Windows Server 2008 Enterprise

Windows Server 2008 Enterprise
2.799,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100050-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Windows Server 2008 Enterprise retter sig primært mod virksomheder, der har en eller flere...mere

Produktinformationer "Windows Server 2008 Enterprise"

Windows Server 2008 Enterprise retter sig primært mod virksomheder, der har en eller flere servere stående. Med sine mange nye funktioner og optimeringer udgør MS Windows Server 2008 Enterprise en perfekt hjælp til din virksomhed. Funktionerne som Hyper-V, Network Access Protection, Active Directory eller PowerShell står til din rådighed og sørger for, at du nemt vil kunne optimere dit workflow. Systemtekniske forbedringer som understøttelse af større hukommelsesmængder eller øgning af dataoverførselshastigheden udgør yderligere fordele, som du kan forvente af Windows Server Enterprise 2008.

Det får du med Microsoft Windows Server 2008 Enterprise

Serverstyresystemet Windows Server 2008 Enterprise blev udviklet til virksomheder og byder på talrige features og programmer, der sørger for en sikker og problemløs serverdrift. Derudover blev antallet af licenser for de virtuelle instanser firedoblet i forhold til standard-udgaven. Med "Virtual Image Use Rights" er det i Microsoft Windows Server 2008 Enterprise muligt automatisk at tildele dine virtuelle maskiner de nødvendige licenser. Takket være virtualiseringsplatformen Hyper-V, som følger med Windows Server 2008 Enterprise, bliver du i stand til at virtualisere komplette serversystemer. Med Hyper-V er det ikke blot muligt at organisere virtuelle, men også fysiske ressourcer vha. diverse administrationsværktøjer.

Hvad administrationen af computere angår, får du med MS Windows Server 2008 Enterprise forskellige modi til rådighed. Du kan fx bruge en servermanager, til central administration af funktioner, benytte den integrerede WMI-grænseflade for at anvende administrationsscripts eller gøre brug af eksisterende scripts vha. PowerShell – et alternativ til cmd.exe. Ved hjælp af den såkaldte core-installation kan du til enhver tid give afkald på den brugervenlige grænseflade i Windows Server Enterprise 2008 og styre din server fx ved hjælp af scripts. Det giver dig den fordel, at du i givet fald vil kunne spare ressourcer. Core-installationen er den minimale udgave af MS Windows Server 2008 Enterprise med de vigtigste funktioner og programmer.

Nyt i Microsoft Windows Server 2008 Enterprise

Grundet de mange programmer og nye features i Windows Server Enterprise 2008 er kravene til processorkraft og ledig diskplads blevet noget højere. Til gengæld blev der foretaget flere systemtekniske optimeringer, hvorved systemet ikke kun blev udvidet med funktioner, men takket være diverse forbedringer kører det også hurtigere.

 • Core-Installation: Serverstyresystemet uden grafisk brugergrænseflade.
 • Active Directory: Værktøj til administration af ressourcer og brugerkonti.
 • Hot Add Memory: Udvidelse af hukommelsen under drift.
 • IIS 7.0: PHP-, SSL- og HTML-understøttelse.
 • Forbedrede terminaltjenester: Nye ekstrafunktioner.
 • BitLocker: Tjeneste til data kryptering.

Yderligere forbedringer i MS Windows Server 2008 Enterprise vedrører diverse systemoptimeringer fx dataoverførslen, der blev mangedoblet i forhold til de ældre udgaver af dette serverstyresystem.

Windows Server 2008 Enterprise og dets sikkerhedsfeatures

Sikkerhed spiller en vigtig rolle for et stabilt styresystem. Derfor blev der i MS Windows Server 2008 Enterprise indført nye funktioner, som fx read-only domænecontroller for sikkerhedskritiske områder. Desuden byder Microsoft Windows Server 2008 Enterprise på yderligere sikkerhedsfeatures som fx netværksadgangsbeskyttelse eller en forbedret firewall for en optimal beskyttelse af serveren.

Windows Server 2008 Enterprise - Systemkrav

Platform Windows
Styresystem Windows Server 2008
Processor mindst 1 GHz (x86 processor) eller 1,4 GHz (x64 processor)
 anbefalet: 2 GHz eller højere
Hukommelse mindst 512 MB 
 anbefalet: 2 GB RAM eller mere
 Maksimalt (32 bit systemer): 4 GB (Standard Edition) eller 64 GB (Enterprise og DataCenter Edition)
 Maksimalt (64 bit systemer): 32 GB (Standard Edition) eller 2 TB (Enterprise Edition, DataCenter Edition og Itanium-baserede systemer)
Harddisk mindst 10 GB, anbefalet 40 GB (fuldstændig installation) eller 10 GB (Server Core-installation)
Grafikkort Super VGA (800 x 600) eller højere opløsning
Lydkort /
Videreførende links til "Windows Server 2008 Enterprise"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows Server 2008 Enterprise - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat