Microsoft Office 2016 Home & Business til Mac

Microsoft Office 2016 Home & Business til Mac
979,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100025-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • 15-30 minutter
Skriv tekster, fremstil præsentationer, arbejd med tabeller, administrer e-mail konti og opret...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 2016 Home & Business til Mac"

Skriv tekster, fremstil præsentationer, arbejd med tabeller, administrer e-mail konti og opret noter – alt det er problemløst muligt med Microsoft Office Home & Business 2016 til Mac! Drag fordele af Office suiten og de innovative muligheder, som kun en Mac kan tilbyde. Office 2016 Mac Home & Business er især egnet til krævende hjemmebrugere og små og mellemstore virksomheder. Der medfølger de populære Office programmer Word, Excel, PowerPoint, Outlook og for første gang også OneNote. Office 2016 Home & Business Mac er tilpasset specielt til de unikke funktioner, som kun en Mac computer kan tilbyde.

Highlights i Office Home & Business 2016 Mac:

  • Tusinder af professionelt designede skabeloner gør det nemt at komme i gang med Microsoft Office Home & Business 2016 til Mac.
  • Tekst og grafik er optimeret til retina-skærme og vil vises endnu skarpere end hidtil.
  • Mac brugere vil nemt kunne navigere rundt i dokumenterne, regnearkene og præsentationerne ved brug af vante multitouch-bevægelser.
  • Ny, intuitiv menustruktur gør det muligt hurtigt at udføre de ønskede kommandoer i Microsoft Office Mac 2016 Home & Business.

Outlook, mere end blot administration af e-mails

Administrer bekvemt dine e-mails, kontakter, opgaver og deadlines. Takket være understøttelsen af Push-beskeder i Microsoft Office Mac 2016 Home & Business holdes din indbakke altid opdateret. Flyt gamle e-mails til onlinearkivet og få mere plads i din indbakke. Få vist kalendere side om side og få bedre styr på dine deadlines.

Nye muligheder i Word, Excel og PowerPoint

Den nye fane „udkast“ giver en hurtig adgang til kladder og muliggør en lynhurtig fremstilling af professionelle dokumenter. Takket være en forbedret deling og muligheden for at forsyne teksterne med kommentarer vil du med Microsoft Office 2016 Home & Business til Mac arbejde endnu nemmere med andre på fælles dokumenter. Optionen „Insight“ giver dig mulighed for at søge kontekstrelevante informationer via Bing, mens du arbejder på din tekst. I Excel vil funktionen „Anbefalede diagrammer“ hjælpe dig med at finde det optimale diagram til at præsentere dine data med. Med udsnitsværktøjer til pivottabeller kan du bedre se mønstre i store datamængder. Takket være den forbedrede formelgenerator kan du i Office 2016 Home & Business Mac i et snuptag fremstille specielle evalueringsformler. Med Microsoft Office Mac 2016 Home & Business får du en forbedret referent-view i PowerPoint for at få styr over din præsentation. Tag noter, indstil timeren og få forhåndsvist det næste dias – dit publikum vil kun se det, der vises på hovedskærmen. Integrer Mac-animationer i dine præsentation ved blot et enkelt klik på „designvarianter”. 

Office Home & Business 2016 til Mac, nu også med OneNote!

For første gang følger der med Microsoft Office Home & Business 2016 Mac den digitale notesbog OneNote til Mac. Få overblik over dine noter, tilføj tekst, fotoer, links og andre elementer og organiser dem i kategorier.

Vær forbundet og tilgængelig overalt med cloud-tjenesten

Vores måde at arbejde på bliver stadig mere og mere mobil, ofte findes der ikke et fast arbejdssted, hvor man mødes med kollegaerne. Med skytjenesten OneDrive og Office 2016 Mac Home & Business skabes et fleksibelt arbejdsmiljø, der gør det muligt at få adgang til dokumenter hvor som helst, dele dem og bearbejde dem sammen med kollegaerne. Med Microsoft Office Home & Business 2016 til Mac kan du også få dine dokumenter på din iPhone og din iPad.

Microsoft Office 2016 Home & Business til Mac - Systemkrav

Platform  Mac
Styresystem  Mac OS X, Version 10.15 - 10.13
Processor  En Mac computer med en Intel processor
Hukommelse  4 GB RAM
Harddisk  6 GB fri harddiskplads formateret som HFS+ (også kendt som Mac OS Extended eller HFS Plus)
Grafikkort  Monitor med en opløsning på 1280 x 800 eller højere
Lydkort  /
Videreførende links til "Microsoft Office 2016 Home & Business til Mac"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 2016 Home & Business til Mac - Anmeldelser
(1)
30/05/2017

Fremragende!

Det er lidt ærgerligt, at Publisher ikke er med i Home and Business, men vi har jo andre relevante programmer til tryksager til Mac.

Side 1 fra 1
Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat