Microsoft Office 2019 Home and Business

Microsoft Office 2019 Home and Business
1.490,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100483-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • 10-15 minutter
Arbejd hjemmefra eller på kontoret med Office 2019 Home og Business Kontor og hjem på samme...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 2019 Home and Business"

Arbejd hjemmefra eller på kontoret med Office 2019 Home og Business

Kontor og hjem på samme tid - med Office 2019 Home og Business

Navnet viser tydeligt, at pakkens programmer passer til privat eller kommerciel brug - hjemme og på kontoret. Pakken indeholder de nyeste versioner af Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Derudover tilbyder Microsoft muligheden for at køre alle programmer på både Windows 10 og macOS. Dokumenter, regneark, præsentationer, e-mails, kontakter: Brugeren kan klare alt det, der er vigtigt professionelt og personligt, med denne kompakte samling af verdens mest populære Office-programmer. Den valgfri sikkerhedskopiering af data online gør det også muligt at dele alt indhold med venner og kollegaer.

I 2019 er Word stadig det bedste værktøj til at oprette, gennemgå og udskrive dokumenter af enhver art - eller formidle dem til andre. ​​Word 2019 klarer alt fra en-sides dokumenter til administrative procedurer eller komplekse videnskabelige artikler - og matcher praktisk talt ethvert formål. Denne udgave tillader også integration af ​​skalerbar SVG-grafik, som forenkler håndteringen af ​​store billeder, fotografier, tegninger og andre formater markant. Enhver, der kan lide at bruge pen eller tale på jobbet, vil elske den forbedrede genkendelse af begge slags input i Word 2019.

Excel 2019 er det mest værdifulde program til behandling af data, som fx når det gælder økonomi: Brugerne kan administrere alt fra mindre talgrupper til komplette årsregnskaber. De mange muligheder for visualisering af tal gør det muligt at formidle oplysninger på en visuelt spændende og let forståelig måde. Den nye version rummer også masser af forbedrede matematiske funktioner, GPU-acceleration af specifikke 3D-visninger og meget mere. PowerPoint 2019 i Office 2019 Home og Business  tillader både integration af 4K-video og fri skalering af al grafik, der er integreret på slides - helt uden ekstern billedbehandling.

Outlook 2019 er stadig den ultimative måde at håndtere kontaktoplysninger og e-mail-konti på - fra ét centralt sted. Brugerne kan oprette et ubegrænset antal e-mail-konti, gemme data offline og arkivere sikkerhedskopier af e-mails. Hvis man ønsker det, gemmer programmet alle kontakter med navn, adresse og telefonnumre etc. Når det gælder professionel brug i virksomheden, er Office 2019 Home og Business den perfekte måde at holde kontakten med kunderne på, mens man løbende holder styr på alle de vigtige data. Den intelligente e-mail-indbakke sorterer alle indgående e-mails, så alt det vigtige kommer først.

Microsoft kræver, at Office-pakken installeres på en udgave af Windows 10. Derudover er Office 2019 Home og Business kompatibel med macOS. Ingen af ​​programmerne virker på en ældre version af Windows. Der er tale om en komplet licens, der opdateres af Microsoft i mindst fem år. Alle programmerne kan bruges uden internetadgang og kræver ingen Cloud-forbindelse. Det er dog stadig muligt at benytte backup af data via Cloud-tjenester, som fx OneDrive.

Operativsystem: Windows 10
Hukommelse: mindst 2 GB RAM
Harddisk: mindst 3 GB ledig diskplads
Skærm: mindst 1.024 * 768 pixels opløsning
Grafikkort: DirectX 10 support til GPU-accelereret interface
Browser: aktuelle versioner af Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari
.NET-version: mindst .NET version 3.5

Videreførende links til "Microsoft Office 2019 Home and Business"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 2019 Home and Business - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat