Windows Server 2019 - 1 Device CAL

 • : 100530-DK
 • : Microsoft
289,00 kr.

Priser inkl. lovpligtig moms.

Klar til afsendelse med det samme.

Mængde

Hightlights & Details

 • Udvid serversystemet bekvemt med flere enheder
 • Brug helt efter behov i kraft af enhedstilknytning
 • Ingen begrænsning af løbetiden
 • Kan frit kombineres med User CALs
 • Adgang til ældre Windows Server-versioner
 • 100530-DK

Microsoft Windows Server 2019 Device CAL for et serversystem helt efter behov

Ved Microsoft Windows Server 2019 Device CAL drejer det sig om en speciel licensform, med hvilken virksomheder kan give deres medarbejdere adgang til Windows Server 2019. Ved køb af ekstra Device CALs er det desuden muligt at udvide serversystemet med ekstra enheder. Så kan virksomhederne uden store problemer opbygge et fleksibelt og ydedygtigt serversystem lige efter behov og derved bruge sine ressourcer skånsomt og prisbilligt.


Hvad består Microsoft Windows Server 2019 Device CAL af?
Virksomheder, der erhverver sig en såkaldt enhedslicens, får derved ret til at installere Microsoft Windows Server 2019 på en specifik enhed. Om det er en stationær computer, en notebook, scanner eller kontrolpanel er underordnet. Til gengæld betyder det dog, at Device CALs tildeles en specifik enhed og ikke efterfølgende kan overføres til en anden enhed. Det er altså ikke nogen “floating” licens 

Fordelen ved denne licensvariant er igen, at den pågældende licensierede enhed kan bruges af enhver bruger, der måtte ønske det, uden at han/hun er nødt til at erhverve en brugerlicens. Med en Microsoft Windows Server 2019 Device CAL er det endvidere muligt for medarbejderne at tilgå bestående Windows Server 2016-systemer. Omvendt er det ikke muligt at gå ind på 2019-serveren med 2016-CALs.


Fleksibel systemskabelse efter behov
En af de store fordele ved klient-adgangslicensmodeller er brugen, der er tilpasset behovet. Denne egenskab er takket være licenskonstruktionen med den frie kombination af enhedslicenser og brugerlicenser. Disse kan fås både som enkelt og licenspakker og muliggør en prisbillig opbygning af et skræddersyet serversystem. Det er således ikke noget problem at forsyne stationære kontorer med enhedslicenser og medarbejdere, der ofte arbejder på farten eller på hjemmekontoret, med User-CALs, så de kan få adgang uden hensyn til lokaliteten til alle nødvendige data.


De vigtigste nye funktioner på Windows Server 2019
Erhvervelsen af en Microsoft Windows Server 2019 Device CAL er en nem måde at planlægge et serversystem fra grunden eller udvide et bestående efter behov. Så får medarbejderne fremover adgang til ydedygtige funktioner og sikkerheds-features på det aktuelle serveroperativsystem fra Huset Microsoft.

 • Windows-undersystem for Linux: Microsoft satser med den aktuelle serverversion på en betydelig bedre integration med Linux. Dette sker både vha. forbedrede sikkerhedskoncepter som "Shielded-VMs” samt i kraft af muligheden for at administrere Linux-serveren med Linux-kommandoer fra Windows-serverne. Dertil kommer integreringen af Linux-distributioner i Windows-installationen.
 • Forstærkning med Microsoft Azure: I kraft af det mere effektive samarbejde med Microsoft Azure muliggør Windows Server 2019 foruden en forenklet datasynkronisering nu også den enkle datasikring med Azure backup.
 • Bedre miljøbeskyttelse: For at optimere beskyttelsen af vigtige data har Microsoft arbejdet på kodningen af data og dataservere. Denne foranstaltning suppleres af det direkte samarbejde på serveroperativsystemet med Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Således genkender systemet fremover trusler såsom Root-Kits og Zero-Day-angreb, som ikke opdages af mange almindelige antivirusprogrammer.
 • Ekspresopdateringer: Lange download-tider, uudholdelige installationstider og evindelige genstarter er fortid, når der gås over til Windows Server 2019. Ligesom det også er tilfældet på desktop-operativsystemet Windows 10 satser Microsoft her nemlig på de kendte Express-Updates
Videreførende links til "Windows Server 2019 - 1 Device CAL"
Plattform Windows
Processor mindst 2 GB RAM (hhv.. 4 GB, når Windows Server Essentials klargøres som VM ), 16 GB RAM anbefales, maksimal understøttelse af 64 GB
Arbejdslager mindst 2 GB RAM (hhv.. 4 GB, når Windows Server Essentials klargøres som VM ), 16 GB RAM anbefales, maksimal understøttelse af 64 GB
Grafikkort k.A.
Lydkort k.A.
Harddisk Mindst 160 GB harddisklager med en systempartition med en kapacitet på mindst 60 GB
Billedskærm k.A.
Optisk drev k.A.
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...
Kundeanmeldelser for "Windows Server 2019 - 1 Device CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

Windows Server 2019 Standard Core Add-On
Windows Server 2019 Standard Core Add-On
Køb Windows Server 2019 Standard Core Add-on og få større...
819,00 kr.
Windows Server 2019 Standard
Windows Server 2019 Standard
Det nye Windows Server 2019 Standard er...
fra 4.329,00 kr.
Windows Server 2019 - 1 User CAL
Windows Server 2019 - 1 User CAL
Microsoft Windows Server 2019 User CAL - Mere...
289,00 kr.
Windows Server 2019 Essentials
Windows Server 2019 Essentials
Køb Windows Server 2019 Essentials og udnyt de skræddersyede...
2.199,00 kr.
Windows Server 2019 Datacenter
Windows Server 2019 Datacenter
Køb Windows Server 2019 Datacenter og få optimal pålidelighed...
fra 32.099,00 kr.
Windows Server 2016 Standard
Windows Server 2016 Standard
Windows Server 2016 Standard er det splinternye, serverstyresystem...
5.290,99 kr. fra 3.599,00 kr.
Sidst set