Windows Server 2008 DataCenter

Windows Server 2008 DataCenter
4.599,00 kr. 18.249,00 kr. (74,8% sparet)

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100051-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Styresystemet Windows Server 2008 DataCenter blev udviklet specielt til drift af servere og...mere

Produktinformationer "Windows Server 2008 DataCenter"

Styresystemet Windows Server 2008 DataCenter blev udviklet specielt til drift af servere og takket være sine mange funktioner og optimeringer understøtter det arbejdsflowet især i virksomhederne. Selv om virtualiseringen spiller en stor rolle Windows Server DataCenter 2008, så er Active Directory, Network Access Protection og de forskellige administrationsmodi en god støtte i dette serverstyresystem.

Stabilt servermiljø – med Microsoft Windows Server 2008 DataCenter

Windows Server 2008 DataCenter er ideel for både små og store virksomheder, der har brug for et stabilt system til deres servere. Især firmaer, der har et stort antal virtuelle maskiner, vil nyde af de mange fordele som Windows Server DataCenter 2008 bringer med sig. Disse fordele omfatter fx virtualiseringsplatformen Hyper-V, hvormed der kan virtualiseres komplette serversystemer. Microsoft Windows Server 2008 DataCenter giver mulighed for at fordele fysiske og virtuelle ressourcer jævnt vha. et eget administrationsværktøj. Derudover fås der med Windows Server 2008 DataCenter et ubegrænset antal licenserede virtuelle instanser til rådighed, således at ethvert serverstyresystem, som du har kørende, vil blive licenseret. Andre forbedringer findes bl.a. i administrationen, hvor der kan vælges mellem forskellige modi: En servermanager for central styring af funktionerne, en integreret WMI interface med funktioner for administrationsscripts og en PowerShell, der giver mulighed for at genanvende eksisterende scripts. Windows Server DataCenter 2008 byder på en brugervenlig grænseflade, som der efter behov kan gives afkald på ved at gøre brug af en såkaldt Core-installation. Denne giver dig de vigtigste funktioner uden grafisk brugergrænseflade, således at der kan spares ressourcer.

Nye features i Microsoft Windows Server 2008 DataCenter

Grundet de mange nye features og programmer er systemkravene til Microsoft Windows Server 2008 DataCenter steget kun lidt, hvad ledig diskplads og processorkraft (min. 1,4 GHz) angår. Til gengæld får du med Windows Server 2008 DataCenter mange vigtige funktioner, der vil understøtte dig optimalt i driften af servere:

 • Core-Installation: Minimal udgave af serverstyresystemet.
 • Active Directory: Værktøj til administration af ressourcer og brugerkonti.
 • Forskellige administrationsmodi: Servermanager, WMI og PowerShell for individuel administration.
 • Internet Information Services 7.0: Med PHP-, HTML- og SSL understøttelse.
 • Reviderede terminaltjenester: Nye ekstrafunktioner.
 • BitLocker: Tool til datakryptering.

Microsoft Windows Server 2008 DataCenter understøtter nu "Hot Add Memory" og siden denne version også "Hot Replace Memory". Ud over disse nye features og diverse systemoptimeringer blev dataoverførslelshastigheden forhøjet og der er nu mulighed for understøttelse af to terrabyte RAM samt 64 processorer, hvilket gør Windows Server 2008 DataCenter til et virkeligt højtydende og pålideligt og styresystem til din server.

Fremragende sikkerhed

Yderligere funktioner i server-styresystemet Windows Server DataCenter 2008 blev indført hovedsageligt på det sikkerhedsmæssige område. Således kan den integrerede netværksadgangsbeskyttelse erkende usikre tilstande og uberettigede adgange gennem en løbende tilstandsvurdering. Desuden kan den medfølgende Read-only domænecontroller anvendes optimalt inden for sikkerhedskritiske områder. Således får du med Microsoft Windows Server 2008 DataCenter både et højtydende styresystem med fremragende virtualiseringsoptimering og et sikkert servermiljø for din virksomhed.

Windows Server 2008 DataCenter - Systemkrav

Platform Windows
Styresystem Windows Server 2008
Processor mindst 1 GHz (x86 processor) eller 1,4 GHz (x64 processor)
 anbefalet: 2 GHz eller højere
Hukommelse mindst 512 MB 
 anbefalet: 2 GB RAM eller mere
 Maksimalt (32 bit systemer): 4 GB (Standard Edition) eller 64 GB (Enterprise og DataCenter Edition)
 Maksimalt (64 bit systemer): 32 GB (Standard Edition) eller 2 TB (Enterprise Edition, DataCenter Edition og Itanium-baserede systemer)
Harddisk mindst 10 GB, anbefalet 40 GB (fuldstændig installation) eller 10 GB (Server Core-installation)
Grafikkort Super VGA (800 x 600) eller højere opløsning
Lydkort /
Videreførende links til "Windows Server 2008 DataCenter"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows Server 2008 DataCenter - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat