Microsoft Office 2013 Standard

Microsoft Office 2013 Standard
569,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100014-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
En licens til MS Office Standard 2013 omfatter seks forskellige programmer: Word, Excel,...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 2013 Standard"

En licens til MS Office Standard 2013 omfatter seks forskellige programmer: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher og OneNote. Brug Word til at klare det daglige "papirarbejde" og drag fordel af værktøjer til at skrive en ph.d.-afhandling. Med Outlook har du til enhver tid overblik over din postkasse og kan administrere omfattende kontaktdatabaser – både vha. mus, tastatur og med fingrene via det nye touch-interface. Office 2013 Standard er en samling af programmer, der forvandler en enkel computer til et fuldgyldigt kontor. Det er meget nemt at importere Word-dokumenter til Excel, hvorved du kan køre programmerne parallelt uden at skulle bøvle med at konvertere filformaterne. De lave systemkrav gør Microsoft Office Standard 2013 til en anbefalelsesværdig software til ældre maskiner, der så kan anvendes til nye formål.

OneNote: Nemmere at holde noter

Microsoft Office Standard 2013 inkluderer også OneNote: Dette værktøj er oplagt til touch-kompatible enheder, fordi det nemt kan betjenes med fingrene eller en pen. Skriv på skærmen og lav noter, der er vanskelige skrive med et tastatur. Senere kan du behandle dataene i Excel, Word og PowerPoint og sætte dem sammen til en helhed. OneNote synkroniserer sig automatisk med andre enheder, som du bruger til at logge på din Microsoft-konto.

OneDrive-synkronisering

Du kan gemme filerne fra applikationerne i MS Office Standard 2013 direkte i OneDrive. På den måde får du adgang til dine data fra hvor som helst (internetforbindelse er påkrævet). Ved at bruge den webbaserede brugergrænseflade får du adgang til de velkendte programmer på andre enheder, uden at skulle installere programsuiten.

Køb Microsoft Office Standard 2013 nu for at blive uafhængig og arbejde hvor som helst!

Til præsentationer og design

PowerPoint indgår ligeledes i Office 2013 Standard og er et kraftfuldt værktøj til at fremstille præsentationer på arbejdet og i skolen samt til at skabe unikke, printklare designs. Efter en kort indlæringsperiode vil det med PowerPoint lykkes dig at fremstille overgange og specielle effekter på et professionelt niveau. Integrér dine egne billeder eller videoer og pust liv i tørre data!

Med Publisher fra Microsoft Office Standard 2013 kan du nemt og hurtigt designe tryksager af enhver art: Brochurer, foldere, flyers, menuer, invitationer osv. Alle færdige tryksager, uanset om det er bryllupsinvitationer eller marketingsmaterialer kan straks sendes til print, uden at skulle være afhængig af yderligere værktøjer.
MS Office Standard 2013 er velegnet til at arbejde sammen i grupper: Del dine dokumenter bekvemt via nettet og formidl dine resultater uden omveje via e-mails og andre kommunikationskanaler.

Platform: Windows.

Understøttet operativsystem: Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows RT, Windows 8.1, Windows Server 2016 og Windows 10.

Processor: 1,0 GHz CPU med SSE2.

Hukommelse: Mindst 1 GB RAM, 2 GB RAM anbefales for 64-bit CPU’er.

Harddiskplads: 3 GB.

Grafikkort: DirectX 10-kompatibelt grafikkort med mindst 1.024 * 576 pixels opløsning.

Videreførende links til "Microsoft Office 2013 Standard"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 2013 Standard - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat