Windows 8 Pro

Windows 8 Pro
369,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100004-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Windows 8 Pro er efterfølgeren til Windows 7 Professional og Ultimate. Det henvender sig til små...mere

Produktinformationer "Windows 8 Pro"

Windows 8 Pro er efterfølgeren til Windows 7 Professional og Ultimate. Det henvender sig til små og mellemstore virksomheder samt professionelle brugere. Den nye brugergrænseflade på Microsoft Windows 8 Pro afløser det traditionelle skrivebordsdesign og er optimeret mhp. betjening med touch-screens. Desuden understøttes og accelereres dit arbejdsflow af de inkluderede professionelle programmer, features og sidst men ikke mindst af de optimeringer, som blev foretaget i selve systemet.

Windows 8 Professional byder på en høj ydeevne

Den udvidede version af Windows 8, Windows 8 Pro, byder på talrige innovationer og features samt en stigning i ydeevnen. Den vigtigste forandring i Microsoft Windows 8 Professional er indførelsen af en standardiseret brugergrænseflade, der er baseret på fliser. Således kan systemet betjenes på samme vante måde på forskellige enheder. Til trods for, at styresystemet Windows 8 Professional er optimeret til brug med berøringsskærme, kan det stadigvæk betjenes komfortabelt med mus og tastatur og vil køre på alle kompatible computere. Den typiske, brugervenlige betjening i styresystemet Microsoft Windows 8 Pro blev udvidet markant, således at du nu endnu hurtigere kan få adgang til dine data og bliver endnu mere produktiv. Med Windows 8 Professional kommer også en optimering af systemet, fx i kraft af den nye task manager, hvormed din enheds ydeevne vil øges. Nye features og programmer, som fx den nye Internet Explorer og Windows Store frisker systemet op med nyt indhold og nye funktioner.

Nyt i styresystemet Windows 8 Professional

Ud over sin fremragende systemoptimering imponerer styresystemet Windows 8 Professional med nye features og programmer. Det nye styresystem Windows 8 Pro byder på følgende grundlæggende funktioner:

 • Optimeret brugergrænseflade med fliser for betjening via touchscreen.
 • Internet Explorer 11: Ny internetbrowser for Windows.
 • Kontrolleret datatransfer: Mulighed for at sætte kopiering på pause og fortsætte senere.
 • Aktualiseret taskmanager: Procesadministration for en forbedret ydeevne.
 • Ny Windows Store: Download af moderne apps.
 • Windows Defender: Antimalwareprogram.

Standardapps til fx foto, video eller musik blev aktualiseret og bygget mere brugervenligt op. Yderligere funktioner, der udelukkende er medtaget fra og med Windows 8 Pro versionen er gruppepolitikker, domænetiltrædelse, fjernskrivebord og filkrypteringssystem. Derudover kan Windows 8 Professional startes fra en virtuel harddisk.

Det optimerede styresystem Windows 8 Pro

I Windows 8 Professional blev der lagt vægt på at skabe en endnu mere brugervenlig betjening. Der blev implementeret systemtekniske forbedringer, som fx anvendelse af UEFI i stedet for BIOS eller integrationen af Secure Boot, der blokerer skadelig software ved systemstart. Desuden blev Windows Explorer i styresystemet Windows 8 Professional udvidet med en ribbon-menu, hvorved de hyppigst benyttede kommandoer kan udvælges direkte. En anden ny funktion er muligheden for direkte montering af ISO-filer, uden ekstra software.

Sikkert og stærkt Microsoft Windows 8 Professional

Både små og mellemstore virksomheder samt avancerede brugere vil blive optimalt understøttet af Windows 8 Pro i deres arbejde. Optimerede brugergrænseflader i styresystemet Windows 8 Professional letter adgangen til de vigtigste dokumenter og programmer. Stigning i ydeevnen, der skyldes diverse systemforbedringer, giver en sikker og stærk arbejdsplatform. Indførelsen af nye features og programmer muliggør en udvidet og præcist workflow. Alt i alt er Microsofts styresystem Windows 8 Professional en pålidelig samarbejdspartner, både for enheder med touch-skærme og for traditionelle computere.

Microsoft Windows 8 Pro - Systemkrav

Platform Windows
Styresystem Windows 8
Processor Processor på mindst 1 GHz, der understøtter PAE, NX og SSE2
Hukommelse 1 GB for 32 bit eller 2 GB for 64 bit
Harddisk 16 GB for 32 bit styresystemer eller 20 GB for 64 bit styresystemer
Grafikkort DirectX 9 med WDDM 1.0 driver eller højere
Lydkort /
Videreførende links til "Windows 8 Pro"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows 8 Pro - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat