Windows 8.1 Pro

379,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100005-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
Microsoft Windows 8.1 Pro udgør den udvidede version af Windows 8, som er konciperet specielt...mere

Produktinformationer "Windows 8.1 Pro"

Microsoft Windows 8.1 Pro udgør den udvidede version af Windows 8, som er konciperet specielt til berøringsskærme og understøtter professionelle brugere og virksomheder optimalt i deres arbejdsflow. Styresystemet Windows 8.1 Professional er ikke blot kompatibelt med tablets og håndholdte enheder, men kan som sædvanligt også betjenes med mus og tastatur. MS Windows 8.1 Pro understøtter sine brugere med en revideret brugergrænseflade, et optimeret system og nye funktioner samt programmer.

Som en udvidelse til Windows 8 Professional retter styresystemet Windows 8.1 Professional sig mod professionelle brugere samt små og mellemstore virksomheder. Brugergrænsefladen i Microsoft Windows 8.1 Professional er designet for en brugervenlig anvendelse med berøringsskærme. Takket være brugergrænsefladen med fliser har brugeren altid det fulde overblik over de vigtigste programmer og dokumenter og kan hurtigt få adgang til dem. Styresystemet Windows 8.1 Pro blev ligeledes optimeret mhp. at accelerere kopierings- og systemprocesserne. Derved får alle brugere et funktionelt og højtydende styresystem, som ikke blot overbeviser med nye features og designændringer, men også med en øget ydeevne.

Nyheder i styresystemet Windows 8.1 Professional

Med Windows 8.1 Professional følger en række innovationer. Dette styresystem råder over følgende grundlæggende funktioner, som delvis også findes i Windows 8:

 • Moderne brugergrænseflade: Med fliser, perfekt til berøringsskærme.
 • Internet Explorer 11: Ny Windows webbrowser.
 • Optimeret dataoverførsel: Kopieringsprocesser kan sættes på pause og fortsættes senere.
 • Ny task manager: Effektiv forvaltning af processer.
 • Windows Store: Her får du moderne apps.
 • Windows Defender: Antimalwareprogram.

Microsoft Windows 8.1 Pro råder over alle de funktioner, der kendes fra Windows 8 Pro, fx fjernskrivebord, krypteret filsystem, gruppepolitikker og start fra en virtuel harddisk. Derudover følger med opdateringen af operativsystemet Windows 8.1 Professional mange nye funktioner og forbedringer.

Optimeringer i styresystemet Windows 8.1 Professional

Med Microsoft Windows 8.1 Pro blev der implementeret en række visuelle og systemtekniske optimeringer sammenlignet med Windows 8 Pro. Den mest påfaldende forskel er muligheden for at vælge mellem klassisk skrivebord og den moderne brugergrænseflade med fliser. Også startmenuen i styresystemet Windows 8.1 Professional kan fås frem ved at klikke med højre musetast, på en lignende måde som i Windows 7. Således understøttes brugere i betjeningen med både berøringsskærmen og tastaturet samt musen. Derudover følger der med MS Windows 8.1 Pro talrige nye, præinstallerde moderne apps. Ligeledes blev funktionaliteten af de hidtidige apps som „video”, „musik”, „kamera” og „foto” udvidet i styresystemet Windows 8.1 Professional.

Højtydende Microsoft Windows 8.1 Professional

I kraft af talrige fornyelser udgør styresystemet MS Windows 8.1 Pro en stærk platform, som godt vil understøtte professionelle brugere samt små og mellemstore virksomheder. Takket være stigningen i ydeevnen er Windows 8.1 Professional et pålideligt styresystem. Den moderne brugergrænseflade samt moderne apps giver brugeren et aktuelt system, både for håndholdte enheder og traditionelle computere.

Microsoft Windows 8.1 Pro - Systemkrav

Platform Windows
Styresystem Windows 8.1
Processor Processor eller SoC på mindst 1 GHz
Hukommelse 1 GB for 32 bit eller 2 GB for 64 bit
Harddisk 16 GB for 32 bit styresystemer eller 20 GB for 64 bit styresystemer
Grafikkort DirectX 9 med WDDM 1.0 driver eller højere
Lydkort /
Videreførende links til "Windows 8.1 Pro"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows 8.1 Pro - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat