Microsoft Office 365 Business Premium

Microsoft Office 365 Business Premium
1.099,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100478-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Alle sprog
Microsoft Office 365 Business Premium - Produktbeskrivelse Med "Planen" Microsoft Office...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 365 Business Premium"

Microsoft Office 365 Business Premium - Produktbeskrivelse
Med "Planen" Microsoft Office 365 Business Premium forbinder softwareskaberne fra Seattle fordelagtigt " Business Essentials med Office 365 Business gennem grundprisen. Hermed profiterer kunderne blandt andet med brug af ​​desktopversionerne af de kraftfulde kontorværktøjer Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook m.fl. i 2019-udgaven. 

Takket være det generøse, brugervenlige licenssystem har hver bruger mulighed for at installere programmerne på op til 5 computere eller Mac'er, 5 tablet pc'er og 5 smartphones. Og hvis det ikke er nok, kan du få adgang til onlineversionerne af Word, Excel, PowerPoint og OneNote fra enhver webbrowser, som er fuldt kompatible med desktopversionerne. Mere fleksibelt bliver det ikke.


Intern og ekstern kommunikation på et nyt niveau
Microsofts allround problemfri pakke til små og mellemstore virksomheder med op til 300 medarbejdere overbeviser med kraftfulde kommunikationsværktøjer som e-mail-hosting via Exchange Online, som giver e-mailadresser til alle brugere med eget domæne samt en PO-boks med hele 50 GB hukommelse. Dertil kommer 1TB OneDrive-cloud-hukommelse, så du nemt kan dele og lagre data på de bedst sikrede servere. 

Takket være fuld HD-understøttelse, personlige deltager-links og et maksimalt antal på 250 mødedeltagere sætter Skype for Business en ny målestok for ukompliceret kommunikation med kunder og kolleger. Mangfoldigheden af funktioner afrundes af samarbejdsværktøjer som SharePoint, Yammer, Microsoft Teams og Microsoft StaffHub for en nem teamorganisation. 


Eksklusive funktioner i Microsoft Office 365 Business Premium
Udover ydelserne fra de to "mindre" prisniveauer tilbyder Office 365 Business Premium en række eksklusive funktioner. Hertil kommer foruden online-termin-planlæggeren Microsoft Bookings for ukompliceret kundeterminplanlægning også Outlook Customer Manager, ved hjælp af hvilken virksomheder kan finde og pleje specifikke kundedata. 


Fleksibel brug og omfattende service
Abonnementsmodellen, som kan bestilles månedligt eller årligt, giver virksomhederne fuld omkostningsstyring. På denne måde kan software og tjenester også blive licenseret kortfristet og uden høje omkostninger. Uafhængig af licensmodellen omfatter den samlede pakke også en 24/7 telefon- og websupport, samt automatiske softwareopdateringer, som sørger for, at alle Office-værktøjer er den nyeste version, så de er sikre. Virksomheder, der køber mindst 50 brugerlicenser, kan profitere af Fast Track programmet samt en gruppe på hundredvis af teknikere, der understøtter virksomheden ved overgangen til Office 365 Business Premium.

platform Windows
operativsystem Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
processor x86-bit eller x64 1 GHz (min.) Bitprocessor
Hukommelse Mindst 2 GB
grafikkort DirectX 10-kompatibelt grafikkort Hardware Acceleration Graphics Card
Lydkort kA
Harddisk Mindst 3 GB harddiskplads på installationsdrevet.
Skærm 1024 x 768 pixels (minimum), 1980 x 1080 Pixel (eller højere anbefales)
.NET-version version.NET 3.5 (minimum), for fuld funktionalitet.NET 4.0, 4.5 eller 4.6 CLR
Videreførende links til "Microsoft Office 365 Business Premium"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 365 Business Premium - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat