Microsoft Project 2013 Professional

Microsoft Project Professional 2013
3.490,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100031-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Project Professional 2013 er den optimale projektmanagementsoftware til planlægning og...mere

Produktinformationer "Microsoft Project 2013 Professional"

Project Professional 2013 er den optimale projektmanagementsoftware til planlægning og gennemførelse af projekter i virksomheder. Med MS Project Professional 2013 kan du styre store, langfristede projekter, foretage medarbejderpæanlægning, administrere ressourcer og præsentere dine resultater i forskellige diagrammer. Microsoft Project 2013 Professional hjælper dig intuitivt med at koordinere projekter af enhver art i din virksomhed. 

Planlæg dine projekter med Microsoft Project Professional 2013

Med MS Project Professional 2013 kan du oprette projekter baseret på populære skabeloner. Projektmanagementsoftwaren giver dig mulighed for at definere processer, fastsætte mål og milepæle inden for hvert enkelt projekt. Med Microsoft Project 2013 Professional vi du finde ud af, hvordan de forskellige processer hænger sammen og hvilke processer er virkelig relevante for at du kan afslutte et projekt med succes. roject 2013 Professional er især en god hjælp til at forenkle omfattende og uoverskuelige projekter og fremstille dem på en overskuelig måde.

Gør brug af Microsoft Project 2013 Professional til at forsyne dine medarbejdere med detaljer om projekter. MS Project Professional 2013 giver dig mulighed for at optage forbindelse til Exchange- og SharePoint-servere for at stille projekterne til rådighed på tværs af virksomheden på en enkel måde. Til professional-udgaven af projektmanagementsoftwaren stærke sider tæller især multiprojektledelse, en central administration af ressourcer, samt adgang via webtjenester.

Vigtige funktioner i Microsoft Project Professional 2013

 • Administrér store projekter via Exchange- og SharePoint-servere og del dine resultater med dine medarbejdere.
 • Gør brug af automatiserede processer og konfliktløsninger i Project 2013 Professional for at kunne opdage og løse problemerne endnu hurtigere.
 • Omkostninger, medarbejderplanlægning, ressourcer og tidsplan: Med MS Project Professional 2013 får du styr på projekternes vigtigste milepæle i et overskuelig Gantt-diagram.
 • Den brugergrænseflade, som kendes fra andre Office-programmer giver dig en nem adgang til Microsoft Project 2013 Professional og dens funktioner.
 • Gør brug af projektmanagementsoftwarens populære skabeloner for at give dit projekt et tiltalende og innovativt look og overbevise dine kollegaer om dine visioner. 
 • Alle processer i Project 2013 Professional er automatiserede i forhold til hinanden, således at du ikke behøver at skulle indtaste gentagelsesprocesserne på ny.

Højtydende projektmanagementsoftware med en velkendt brugergrænseflade

MS Project 2013 professional bygger på den brugergrænseflade, som du allerede kender fra andre Office-produkter. Selv de helt store projekter kan administreres intuitivt og kontekstafhængigt i Microsoft Project 2013 Professional: Menuerne viser dig altid de funktioner, som virkeligt er relevante for din aktuelle opgave: Microsoft Project Professional 2013 viser dig automatisk konflikter inden for projektet, hvorved du hurtigt vil kunne finde en løsning. 

Med MS Project Professional 2013 får du overblik over projektets vigtigste kriterier. Du overåger projektets omkostninger og dets løbetid. I Project 2013 Professional kan du definere ekstra anskaffelser, som du har brug for at realisere dine visioner. Alle oplysninger bliver sat sammen i Microsoft Project Professional 2013 for at vise dig, om det er muligt ar gennemføre projektet. 

OBS! Microsoft Project Professional 2013 er ikke kompatibel med Microsoft Office 2016! 

Microsoft Project 2013 Professional - Systemkrav

Platform  Windows
Styresystem  Windows 7 SP1 til Windows 10, kun 32 bit eller 64 bitoperativsystemer
Processor  1 GHz processor med SSE2 understøttelse
Hukommelse  2 GB RAM
Harddisk  3 GB
Grafikkort  DirectX 10 kompatibelt grafikkort er påkrævet
Lydkort  /
Videreførende links til "Microsoft Project 2013 Professional"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Project 2013 Professional - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat