Windows Server 2008 R2 DataCenter

Windows Server 2008 R2 DataCenter
12.320,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100054-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • 15-30 minutter
Windows Server 2008 R2 DataCenter er en udvidet udgave af Windows 2008 R2 Standard, der...mere

Produktinformationer "Windows Server 2008 R2 DataCenter"

Windows Server 2008 R2 DataCenter er en udvidet udgave af Windows 2008 R2 Standard, der hovedsageligt fokuserer på virtualisering. MS Windows Server 2008 R2 DataCenter byder således på mange optimeringer og nye features, som vil understøtte dig i virtualiseringen af dine servere. Windows Server DataCenter 2008 R2 er frem for alt ideel til virksomheder, der har mange virtuelle maskiner i brug.

Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter byder på professionelle features. Windows Server DataCenter 2008 R2 indeholder alt det, som findes i standardudgaven, men derudover følger der nye ekstra features, som især er til gavn for virtualiseringsmiljøet. Windows Server 2008 R2 DataCenter giver mulighed for at bruge op til to terrabyte hukommelse i stedet for de hidtidige 32 gigabyte. Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter råder desuden over "Failover Clustering"-featuren til administration af ressourcer vha. en klynge. Failoverklyngen kan administrere op til 18 exabyte og 128 partitionen og understøtter også dynamisk tilføjelse af ressourcer til runtime.

MS Windows Server 2008 R2 DataCenter understøtter nu op til 64 processorer "Hot Add Memory" og "Hot Replace Memory" features samt et ubegrænset antal af "Terminal Services Gateway" og "Virtual Image Use Rights". Det ubegrænsede antal af licenserede virtuelle instanser giver dig den unikke fordel, at ethvert virtuelt Windows-serverstyresystem, som du vil have kørende på Windows Server 2008 R2 DataCenter bliver licenseret automatisk. For at gøre brug af virtualiseringens fordele tilbyder Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter en passende virtualiseringsplatform, Hyper-V, som giver mulighed for at virtualisere endda komplette serversystemer.

Yderligere forbedringer i Windows Server DataCenter 2008 R2 blev foretaget inden for ressourcefordeling, dataoverførsel og administration. For at forhindre overbelastningen kan netværksressourcerne nu fordeles på flere systemer. Dataoverførslen i Windows Server 2008 R2 DataCenter blev tredoblet i forhold til 2003 udgaven og systemet kan administreres vha. forskellige modi.

Optimerede funktioner og innovationer i Microsoft Windows Server 2008
Selvom virtualiseringen måske er den vigtigste teknologi i Windows Server DataCenter 2008 R2, er det ikke er det hvad dette serverstyresystem har at byde på. Talrige innovationer og diverse features understøtter dig i dit arbejde og giver dig et stabilt system til drift af servere:

 • PowerShell: Computeradministration vha. scripts.
 • Active Directory: Bruger- og ressourceadministration.
 • Internet Information Services 7.0: For statiske og dynamiske hjemmesider.
 • Reviderede terminaltjenester: Med nye ekstrafunktioner.
 • BitLocker: Datakrypteringssoftware.

Takket være den såkaldte core-installation er det i Windows Server 2008 R2 DataCenter muligt at give afkald på en grafisk brugergrænseflade. Core-installationen indeholder de vigtigste funktioner og udgør den minimale udgave af serverstyresystemet og sparer systemressourcerne.

Sikkerhedsfeatures i Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter

Ud over de talrige optimeringer og nye funktioner blev der i MS Windows Server 2008 R2 DataCenter også foretaget mange forbedringer hvad sikkerheden angår. Således råder systemet over en integreret netværksadgangsbeskyttelse (NAP), en optimeret firewall, en read-only domænecontroller og Cryptography Next Generation.

Windows Server 2008 R2 DataCenter - Systemkrav

Platform  Windows
Styresystem  Windows Server 2008
Processor  mindst 1 GHz (x86 processor) eller 1,4 GHz (x64 processor)
 anbefalet: 2 GHz eller højere
Hukommelse  mindst 512 MB 
 anbefalet: 2 GB RAM eller mere
 Maksimalt (32 bit systemer): 4 GB (Standard Edition) eller 64 GB (Enterprise og DataCenter Edition)
 Maksimalt (64 bit systemer): 32 GB (Standard Edition) eller 2 TB (Enterprise Edition, DataCenter Edition og Itanium-baserede systemer)
Harddisk  mindst 10 GB, anbefalet 40 GB (fuldstændig installation) eller 10 GB (Server Core-installation)
Grafikkort  Super VGA (800 x 600) eller højere opløsning
Lydkort  /
Videreførende links til "Windows Server 2008 R2 DataCenter"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows Server 2008 R2 DataCenter - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat