Windows Thin PC

Windows Thin PC
229,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100615-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Engelsk
Windows Thin PC rettet mod slutbrugere af virtuelle skriveborde eller terminaltjenester...mere

Produktinformationer "Windows Thin PC"

Windows Thin PC rettet mod slutbrugere af virtuelle skriveborde eller terminaltjenester

Windows Thin PC er en særlig version af Windows 7. Windows Thin PC er en særlig version af Windows 7. Med dette styresystem kan computere med ældre hardware konverteres til Thin Clients. Dermed kan virksomheder begrænse deres køb af ny hardware. Derudover kan der spares på omkostninger til VDA-licenser, da de ikke kræves separat til Thin Clients. Ud over stationære fås styresystemet også til bærbare computere. Endelig kan softwaren også benyttes med trådløst fjernskrivebord, for eksempel via WiFi-forbindelsen i en bærbar computer. Styresystemet kan dog ikke benyttes til virtuelle maskiner, da det er udviklet med at andet mål for øje. På Windows Thin PC kan brugeren køre programmer fra følgende områder:

- Sikkerhed, styring, terminalemulering
- Trådløst tastatur og lign. teknologier
- Webbrowsere og Instant Messaging
- Dokumentvisning og
- .NET Framework og Java Virtual Machine.
Programmer såsom Office, hvor man selv producerer noget, understøttes dog ikke.

Integration af energibesparende computere i virksomhedens infrastruktur

Køb af Windows Thin PC er blandt andet en god idé, hvis man fortsat ønsker at benytte ældre computere eller computere med meget højt energiforbrug. På den måde kan styresystemet spare virksomheden omkostninger. På grund af det reducerede udvalg af tjenester kræver Thin PC mærkbart færre hardwareressourcer end ”større” styresystemer.
Ikke desto mindre kan Thin PC håndtere styringsværktøjer som System Center. Det er enkelt at administrere Thin Clients centralt. Programmer kan bruges rolledefineret. Dette gælder også sikkerheds-patches, data og opdateringer. For at sikre endnu bedre IT-sikkerhed kan de fra virksomheds-versionen kendte features Bitlocker og AppLocker benyttes. Desuden har brugere af Thin PC på bærbare computere sikker adgang til virksomhedsdata via DirectAccess.

Brug af grafiktunge programmer uafhængigt af hardware

Windows Thin PC indeholder bestemte funktioner fra Service Pack 1 til Windows 7 og Windows Server 2008 R2. Man har således
adgang til Windows-skriveborde inklusive glaseffekt via trådløs forbindelse. Køb af Windows Thin PC betyder også, at mindre kraftige enheder kan køre med 3D-programmer eller videoer i høj opløsning via fjernadgang. Via netværk kan brugeren køre grafiktunge programmer. Der kræves ingen tilsvarende hardware i den lokale PC, da de faktiske beregninger overtages af de tilsluttede servere. Thin PC er efterfølgeren til det Windows XP-baserede ”Windows Fundamentals” og har i årenes løb allerede fundet mange tilfredse brugere. Windows Thin PC er en sampakning af ”Windows Embedded Standard”, der også bruges i en modificeret udgave af mange producenter af egentlige Thin Clients for at kunne udruste ”slanke” computere fra fabrikken.

Køb af Windows Thin PC kaufen til virksomheder

Thin PC er som styresystem baseret på det gennemprøvede Windows 7 Enterprise. Det giver mulighed for at give eksisterende PC'er ny anvendelse. Computere, der ikke er hurtige nok til at håndtere det fulde Windows-styresystem kan således konverteres til Thin Clients. De opfylder høje krav til sikkerhed og compliance. Dertil bidrager softwarefiltrene, som blandt andet afholder brugere fra at gemme data på harddisken. Via RemoteFX muliggør Thin PC en udstrakt brug af fjernskrivebord, for eksempel til at afspille multimedieindhold af høj kvalitet fra andre skrivebord eller servere.

Lizengo tilbyder et bredt udvalg af original software fra styresystemer til antivirusprogrammer. Vi står klar med rådgivning og support, hvis der opstår spørgsmål om softwaren eller ved installation.

Processor:
minimum 1 GHz og 32-bit (x86)

Systemhukommelse:
minimum 1 GB

Ledig harddiskplads: minimum 16 GB
minimum 16 GB

Grafik:
DirectX 9 grafikkort med Windows Display Driver Manager 1.0 eller højere

Drev:
Bootbart DVD-ROM drev

Videreførende links til "Windows Thin PC"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows Thin PC - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat