Microsoft Project 2010 Professional

Microsoft Project 2010 Professional
3.150,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100029-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Microsoft Project Professional 2010 er den ideelle løsning til planlægning og realisering af...mere

Produktinformationer "Microsoft Project 2010 Professional"

Microsoft Project Professional 2010 er den ideelle løsning til planlægning og realisering af projekter for virksomheder og avancerede hjemmebrugere. Project Professional 2010 er en software til projektstyring, der giver dig mulighed for at administrere processer og ressourcer og få styr på dine projekter. MS Project Professional 2010 letter markant samarbejdet om projekter med dine kollegaer og medarbejdere.

Avanceret projektplanlægning i virksomheder – med MS Project 2010 Professional

Microsoft Project 2010 Professional gør det muligt at realisere både korte projekter og langfristede strategier – overskueligt, hurtigt og fejlfrit. I Microsoft Project Professional 2010 kan du definere tidsrammen for de enkelte skridt, antallet af medarbejdere og mængden af de ressourcer, som du vil bruge på realiseringen af et givent projekt. Disse og andre processer vil kunne klares med blot få museklik, fordi mange projektrelevante funktioner udføres automatisk. MS Project Professional 2010 har samme vante brugergrænseflade som andre produkter fra Office 2010 serien, hvorved det er nemt at udføre alle de ovennævnte opgaver. Takket være det intelligente menubånd får du i Microsoft Project 2010 Professional en kontekstintensiv og hurtig adgang til alle de funktioner, som du hyppigt bruger i dine projekter. Du kan forbedre dit projekt visuelt ved at gøre brug af nye effekter, farvepaletter samt diverse designværktøjer i MS Project 2010 Professional for at vise dem i det bedst mulige lys.

Vigtige funktioner i Microsoft Project 2010 Professional

 • Deadlines, ressourcer, medarbejdere: Med MS Project Professional 2010 kan du få et overblik over projekter, der skal realiseres.
 • Gør brug af en SharePoint-Server for at dele projekterne med andre medarbejdere og for at arbejde sammen om dem.
 • Få gavn af den nemme adgang: Den vante Office-brugergrænseflade står ligeledes til rådighed i Project Professional 2010.
 • Gør brug af designs, effekter, farver og skrifttyper for at designe dit projekt i Project 2010 Professional på den måde, som du ønsker.
 • Du kan stole på automatiserede arbejdsprocesser, som automatisk vil overtage en stor del af arbejdet for dig, så du hurtigere kan levere resultater.
 • Med denne software til projektadministration kan du gennemspille scenarier for at evaluere, om din ide virkeligt kan realiseres – uden reelle omkostninger.

Kompleks styring af projektteams

I forhold til standard-udgaven får du i MS Project Professional 2010 mulighed for en kompleks styring af projektteams og for at forbinde dig med eksisterende Project-Servere uden omveje. Med Microsoft Project 2010 Professional kan du fx offentliggøre opgavelister eller opdateringer via SharePoint for øjeblikkelig at få direkte adgang til ændringer foretaget af medarbejderne. Yderligere får du med denne projektmanagementsoftware i professional-udgaven mulighed for at opstille og gennemspille diverse forskellige scenarier og for samtidigt at deaktivere udvalgte processer.

MS Project 2010 Professional hjælper dig med at administrere store teams ved hurtigere at kunne tildele medarbejdere opgaver – via drag & drop. Således kan du nemt tilføje kollegaer og ressourcer til den eller de ønskede funktioner og Project 2010 Professional vil opdatere hele projektet automatisk. Microsoft Project Professional 2010 egner sig både til styring af små teams og store, komplekse grupper, der arbejder sammen på virksomhedens fremtid.

OBS! Microsoft Project Professional 2010 er ikke kompatibel med Microsoft Office 2016! 

Microsoft Project 2010 Professional - Systemkrav

Platform  Windows
Styresystem  Understøtter kun 32 bit udgaver af:
 • Windows XP med Service Pack (SP) 3
 • Windows Server 2003 SP2, MSXML 6.0.

 Understøtter både 32 bit- og 64 bit udgaver af: 

 • Windows Vista med SP1
 • Windows Server 2008
 • Windows 7
 • Windows 8
 • Terminal Server
 • Windows on Windows (WOW)

 muliggør installation af 32 bit udgaver på 64 bit operativsystemer, dog med undtagelse af Windows Server 2003 64 bit og Windows XP 64 bit).

 Understøtter ingen udgaver af:

 • Windows Server 2003 64 bit
 • Windows XP 64 bit
Processor  500 MHz processor eller hurtigere
Hukommelse  256 MB RAM; 512 MB RAM anbefales til visse udvidede funktioner
Harddisk  2 GB
Grafikkort  Monitor med en opløsning på 1.024 × 768 eller højere
Lydkort  /
Videreførende links til "Microsoft Project 2010 Professional"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Project 2010 Professional - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat