Microsoft Office 2010 Professional Plus

Microsoft Office 2010 Professional Plus
912,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100361-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Microsoft Office 2010 Professional Plus - Produktbeskrivelse Den der anskaffer Microsoft...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 2010 Professional Plus"

Microsoft Office 2010 Professional Plus - Produktbeskrivelse
Den der anskaffer Microsoft Office 2010 Professional Plus Key, får adgang til den mest omfattende kontorsoftwarepakke fra Microsoft. Udover tekstbehandling med Word, regneark med Excel samt PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og database-softwaren Access, inkluderer softwarepakken tre yderligere programmer, der er optimeret til brug i små og store virksomheder. Disse er InfoPath 2010, SharePoint Workspace 2010 og Lync 2010.

Softwarmoduler til forenklet samarbejde i professionelle miljøer
Microsoft Office 2010 Professional Plus Download giver professionelle brugere mange fordele. Dette skyldes primært softwarepakkerne InfoPath, SharePoint Workspace og Lync, der kun findes i denne version. Via InfoPath kan brugerne nu skabe XML-baserede formularer og formidle disse over et netværk, hvilket markant letter indsamling og lagring af informationer i store organisationer. Takket være SharePoint 2010 forløber samarbejdet omkring projekter, koordinationen af opgaver og den centrale administration af dokumenter og indhold via det integrerede Content-Management-System nemt. Med Microsoft Office 2010 Professional Plus Download rundes der af med den inkluderede softwarepakke til kommunikation og IP-telefoni Lync, som kan afholde videokonferencer uden større besvær.

Understøttelse af web-Apps og 64-bit
Sammenlignet med tidligere versioner introducerer softwareudvikleren fra Seattle i Microsoft Office 2010 Professional Plus udover 32-bits versionen nu for første gang også en 64-bits version. Dermed kan brugere, som råder over et 64-bit operativsystem, nyde godt af blandt andet forbedrede præstationer og en mere effektiv udnyttelse af arbejdshukommelsen. Især flere gigabyte store Excel-regneark og databaser, der er almindelige i virksomheder, kan således behandles mærkbart hurtigere. En yderligere nyhed er Office 2010 Web-Apps, hvormed der kan arbejdes direkte i browseren med Word- og Excel-filer, der tidligere blev gemt i Windows Live.

Mere overskuelig brugervejledning og forbedring af detaljer
Microsoft lægger ved Office 2010 Professional Plus stor vægt på en universel konsekvent betjening, der gør arbejdsgange mere intuitive. Dette skyldes på den ene side den selvforklarende fliseoptik og på den anden side en oprydning af datamenuen, også kaldet backstage. Listen over senest redigerede dokumenter med en mere meningsfuld forhåndsvisning er især praktisk. Også i detaljerne er Microsoft Office 2010 Professional Plus blevet mærkbart mere komfortabel i alle sine softwarekomponenter. Udover tekstformattering med live-forhåndsvisning er der også en forenklet "kopier & indsæt"-funktion, som gør det muligt for brugeren at indsætte indhold uden formatering eller i det angivne format. For virksomheder er de udvidede funktioner i præsentationssoftwaren PowerPoint også interessant. Softwaren er nu udstyret med en omfattende video- og lydredigering. Dermed kan præsentationer nu udstyres med professionel grafik og animation og i sidste ende gemmes som film.

Softwarekomponenter i Microsoft Office 2010 Professional Plus

 • Word 2010: Opretning og redigering af professionelle tekstdokumenter med omfattende muligheder for layout.
 • Excel 2010: Den mest udbredte softwareløsning til datahåndtering og regneark.
 • PowerPoint 2010: Præsentationsværktøjet til fremstilling af præsentationer med omfattende multimediefunktioner i høj kvalitet.
 • OneNote 2010: Den virtuelle notesblok til idéer, adresser og datoer, som omsider giver orden på skrivebordet.
 • Outlook 2010: Forøget produktivitet ved samling af email-konti, kalendere, kontakter og aftaler.
 • Publisher 2010: Oprettelse af professionelle tryksager, reklamemateriale og andre dokumenter fra samme software.
 • Access 2010: Oprettelse og administration af kraftfulde databaser for private og virksomheder.
 • InfoPath 2010: Design og styring af XML-baserede former til opbevaring og indsamling af oplysninger.
 • SharePoint 2010: Web-applikation til samarbejde med kolleger på projekter og til dokumentadministration.
 • Lync 2010: Professionel software til IP-telefoni og videokonferencer.
Plattform Windows
Supported operating systems Windows XP (SP3), Windows Server 2003 (SP2), Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2012
Prozessor 1 GHz CPU
RAM 512 MB RAM
Hard Drive 3.5 GB
Graphics Card k.A.
Sound Card k.A.
Videreførende links til "Microsoft Office 2010 Professional Plus"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 2010 Professional Plus - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat