Windows 7 Ultimate

Windows 7 Ultimate
329,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100003-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • 15-30 minutter
Supporten af Windows 7 ophørte den 14. januar, 2020. Med Windows 7 Ultimate får du den mest...mere

Produktinformationer "Windows 7 Ultimate"

Supporten af Windows 7 ophørte den 14. januar, 2020.

Med Windows 7 Ultimate får du den mest effektive og mest omfattende udgave af Windows 7. Dette styresystem er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder samt professionelle brugere. Styresystemet Windows 7 Ultimate byder ikke blot på optimeringer på det visuelle område, en ny brugergrænseflade og mange nye funktioner til professionelt brug, men også på den fulde pakke af grundprogrammer og features.

Strømlinet brugergrænseflade og optimeret ydeevne

Microsoft Windows 7 Ultimate byder på en ny brugergrænseflade og generelle visuelle forbedringer, som går igennem hele operativsystemet. Som et eksempel herpå kan nævnes, at sidepanelet, som det kendes fra Windows Vista, blev fjernet. I operativsystemet Windows 7 Ultimate kan widgets fordeles over hele skærmen, således at de ikke længere er begrænsede af deres placering på sidepanelet. Dette giver dig mulighed for at indrette din arbejdsplads individuelt og for at få alle de vigtige programmer og applikationer direkte ved hånden. I MS Windows 7 Ultimate blev grundlæggende programmer som fx Paint og WordPad desuden udstyret med en ribbon-menulinje. Den siden Microsoft Office 2007 velkendte menugrænseflade er også tilgængelig i Windows 7 Ultimate og giver dig de vigtigste funktioner til rådighed.

Systemtekniske optimeringer i MS Win 7 Ultimate, som fx den forbedrede administration af eksterne enheder eller indførelsen af det nye DirectX 11, resulterer i et højtydende system: DirectX 11 er ansvarlig for en optimal grafikunderstøttelse og accelerering af komplekse grafikprocesser i Microsoft Windows Ultimate 7, mens understøttelsen af alternative inputenheder som tablets og dertil hørende features som fx multi-touch gør det muligt at betjene diverse programmer i styresystemet Windows 7 med flere fingre på en gang. Systemkravene til MS Win 7 Ultimate er – til trods for de talrige fornyelser – lavere end til forgængeren Windows Vista, hvilket entydigt bekræfter optimeringsprocessen.

Et visuelt og frem for alt systemteknisk optimeret styresystem som Microsoft Windows 7 Ultimate råder naturligvis også over talrige nye features og programmer. Takket være disse forbedringer vil styresystemet Windows 7 Ultimate optimalt understøtte dit arbejde på computeren.

 • Device Stages: Forbedret forvaltning af eksterne enheder.
 • Problem Steps Recorder: Forbedret fejlrapportering.
 • „Biblioteker”: Vigtige dokumentmapper, oversigtligt i Explorer.
 • Nyt sikkerhedscenter: Løsningscenter til overvågning af firewallen og virusskanneren.
 • Tale og stemmestyring: En støtte for brugere med handicap.
 • Jumplister: For en lynhurtig adgang til data og programmer.
 • Placeringsafhængig udskrivning.
 • Fjernskrivebordsvært.

Udvidede funktioner

For at optimere styresystemet, blev overflødige features fjernet fra Windows 7 Ultimate. Der blev især tilføjet nye funktioner til MS Win 7 Ultmiate i forhold til Professional-udgaven. Dertil hører fx understøttelsen af Windows Server domæner og XP modus, som kan bruges til at køre ældre programmer. Desuden indeholder operativsystemet Windows 7 Ultimate den eksklusive udvidelse „BitLocker”, der er en diskkrypteringssoftware. Microsoft Windows 7 Ultimate indeholder ligeledes en feature, der gør det muligt at starte systemet fra virtuelle harddiske i VHD format. Det er desuden til enhver tid muligt at ændre systemets sprog.

Windows 7 Ultimate – et sikkert operativsystem

Hvad sikkerheden angår, blev Microsoft Windows 7 Ultimate ligeledes optimeret. Biometrisk autentificering følger med som standard. Denne nye feature kan bruges fx til at logge på med fingeraftryk eller tildele brugere højere rettigheder. MS Windows 7 Ultimate byder nu også på en såkaldt „whitelist“ for systemprogrammer, som ikke har brug for en bekræftelse for at blive udført. I MS Win 7 Ultimate kan man ligeledes sætte programmer på en såkaldt „blacklist“, hvorved de vil behandles særskilt ved opstart. På den måde får du med Microsoft Windows 7 Ultimate den fulde kontrol over de kritiske programmer.

Microsoft Windows 7 Ultimate - Systemkrav

Platform  Windows
Styresystem  Windows 7
Processor  Processor på mindst 1 GHz, både 32 bit (x86) og 64 bit (x64)
Hukommelse  1 GB for 32 bit eller 2 GB for 64 bit
Harddisk  16 GB for 32 bit styresystemer eller 20 GB for 64 bit styresystemer
Grafikkort  DirectX 9 med WDDM 1.0 driver eller højere
Lydkort  /
Videreførende links til "Windows 7 Ultimate"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows 7 Ultimate - Anmeldelser
(1)
24/05/2017

Den ultimative Windows!

Windows 7 Ultimate - den ultimative Windows! Den har alt, som man har brug for og spil kører en tak hurtigere end Pro.

Side 1 fra 1
Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat