt og giver dig en pålidelig vurdering af ressourcetildelingen.
 • Processernes sammenhæng kan i Project Standard 2016 vises helt enkelt vha. processtier i Gantt-diagrammer, således at du præcist vil kunne se, hvilke processer fremmer dit projekt.
 • Tidslinjevisning giver dig mulighed for at se flere tidslinjer side om side og der kan altid hurtigt oprettes præsentationer af projektets forløb.
 • Elementerne fra Microsoft Project 2016 Standard kan importeres til andre Office-programmer og redigeres dér uden tab af kvaliteten. På den måde vil du altid have dine data ved hånden og kan bruge dem til PowerPoint præsentationer og indsætte dem i Word dokumenter.

Behold overblikket over dine projekter

Microsoft Project Standard 2016 giver dig mange forskellige muligheder for effektivt at planlægge og administrere dine projekter. Organisér dine projekter og få styr på tidsplanerne og ressourceallokeringen. Med de nyeste Project-skabeloner, som direkte kan importeres fra Office.com ind i Project Standard 2016 vil du hurtigt kunne komme i gang med at oprette projektplaner. Den forbedrede grafiske overflade, der minder om Office 2016, gør det let at orientere sig i programmet. Se de daglige opgaver, vigtige detaljer, projektprocesser og flere tidslinjer på en funktionel grænseflade i MS Project Standard 2016 og få styr på alle nøgletal. De i Gantt-diagrammerne fremhævede processtier viser dig processernes sammenhæng, hvorved du med Microsoft Project 2016 Standard vil kunne se, hvilke processer er de vigtigste for en succesfuld afslutning af projektet.

Måling af projektets fremskridt og sikring af resultater

I Microsoft Project Standard 2016 har du til enhver tid mulighed for at måle fremskridtet i projektet. Vha. forskellige nøgletal vil du præcist kunne se, hvilke processer er afgørende for at nå projektets mål. Med Microsoft Project 2016 Standard kan du oprette attraktive præsentationer og give dit projektteam og bestyrelsen indsigt i planlægningen af processerne, ressourcefordelingen, økonomien samt andre vigtige dele af projektet. Med Project Standard 2016 kan du visualisere nøgletal på en tidslinje, måle fremskridtene vha. præfabrikerede rapporter som fx som fx Burndown-rapporter og ressourceoversigter og dele dem nemt med hele teamet. På den måde bliver du hurtigt i stand til at skabe resultater i fællesskab og sætte ind, før eventuelle problemer opstår.

Microsoft Project 2016 Standard - Systemkrav

Platform  Windows
Styresystem
 • Windows 7 eller højere
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012
Processor   x86 eller x64 processor på mindst 1 gigahertz (GHz) og SSE2 instruktionssæt
Hukommelse  1 GB RAM for 32 bit; 2 GB RAM for 64 bit
Harddisk  3 GB
Grafikkort  DirectX 10 kompatibelt grafikkort er påkrævet
Lydkort  /
Videreførende links til "Microsoft Project 2016 Standard"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Project 2016 Standard - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat