Microsoft Office 2019 Home and Business til Mac

Microsoft Office 2019 Home and Business til Mac
1.490,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100514-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Office 2019 Home and Business til Mac er en omfattende pakke af programmer til enkeltpersoner og...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 2019 Home and Business til Mac"

Office 2019 Home and Business til Mac er en omfattende pakke af programmer til enkeltpersoner og familier samt små og mellemstore virksomheder. Den giver brugeren mulighed for at ordne e-mails, redigere tekstdokumenter og lave præsentationer mm. Den omfatter de nyeste versioner af Outlook, Word, PowerPoint, Excel og OneNote.

 

Masser af funktioner i Word og PowerPoint

Når du køber Office 2019 Home and Business til Mac, får du glæde af de mange muligheder i det verdensberømte tekstbehandlingsprogram Word. De såkaldte naturlige bevægelser foretages let med finger eller pen på enheder med Touch-betjening. Når du bruger frihånds-editoren, kan du fx sætte ringe rundt om ord eller slette dem, ved at strege dem over. Den indbyggede Office-assistent, ’Remix 3D’, laver til gengæld 3D-modeller af objekter eller levende ting, som kan sættes ind i Word, Excel eller PowerPoint, der gør dine dokumenter og præsentationer langt mere spændende. Det er virkelig let at flytte modeller over i dokumenterne. PowerPoint kan endda bruge animerede 3D-modeller, som gør overgangene mellem dine slides endnu flottere. Når du køber Office 2019 Home and Business til Mac, kan du bruge programmerne og deres mange funktioner uden internetadgang.

 

Nemme noter og beregninger samt enkel kommunikation

Excel er klassikeren blandt alle regnearksprogrammer, og 2019-udgaven rummer rigtigt mange nyttige og tidsbesparende værktøjer. Fx lærer programmet, hvordan brugeren arbejder og genkender hans eller hendes arbejdsmønstre. Det kommer endda med relevante forslag til brugen. Når du vil hurtigt i gang med et vellykket design, vælger du bare en skabelon blandt de mere end 40 kategorier. Takket være de indbyggede formler, er det let at lave komplekse beregninger med de indtastede data. Programmets muligheder for formatering, minidiagrammer og tabeller, gør indholdet mere spændende og overskueligt. Dets nyeste diagrammer gør det endnu nemmere at præsentere prognoser og tendenser.

Den digitale OneNote-notesbog er både velegnet til kommerciel og privat brug og hjælper brugeren med at holde styr alt. Det er også let at fordele ideer i flere underkategorier, mens de stadig er lette at finde med søgefunktionen. De indtastede data opdateres nemt med tastatur, berøring eller pen. Købere af Office 2019 Home and Business til Mac får også adgang til 2019-udgaven af Outlook, som gør det let og effektivt at arbejde videre på farten. Endelig er alt fra kalendere, kontakter og Office-dokumenter praktisk integreret i appen.

 

Køb og download Office 2019 Home and Business til Mac over nettet

Når du er interesseret i Office-pakken til dit hjem eller din virksomhed, er Lizengo det helt rigtige sted. Her finder du de populære Office-programmer via sikker download. Vi giver dig nem adgang til de internationalt velkendte tekstbehandlings- og præsentationsprogrammer. Office-programmerne kræver en separat licens for hver PC, de skal køre på. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl med hensyn til valg eller installation af Office 2019 Home and Business til Mac, hjælper Lizengos kompetente team dig med glæde.

Processor: Intel-processor

Hukommelse: 4 GB

Plads: 10 GB tilgængelig, HFS+ format (eller macOS Extended eller APFS)

Skærm: Opløsning på mindst 1280 x 800

Operativsystem: Office 2019 understøtter de tre seneste versioner af macOS, altså altid den nyeste og de to foregående udgaver. I øjeblikket (oktober 2018) er det MacOS 10.14 Mojave og MacOS 10.13 og 10.12.

Browser: Aktuel version af Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox

Til Outlook: Mikrofon til talegenkendelse

Audio-outputenhed til oplæsningsfunktionen

Videreførende links til "Microsoft Office 2019 Home and Business til Mac"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 2019 Home and Business til Mac - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat