Microsoft Office 2019 Home and Student

790,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100485-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • 15-30 minutter
Arbejd hjemmefra og som studerende - med Office 2019 Home and Student Perfekt til private...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 2019 Home and Student"

Arbejd hjemmefra og som studerende - med Office 2019 Home and Student

Perfekt til private brugere: Office 2019 Home and Student

De mest værdifulde elementer til enhver, der arbejder hjemmefra, private brugere og studerende: Det hele er samlet i udgaven Office 2019 Home and Student. Der er tale om en licens til én enhed, som omfatter programmerne Word, Excel og PowerPoint. OneNote er også en del af pakken, som kan downloades via Windows Store til Windows 10. Brugeren gemmer sine data offline og direkte på computeren eller online i skyen via OneDrive eller lignende udbydere. "Nå mere derhjemme eller i skolen": Det er Microsofts motto, der også gælder for denne udgave af Office 2019.

Det er blevet endnu lettere at lave professionelt udseende dokumenter i Word 2019: Redigering og kontrol af indholdets design til print sker i én enkelt arbejdsgang. Programmet kommer også med den kendte søgefunktion fra forgængeren, så begyndere hurtigt får styr til alle de vigtige funktioner i Word 2019. Noget af det nye i Office 2019 Home and Student er integrationen af SVG-grafik, som nemt skaleres og flyttes som JPG- eller PNG-grafik. Alle, der skriver med pen på en touchskærm, vil elske den forbedrede skriftgenkendelse, som er ekstra nyttig, når man tager noter.

PowerPoint 2019 er stadig skabt til præsentationer: Det velkendte værktøj tillader design af dias og komplette præsentationer på et professionelt niveau. Ideer og informationer bliver mere spændende end nogensinde før, med masser af lyd og billede. Det nye i PowerPoint i Office 2019 og i alle versioner er muligheden for at bruge optagelser i Ultra-HD-opløsning, således 4K-videoer let integreres i dine slides. Forbedret understøttelse af zoom og skalering af eksisterende fotos eller anden grafik fjerner også behovet for eksterne billedredigeringsprogrammer. Når det gælder alt fra simple slides til længere præsentationer, er PowerPoint 2019 det perfekte værktøj.

Excel 2019 forsyner køberne af denne licens med det velkendte program til administration af regneark. Alle slags data kan let og intuitivt indtastes og behandles visuelt. Genvejstasterne giver daglige brugere hurtig adgang til alle Excels vigtigste funktioner. Forbedringerne i den nye version omfatter også langt flere matematiske funktioner, som nu indgår i pakken. Desuden giver programmet nye metoder, der viser data på mere spændende måder og udgør således et regulært visualiseringsværktøj. Det sparer tid for enhver bruger, som stadig kan glæde sig over Excels velkendte workflow.

OneNote er ikke en integreret del af pakken Office 2019 Home and Student. Interesserede kan dog stadig hente programmet i Windows Store. Microsoft har også fjernet kompatibiliteten med alle tidligere versioner af Windows. Enheden skal være udstyret med Windows 10 for at køre Office 2019 og alle pakkens applikationer. Det er tale om en permament licens, der opdateres af Microsoft i mindst fem år. Modsat Office 365 omfattes den ikke af nogen abonnementsgebyrer. Sikkerhedskopiering af data på OneDrive kan dog medføre omkostninger.

Operativsystem: Windows 10
Hukommelse: mindst 2 GB RAM
Harddisk: mindst 3 GB ledig diskplads
Skærm: mindst 1.024 * 768 pixels opløsning
Grafikkort: DirectX 10 support til GPU-accelereret interface
Browser: aktuelle versioner af Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari
.NET-version: mindst. NET version 3.5

Videreførende links til "Microsoft Office 2019 Home and Student"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 2019 Home and Student - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat