Microsoft Access 2019

Microsoft Access 2019
749,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100520-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Den nyeste version af databaseprogrammet Microsofts Access er et stærkt værktøj, der både...mere

Produktinformationer "Microsoft Access 2019"

Den nyeste version af databaseprogrammet Microsofts Access er et stærkt værktøj, der både overbeviser private brugere og virksomheder. Uanset om det gælder mindre, private databaser eller komplekse databasesystemer, tilbyder Microsoft Access 2019 alt det, du behøver for at arbejde hurtigt og effektivt med desktops og mobile enheder. 

Specielt i forhold til den tidligere version, Access 2016, har Microsoft øget brugervenligheden markant. Den seneste version kommer nu med et langt enklere Ribbon-design, ligesom brugeren selv kan tilpasse grænsefladen til sine egne behov. 

Enkel dataimport og effektiv databaseadministration
Takket være de mange skabeloner kommer selv begyndere hurtigt i gang med Access 2019 og udnytter de avancerede skabeloner til projektledelse, varehåndtering eller administration af opgaver og kontaktdata. Man kan også hurtigt integrere eksterne data, som fx PDF-filer og billeder i databaseprogrammet via de let forståelige menuer. 

Det er også nemt at importere data fra oprettede Excel-dokumenter eller eksterne SQL-databaser med Offices velkendte grænseflade. Derudover kan databaseeksperter generere præcist de komplekse databaser, som de ønsker. Access 2019 fuldendes af samarbejdet med kollegerne i en database med SharePoint-grænseflade eller Office 365-forbindelse. Salesforce Data Connector gør det tillige nemt at importere data fra det populære Salesforce-system.

Udvikl databaseapps uden forudgående viden
Microsoft Access 2019 er langt mere end et databaseprogram. Softwaren giver også mulighed for at udvikle egne, databasebaserede applikationer til mobile enheder. Det er således let at gøre data tilgængelige for medarbejdere via SharePoint, uden at de selv skal have adgang til Microsoft Access på arbejdspladsen. Takket være de omfattende skabeloner, virker Access selv uden forudgående kendskab til programmering.

Ny Chart-Control-model
Med udgivelsen af ​​Access 2019 har Microsoft samlet en generøs softwarepakke, som kombinerer alle de seneste års små forbedringer med en lang række spændende, nye funktioner. Det er bl.a. værd at nævne den forbedrede brug af pennen i alle Office 2019-pakkens programmer. Det gør softwaren langt meget mere intuitiv på Microsoft Surface-enheder, ikke mindst takket være den øgede trykfølsomhed.

En anden vigtig teknisk nyhed i Microsoft Access-seriens seneste udgave er konceptet ‘Modern Charts’-konceptet, som både giver ‘Chart-Control’ et meget mere moderne udseende og gør brugen langt lettere for udviklerne. i 2019-versionen kan ‘Modern Charts’ også bruge endeløse formularer, hvilket ikke var muligt med den tidligere ActiveX-baserede løsning. 

PlatformWindows
ProcessorProcessor med mindst 1 GHz, (32 bit (x86) eller 64 bit (x64) - væsentligt hurtigere anbefales
Arbejdshukommelsemindst 2GB RAM 32bit / 64bit), 4GB RAM anbefales (32bit / 64bit)
GrafikkortDirectX 9 grafikkort (minimum) med WDDM 1.0 driver, DirectX 10 grafikkort (Optimum)
LydkortNA
HarddiskMindst 16 GB plads på harddisken på installationsdrevet (32 bit), 20 GB harddiskplads (64 bit)
Skærm800 x 600 pixel (minimum)
Optisk drevDvd-drev (til installation af dvd)
Videreførende links til "Microsoft Access 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Access 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat