Windows 10 Enterprise LTSB 2016

Windows 10 Enterprise LTSB 2016
Denne artikel har vi i øjeblikket ikke på lager!
1.899,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100475-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • 15-30 minutter
Windows 10 Enterprise LTSB er en specialversion af Windows 10, der gør det muligt for...mere

Produktinformationer "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"

Windows 10 Enterprise LTSB er en specialversion af Windows 10, der gør det muligt for erhvervskunder at give afkald på funktionsopdateringer. Den er beregnet til bestemte computersystemer, der ganske vist i flere år behøver opdateringer, men som ikke anvender mange apps fra Windows 10. Dertil tæller f.eks. ATMS, Point-of-sale systemer eller computere, der kontrollerer medicinsk udstyr. Sådanne computere udfører typisk én speciel og vigtig opgave. Derfor behøver de ikke funktionsopdateringer, som er relevante for klassiske kontorcomputere.  

Stabilt og sikkert styresystem til virksomheder

Computere for hvilke Windows 10 Enterprise LTSB kommer på tale, skal køre så stabil som muligt og være beskyttet mod trusler udefra. Ændringer af bruger-interface er derimod af ringe betydning for disse enheder. Af disse årsager forhindrer LTSC og LTSB-licenserings-modellerne, at de får de ellers sædvanlige funktionsopdateringer. Der installeres kun de regelmæssige serviceopdateringer, der sørger for sikkerheden. Det drejer sig altså om en Windows 10-vrsion uden apps, Store, Cortana og Edge. Til den daglige brug på kontoret giver det ingen mening at satse på Windows 10 Enterprise LTSB. 

Version med langtidsunderstøttelse

LTSB står for "Long Time Servicing Branch", da det drejer sig om den „gren“ af Windows-styresystemet, der understøttes i op til 10 år. Deraf er 5 år standardtiden og yderligere 5 år kan erhverves som forlængelse. Betegnelsen for denne servicegren ændrer sig i 1018/2019 til "Long Term Servicing Channel" (LTSC). I modsætning til den på kontoret sædvanlige "Semi-Annual servicing channel" findes der aldrig funktionsopdateringer til LTSC. I stedet udkommer der hvert andet til tredje år en ny LTSC-version af styresystemet. Brugere kan beslutte, om de vil opgradere til disse eller forblive i op til 10 år ved den oprindelig købte version. Arbejdsindsatsen for firmaets egne IT-ansatte kan altså minimeres med Windows 10 Enterprise LTSB.

Slank OS uden unødvendige apps

Hver ny version Windows 10 Enterprise LTSB vil understøtte de nye processorer til hver en tid. Derfor sørger "Standard Silicon Support Policy" for at holde sig til de etablerede producenter af styresystemer. I denne forstand vil der altid findes en version af dette Business-system, der passer til de nyudviklede processorer. Inderst inde har LTSB-versionen de samme funktioner som Semi-Annual servicing channel-versionen af Windows 10 Enterprise. Men udelukket bliver anvendelser, der besidder PC´er beregnet til mennesker - som Outlook Mail, Calendar, OneNote, Weather eller News. Windows 10 LTSC øger således ydelsen af computere, der f.eks. er tænkt til maskinstyring, telefonanlæg, Embedded-Systems i bankautomater eller i kiosker.

Opdaterede licenseringsmodeller

Ofte kaldes Windows 10 Enterprise LTSB 2019 også "Windows 10 1809". Dette sørger hos professionelle IT-beslutningstagere for klarhed hvad angår de mange forskellige Windows 10-versioner. Desuden bør man vide, at Windows-producenten i 2018 samlede sine abonnements-modeller "Current Branch" og "Current Branch for Business" til en "Semi-Annual channel". Samtidig blev navnet LTSB til LTSC. Princippet med langtidsservice vedbliver dog med at eksistere. Færre opdateringer betyder færre ændringer, der potentielt destabiliserer et computersystem. IT-medarbejdere har en mindre arbejdsindsats og kan bruge deres arbejdstid på andre opgaver. Det lavere app-omfang sørger i øvrigt for, at færre enkeltstående softwareproblemer kan bringe hele systemet til at gå ned. Dette gør Windows 10 Enterprise LTSC til et ydelsesstærkt styresystem til computere, der er en vigtig del af et arbejds-IT-system.

Processor 1-GHz CPU, x86 eller x64 Processorer og SoCs
Arbejdshukommelse 1 GB (32-Bit), 2 GB (64-Bit)
Grafikkort SVGA (32 Bit pr. Pixel)
Lydkort k.A.
Harddisk 16 GB (32-Bit), 20 GB (64-Bit)
Computerskærm Mindsteopløsning 800x600 Pixel, anbefalet opløsning mindst 1366x768 Pixel
Trusted Platform Module (TPM) - nødvendig
UEFI Secure Boot - nødvendig

Videreførende links til "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat