Windows Server 2012 R2 Essentials

Windows Server 2012 R2 Essentials
1.750,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100061-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Windows Server 2012 R2 Essentials er den optimale serverløsning til små virksomheder. Fokusér på...mere

Produktinformationer "Windows Server 2012 R2 Essentials"

Windows Server 2012 R2 Essentials er den optimale serverløsning til små virksomheder. Fokusér på din kerneforretning i stedet for at bekymre dig om kompliceret IT-infrastruktur. Server 2012 R2 Essentials tilbyder alle funktioner, som du har brug for, for at opbygge og administrere dit virkksomhedsnetværk. Den velstrukturerede brugergrænseflade og den intuitive betjening sørger for at du nemt vil kunne navigere rundt i systemet. Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials har tilstrækkelig kapacitet for op til 25 brugere og 50 enheder og der er ikke brug for yderligere User CALs. Skulle dette antal arbejdsstationer ikke være nok, så har du mulighed for helt ukompliceret at opgradere til en højere version.

Funktioner i Windows Server Essentials 2012 R2

 • Integrerede cloud-tjenester for fleksibelt arbejde og deling af filer.
 • Client Computer Backups sikrer data fra alle computere i systemet centralt på serveren og kan i øvrigt konfigureres til at blive udført automatisk.
 • My Server App til Windows og Windows Phone muliggør ekstern adgang til data og administrationsværktøjer.
 • Kan køre på en fysisk server eller installeres som en virtuel maskine.
 • Forbedrede muligheder for implementering af klienter takket være optimeret connector.
 • Integration af Office 365 og Microsoft Azure og administration af brugere.

Clound-baserede tjenester og fjernadgang

Ved hjælp af cloud-baserede tjenester i Windows Server 2012 Essentials R2 Essentials kan du få adgang til dine data overalt. Giv dine medarbejdere mulighed for at arbejde fleksibelt og giv dem adgang til alle vigtige data og programmer i virksomheden. En internetforbindelse og en webbrowser er alt, hvad dine medarbejdere har brug for, for at arbejde effektivt. Takket være integrationen af Office 365 i Windows Server 2012 R2 Essentials kan du oprette brugerkonti og tilhørende postkasser. Du kan udføre de mere enkle administrationsopgaver med Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials bekvemt over fjernadgangen. My server app til Windows og Windows Phone muliggør adgang til dit serversystem fra næsten enhver enhed og næsten ethvert sted. Fjernadgangen giver dig mulighed for at klare administrative opgaver fra din bærbare, tablet eller smartphone. Desuden kan du få adgang til dine data, mapper og klientcomputere via din browser.

Sikr dine data – med Windows Server 2012 Essentials R2

Beskyt dine data mod at blive misbrugt eller gå tabt. Med versionshistorik for filer giver Windows Server 2012 R2 Essentials mulighed for at sikre eksplicit brugerens i stedet for enhedens data. Skulle en pc ikke fungere, kan brugerens samtlige data gendannes på en ny pc – helt enkelt. Derudover kan Server 2012 R2 Essentials regelmæssigt foretage automatiske backups af klientcomputere og gemmes computeres data centralt på serveren for at sikre dem mod datatab.

Virtualisering

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials råder standardmæssigt ikke over virtualiseringsplatformen Hyper-V, der kan installeres på en fysisk server eller en virtuel computer. På den måde kan du selv vælge, hvordan du vil anvende Windows Server 2012 R2 Essentials i din virksomhed. Server 2012 R2 Essentials vil i hvert fald hjælpe dig med at spare tid, ressourcer og optimere din IT.

Windows Server 2012 R2 Essentials - Systemkrav

Platform Windows
Styresystem Windows Server 2012 R2
Processor mindst 1,4 GHz processor med 64 bit arkitektur
Hukommelse mindst 512 MB
Harddisk mindst 32 GB
Grafikkort /
Lydkort /
Videreførende links til "Windows Server 2012 R2 Essentials"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows Server 2012 R2 Essentials - Anmeldelser
(1)
23/05/2017

Godt server styresystem for begyndere!

Godt valg for små virksomheder, der vil komme i gang med med et server netværk. Behøver ingen CAL's eller andet.

Side 1 fra 1
Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat