Windows 7 Professional

Windows 7 Professional
149,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100002-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • 15-30 minutter
Supporten af Windows 7 ophørte den 14. januar, 2020. Windows 7 Professional er...mere

Produktinformationer "Windows 7 Professional"

Supporten af Windows 7 ophørte den 14. januar, 2020.

Windows 7 Professional er efterfølgeren til Windows Vista. Styresystemet MS Windows 7 Professional er, som alle pro-udgaver, skræddersyet til professionelle brugere og erhvervslivet. Der er en del, der har ændret sig: Optimeringer blev foretaget mht. udseendet, brugeroverfladen, systemet og sikkerheden; fx blev Windows Explorer revideret og sikkerhedscentret fornyet.

Øget ydeevne og intuitiv betjening

For Microsoft er en brugervenlig betjening et primært anliggende og således blev brugergrænsefladen på styresystemet Windows 7 Pro og dens diverse programmer forberedt på dette punkt. Mange programmer, som fx Paint og WordPad blev forsynet med ribbon-menuer, som er kendte siden Microsoft Office 2007. Til gengæld blev sidepanelet, som kendes fra Vista, fjernet i Windows 7 Professional. Widgets kan nu placeres frit på hele skrivebordet. Styresystemet Windows 7 Professional kører hurtigere og har lavere systemkrav end sin forgænger, hvilket bl.a. skyldes talrige optimeringer. Med styresystemet MS Windows 7 Professional følger DirectX 11, som ligeledes er ansvarlig for en stigning i ydeevnen inden for grafik. Microsoft Windows 7 Professional understøtter alternative inputenheder som fx tablet-pc'er samt diverse funktioner som fx multi touch.

Nyt i styresystemet Windows 7 Professional

Ydeevnestigning og grænsefladeoptimering er ikke de eneste, som følger med Microsoft Windows 7 Professional. Nye programmer og features hjælper dig med at optimere og kontrollere dit arbejdsflow:

 • Biblioteker: Virtuelle mapper i Windows Explorer til hurtig håndtering af data.
 • Løsningscenter: Nyt sikkerhedscenter (overvågning af virusskanneren og firewallen).
 • Styring med stemme og Windows tale: Hjælp til brugere med handicap.
 • Device Stages: Visning af hyppigste aktioner for eksterne enheder.
 • Fejlrapporteringsprogram: For detaljeret fejlrapportering.

Sikkerhed med styresystemet Windows 7 Professional

Windows 7 Professional er ikke blot et brugervenligt og kraftfuldt styresystem – Microsoft har med den nye version også sat sikkerheden højt på dagsordenen. Således understøtter systemet standardmæssigt biometrisk autentificering vha. fingeraftryk. Sammenlignet med Windows Vista byder MS Windows 7 Professional på trinvist indstillelig brugerkontostyring. Denne arbejder nu med en whitelist for systemprogrammer, som forsynes automatisk med administrationsrettigheder. For at øge sikkerheden kan der oprettes en blacklist over eventuelt kritiske programmer. Disse programmer vil behandles særskilt og bekræftelsesvinduet vil poppe up. For at dit system kan forblive sikkert, holdes det ajour med opdateringer, korrekturer og certificerede drivere fra Microsoft.

Systemets udvidede funktioner vil hjælpe dig med at få det meste ud af din computer. Med Windows 7 Pro får du det ideelle styresystem for dit firma og til privat brug. Microsoft Windows 7 Professional vil opfylde de høje krav, som du måtte have til et professionelt styresystem.

Microsoft Windows 7 Professional - Systemkrav

Platform  Windows
Styresystem  Windows 7
Processor  Processor på mindst 1 GHz, både 32 bit (x86) og 64 bit (x64)
Hukommelse  1 GB for 32 bit eller 2 GB for 64 bit
Harddisk  16 GB for 32 bit styresystemer eller 20 GB for 64 bit styresystemer
Grafikkort  DirectX 9 med WDDM 1.0 driver eller højere
Lydkort  /
Videreførende links til "Windows 7 Professional"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows 7 Professional - Anmeldelser
(4)
23/05/2017

Meget bedre end 10'eren

Windows 7 kører meget bedre end Windows 10 - ikke mindst på en ældre bærbar!

18/05/2017

Det bedste system!

Den bedste, kører som det skal, uden alt for unødig snifferi fra MS side.

18/05/2017

Bedste operativsystem jeg har haft. Virker smidigt og hurtigt!

Super!

15/05/2017

billig og nemt

rigtig god pris på windows 7 pro og hurtig og nem download link , nøgle kommer på senere mail i åbningstid og fik den dagen efter om morgenen , eneste lille minus ef at man under bestilling får indtryk af at download link og key kommer i samme mail og det passer sådan set også men den første mail man modtager er kun med download link så det forvirrer en smule men ellers ikke noget negativt at sige hurtig handel og lovlig billig windows

Side 1 fra 1
Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat