Microsoft Office 2019 Professional

Microsoft Office 2019 Professional
2.090,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100484-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Office 2019 Professional: Oplev ægte produktivitet Arbejd mere produktivt med Office...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 2019 Professional"

Office 2019 Professional: Oplev ægte produktivitet

Arbejd mere produktivt med Office 2019 Professional

Skriv dokumenter, beregn budgetter, lav præsentationer, opret noter og hold kontakten med kollegerne via e-mail: Office 2019 Professional omfatter alle vigtige programmer, så du både kan få tingene gjort privat og på jobbet. Programpakken er også i 2019-versionen opdelt i forskellige applikationer. Office 2019 Professional  opretter ikke forbindelse til skyen, på samme måde som Office 365. I stedet, virker den samlede pakke fuldstændig offline. Den kræver kun internetforbindelse for løbende at hente sikkerheds- og funktionsopdateringer. Programpakken passer derfor perfekt til virksomheder eller private brugere, der endnu ikke er klar til skyen eller ikke har adgang til den.

Microsoft Word 2019 kommer i et nyt design og byder fx på forbedret brug af pen og stemmegenkendelse. Teksten skal ikke længere indtastes via tastaturet: Du kan fx bruge Microsoft Pencil sammen med  Surface-enheder, der tillader naturlig skrift i Word, som så oversættes automatisk til maskinskrift. Stemmegenkendelsen er også forbedret og funktionen bruger nu resultaterne fra assistenten Cortana. Det giver brugerne mange nye muligheder for at udnytte Microsoft Word og at blive kreative på en helt ny måde. Selvfølgelig kan Word også håndtere andre dokumenttyper som fx det interne DOCX-Format

Office 2019 rummer også Excel, som byder på regneark med økonomiske beregninger, databaser, udgiftsstyring, produktoversigter og mange andre oplysninger Denne udgave rummer mange nye funktioner og diagrammer, som løfter Excels dataanalyser markant. Virksomheder kan især drage fordel af denne udvikling, som giver en langt bedre visuel håndtering af dataene. PowerPoint er også videreudviklet, så brugerne nu kan benytte zoom-funktioner eller vende og dreje hele film i præsentationerne. Det giver langt mere spændende, interaktive præsentationer, som rummer meget mere end det, man typisk kender fra PowerPoint-præsentationer.

Outlook er fortsat en kerneapplikation i Office 2019 Professional . Programmet administrerer ikke kun alle brugernes e-mail-adresser, det giver også fortsat overblik over alle kendte kontakter, samt en personlig kalender. Alle kendte kontakter kan forsynes med e-mailadresse, telefonnumre, hjemmesider og mange andre vigtige oplysninger. Din smartphones synkronisering med Outlook gør det muligt at have disse data med overalt. Virksomheder kan især udnytte: At Exchange-serverne gør det muligt at ajourføre alle medarbejderes kontaktdata og aftaler. Derfor er denne Office-pakke ikke bare et værktøj til typiske kontoropgaver, den er også et organisatorisk værktøj.

Desuden har Microsoft fulgt og forstået udviklingen og understøtter derfor nye teknologier, som fx integration af 4K-videoer i PowerPoints præsentationer. Word håndterer nu også frit skalerbare SVG-filer, som på den ene side sparer lagerplads og på den anden side er langt mere fleksible i den daglige brug. Ud over Windows, er Professional-udgaven af Office 2019 også velegnet til de aktuelle versioner af macOS samt serverudgaven af Windows Server 2016. Microsoft har, på tværs af alle programmerne, lettet alt fra sikkerhed, brugervenlighed og administration. Samlet skaber det en omfattende pakke af de vigtigste programmer, som den professionelle bruger ikke bør gå på kompromis med.

Microsoft har optimeret Office 2019 Professional til mulighederne i Windows 10. Derfor er det ikke muligt at køre programmerne i denne pakke på enheder, der er udstyret med ældre udgaver af Windows. Det kræver en udgave af Windows 10. Der findes ingen andre udgaver af Office 2019, der er kompatible med ældre versioner af Windows.

Operativsystem: Windows 10 og Windows 10S
Hukommelse: mindst 2 GB RAM
Harddisk: mindst 3 GB ledig diskplads
Skærm: mindst 1.024 * 768 pixels opløsning
Grafikkort: DirectX 10 support til GPU-accelereret interface
Browser: aktuelle versioner af Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari
.NET-version: mindst. NET version 3.5

Videreførende links til "Microsoft Office 2019 Professional"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 2019 Professional - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat