Microsoft Project 2013 Standard

Microsoft Project 2013 Standard
3.149,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100030-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Microsoft Project Standard 2013 er en omfattende software til projektstyring og er velegnet til...mere

Produktinformationer "Microsoft Project 2013 Standard"

Microsoft Project Standard 2013 er en omfattende software til projektstyring og er velegnet til brug i små virksomheder, men også for selvstændige og freelancere. Med MS Project 2013 Standard kan du styre projektets varighed, omkostninger og betingelser. Derved får du mulighed for hurtigt at se, om et projekt kan realiseres og få det lettere ved at håndtere langsigtede strategier.

Nem styring af projekter – med Microsoft Project Standard 2013

Opret et hvilket som helst projekt i Project Standard 2013 og definer dets maksimale varighed. Derefter kan du tilføje de data, som du har brug for til projektstyringen: Hvilke medarbejdere deltager i projektet? Hvilket udstyr er nødvendigt? Hvor høje er udgifterne til personale og udstyr? – Disse og andre vigtige funktioner i MS Project 2013 Standard kan tilføjes med blot et par klik med musen. Project Standard 2013 giver dig den fulde frihed: Brug den til at skabe kortsigtede projekter på et par dages varighed eller planlæg langsigtede strategier, der forløber over flere måneder eller år. Denne projektstyringssoftware er velegnet til både selvstændige og freelancere samt små virksomheder, der ønsker at planlægge deres fremtid lettere, bedre og hurtigere.

Vigtige funktioner i Microsoft Project Standard 2013

 • Opret nye projekter med blot et enkelt museklik og indsæt alle relevante data i et overskueligt Gantt-diagram.
 • Brug Project 2013 Standard til at administrere medarbejdere, tid og ressourcer.
 • Få med dette projektstyringsprogram et hurtigt overblik over de forventede omkostninger og projektets samlede varighed.
 • I Project Standard 2013 kan du stole på den velkendte Office-brugergrænseflade, som du muligvis allerede kender fra andre Microsoft-programmer.
 • Planlæg et kort udflugt med dine medarbejdere eller en langfristet strategi – du bestemmer selv, hvad Microsoft Project Standard 2013 skal bruges til.
 • Automatiserede arbejdsprocesser viser automatisk konflikter eller ikke-fungerende projekter, hvorved du altid vil hurtigt kunne identificere problemerne.

Automatiserede processer i MS Project 2013 Standard

Diverse automatiseringer i Project 2013 Standard forenkler projektplanlægningen. Har du ved et uheld tildelt sat en medarbejder på flere opgaver samtidigt? I så fald vil MS Project 2013 Standard advare dig om denne konflikt, således at du kan forvalte de eksisterende ressourcer hurtigere og sætte ind før problemerne opstår. Ændringer, som du foretager i projektet, påvirker automatisk alle andre planer i projektet. Desuden får du i Project 2013 Standard gavn af den velkendte Office-brugergrænseflade, således at du straks vil føle dig hjemme i denne projektstyringssoftware. Kontekstafhængige menuer giver dig i Microsoft Project Standard 2013 en hurtig adgang til de funktioner, som er de vigtigste for dig. Med Project Standard 2013 får du mulighed for at forenkle selv de mest komplekse projekter og præsentere dem i et innovativt og tiltalende design.

OBS! Microsoft Project Standard 2013 er ikke kompatibel med Microsoft Office 2016! 

Microsoft Project 2013 Standard - Systemkrav

Platform  Windows
Styresystem  Windows 7 SP1 til Windows 10, kun 32 bit eller 64 bitoperativsystemer
Processor  1 GHz processor med SSE2 understøttelse
Hukommelse  2 GB RAM
Harddisk  3 GB
Grafikkort  DirectX 10 kompatibelt grafikkort er påkrævet
Lydkort  /
Videreførende links til "Microsoft Project 2013 Standard"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Project 2013 Standard - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat