Microsoft Office 2019 Home and Student til Mac

Microsoft Office 2019 Home and Student til Mac
790,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100515-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Office 2019 Home and Student til Mac giver private brugere alt, hvad de behøver, for at klare...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 2019 Home and Student til Mac"

Office 2019 Home and Student til Mac giver private brugere alt, hvad de behøver, for at klare det typiske papirarbejde. Officepakken har med rette været en af de mest kendte softwarepakker gennem mange år. 2019-udgaven rummer masser af gennemprøvede funktioner og føjer flere moderne funktioner til de populære programmer. Når du køber Office 2019 Home and Student til Mac, kan du bruge Word, Excel og PowerPoint på ubestemt tid, på én given enhed. Denne udgave af programmet er rettet mod studerende og familier, hvorfor programmernes funktioner er beregnet til privat brug på hjemmets computer. Du kan fx administrere e-mails, redigere dokumenter, udføre beregninger i regneark eller oprette præsentationer til dine forelæsninger.

Standardprogrammer til hverdagen og studiet

Når du køber Office 2019 Home and Student til Mac, får du glæde af en lang række gennemtænkte teknologier. For eksempel har tekstbehandlingsprogrammet, Word, en meget avanceret stavekontrol, der giver dig forbedringsforslag til din skrivestil. Og takket være de mange Word-skabeloner, fordelt i mere end 40 kategorier, sparer du også tid på standardteksterne.

Selvfølgelig kommer Office-pakken også med det velkendte regnearksprogram Excel. Det genkender nu brugerens arbejdsmønstre og organiserer oplysningerne effektivt, mens beregningerne udføres af kraftfulde formler. Tillige hjælper dets mange diagrammer med at trække data ud, som fx prognoser og tendenser.

Programpakken rummer også PowerPoint, der leverer overbevisende præsentationer. Takket være dets spændende animationer og overgange, samt integrationen af 3D-modeller, frembringer det præsentationer, der fanger publikums interessere og opmærksomhed.

Stærkere og mere brugervenlig

Programmerne, der følger med Office 2019 Home and Student til Mac, gør det nemmere at klare skriftlige opgaver, letter e-mail-kommunikation og at skabe oplysende præsentationer. 

Office 2019, der udkom i efteråret 2018, rummer en række nyskabelser ift. den tidligere version, Office 2016. Input med pen er fx forbedret i alle Office-programmerne, der nu også opfatter både hældning og trykintensitet. De kommer også med en integreret oversættelsesfunktion, der klarer international kommunikation og videnskabelige tekster. Desuden indeholder 2019-versionen af Excel en klart forbedret dataanalyse, som virker sammen med de mange nye formler og diagrammer. PowerPoint giver brugeren et større udvalg af animationer samt morph- og zoom-funktion til overgangene. Programmet kan også integrere SVG-filer og 3D-modeller i præsentationerne og eksportere dem som videoer i 4k-opløsning.

Det er let at købe Office 2019 Home and Student til Mac

Det er helt enkelt at købe den kendte Office-software hos os. Denne version passer til brugere, der ikke har brug for Cloud-funktioner. Her kan du hurtigt downloade den originale software - uden lange forsendelsestider. Oven i den relevante licensnøgle, hjælper Lizengo også med installationen. Mac-brugere får således en skræddersyet version af den verdenskendte Office-software. De oprettede dokumenter er utroligt lette at udveksle verden over, da de benytter de typiske filformater. Office 2019 Home and Student til Mac overbeviser alle aldre, både på hjemmets Mac og iPad, med dens mange fantastiske funktioner.

Processor: Intel-processor

Hukommelse: 4 GB

Plads: 10 GB tilgængelig, HFS+ format (eller macOS Extended eller APFS)

Vise: Opløsning på mindst 1280 x 800

Operativsystem: Office 2019 understøtter de tre seneste versioner af macOS. Altså altid den nyeste og de to foregående. I øjeblikket (oktober 2018) er det MacOS 10.14 Mojave og MacOS 10.13 og 10.12.

Browser: Aktuel version af Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox

Til Outlook: Mikrofon til talegenkendelse

Audio-outputenhed til oplæsnings-funktion

Videreførende links til "Microsoft Office 2019 Home and Student til Mac"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 2019 Home and Student til Mac - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat