Microsoft Office 2019 Standard

Microsoft Office 2019 Standard
1.454,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100486-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Office 2019 Standard: Arbejd komfortabelt hjemmefra og i det lille kontor Det ideelle kontor...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 2019 Standard"

Office 2019 Standard: Arbejd komfortabelt hjemmefra og i det lille kontor

Det ideelle kontor derhjemme - med Office 2019 Standard

Det rigtige værktøj til alle opgaver: Office 2019 Standard indeholder de typiske programmer, som brugerne har brug for i hjemmet og eller som medarbejder på det lille kontor. Pakken er rettet mod dem, der primært arbejder på én enkelt enhed - fx en stationær computer eller en bærbar. Denne løsning til mindre kontorer og hjemmet rummer det, du har brug for, for at skabe alt fra mindre dokumenter til det daglige papirarbejde, få overblik over husstandens økonomi eller designe ​​professionelle præsentationer. Mulighederne i Word, Excel mv. giver dig hele grundlaget for at arbejde effektivt. 

Word 2019 giver professionelle og private brugere mulighed for at oprette dokumenter, som matcher deres ideer. Du kan frit designe skrifttyper og -størrelser, top- og bundtekster, brevpapir, skabeloner og meget mere. Du kan også integrere ​​grafik - Office 2019 klarer det endda i SVG-format. Grafikken kræver kun lidt hukommelse og kan frit skaleres, så både meget små og store billeder let finder plads i dokumenterne. Tillige med de nye forbedrede funktioner med pen- og stemmeinput, giver den nye udgave dig langt flere muligheder for at designe dokumenterne præcis som du vil.

Excel 2019 er også forbedret med langt flere funktioner og analyseværktøjer til avancerede brugere. Tal og andre data kan nu vises på mange flere måder og med grafik, der præcist matcher det givne formål. Desuden er ​​3D-præsentationernes hastighed forbedret via grafikkortet, hvilket muliggør hurtigere arbejde, især når det gælder store regneark. PowerPoint 2019 kommer også med nye funktioner - fx kan du zoome trinløst ind på visse grafikker eller redigere slides og billeder eller tilpasse deres størrelse til formålet uden brug af eksterne billedredigeringsværktøjer. Du kan endda stadig vise PPT-filer uden at have PowerPoint installeret.

Brugerfladen i Word, Excel og PowerPoint er stadig baseret på den velkendte forgænger Office 2016. Enhver bruger af den tidligere version føler sig straks hjemme i Office 2019 Standard og dens komponenter. Microsoft er fortsat åben for andre filformater. Fx kan Open Office-dokumenter også redigeres i Word 2019. Systemkravene er stort set uændrede i forhold til forgængeren, hvilket betyder, at alle programkomponenter også fungerer perfekt på ældre bærbare eller andre computere. Man har også integreret muligheden for at sætte alle programmerne i en tilstand, der tillader fingerinput på tabletlignende enheder.

Microsoft har lanceret Office 2019 Standard som den første version af Office, der kræver Windows 10 som operativsystem. Det betyder, at ældre versioner, som Windows 7 eller Windows 8.1, ikke er kompatible med programmerne i denne pakke. Desuden kræver denne version af Office 2019 ikke forbindelsen til skyen. Driften kan derfor foregå helt offline og uden forbindelse til internettet eller OneDrive som Cloud-løsning. Hvis brugeren ønsker det, er det muligt at abonnere på OneDrive og gemme data direkte i skyen, uden at skulle gå via den lokale harddisk. Microsoft garanterer levering af alle større opdateringer i fem år efter udgivelsen af ​​Office 2019.

Operativsystem: Windows 10
Arbejdshukommelse: mindst 2 GB RAM
Harddisk: mindst 3 GB ledig diskplads
Skærm: mindst 1.024 * 768 pixels opløsning
Grafikkort: DirectX 10 support til GPU-accelereret interface
Browser: aktuelle versioner af Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari
.NET-version: mindst .NET version 3.5

Videreførende links til "Microsoft Office 2019 Standard"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 2019 Standard - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat