WIndows 10 Enterprise

WIndows 10 Enterprise
749,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
 • Microsoft
 • 100008-DK
 • Ny
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • 15-30 minutter
Windows 10 Enterprise er en specielt udviklet version af det nye Microsoft operativsystem til...mere

Produktinformationer "WIndows 10 Enterprise"

Windows 10 Enterprise er en specielt udviklet version af det nye Microsoft operativsystem til virksomheder. Denne version indeholder udover de i Windows 10 Pro inkluderede funktioner yderligere funktioner, der gør den daglige forretning nemmere og lader dig arbejde mere effektivt. Ved kompatibiliteten med touch-enheder er du derved mere fleksibel end nogensinde og kan finpudse idéer næsten ethvert sted.
Den moderne og brugervenlige grænseflade lader dig arbejde intuitivt og tilbagekomsten af startmenuen sørger for den nødvendige overskuelighed. Windows 10 Enterprise tilpasser sig desuden automatisk til enhver enhed og dennes individuelle egenskaber. Således adskiller for eksempel visningen på en pc fra visningen på en tablet. De næsten uændrede systemkrav sikrer, at du også kan bruge Windows 10 Enterprise på ældre udstyr, og at ingen ny hardware er påkrævet for at systemet kører stabilt.


Særlige funktioner i Windows 10 Enterprise Edition

 • "Direct Access" til forståelig og sikker adgang for mobile medarbejdere til virksomhedens netværk
 • "AppLocker" er Microsofts udvidede efterfølger af Software Restriction Policies (SRP), hvormed administratorer kan forhindre start eller installation af uønsket software.
 • "Branch Cache", som kræver en Windows Server fra 2012, tjekker, inden adgang til en fil gemt på en ekstern server, om der ikke allerede midlertidigt er lagret en identisk kopi på en hurtig tilsluttet lokal pc.
 • "DeviceGuard" lader dig indstille de tilladelige App-kilder
 • "Windows To Go" giver dig mulighed for at installere Windows 10 Enterprise på en USB-stick


Windows 10 Enterprise, den komplette løsning for virksomheder
Ud over disse eksklusive funktioner tilbyder Windowa 10 Enterprise yderligere Business-funktioner såsom Domænetilslutning, Group Policy Management, BitLocker, virksomhedsmodus til Internet Explorer Emie, Remote Desktop, en dedikeret Access 8.1, samt en Hyper-V-Client. Selvfølgelig råder Windows 10 Enterprise desuden over samtlige nye funktioner, såsom sprogassistent Cortana, den nye internetbrowser Microsoft Edge, Continuum Modus til touch-enheder, samt ansigts- og fingeraftryksgenkendelse for øget sikkerhed.
Gængse programmer til e-mail, kalender, musik, fotos og videoer samt også det nye DirectX 12 til grafikoptimering er også inkluderet i operativsystemet Windows 10 Enterprise. Derudover er der ved Windows 10 Enterprise-versionen mulighed for at slutte sig til cloud-baserede mappe- og identitetsadministrations-service Azure Active Directory. Ved hjælp af unik single sign-on modtager brugere derved adgang til talrige cloud SaaS applikationer som DropBox, Office 365 og Concur.


Professionel computersupport via Windows 10 Enterprise
Windows skal i fremtiden endnu mere fungere som service, hvilket er grunden til, at der efter Windows 10 ikke er planlagt yderligere versioner. Dermed fokuserer Mikrosoft dog ikke kun på systemoptimering og fejlfinding. Princippet om "Windows som en service" indeholder så også nye funktioner, der endnu ikke var indeholdt på købstidspunktet. Således bliver Windows 10 Enterprise konstant udvidet og forbedret.

Platform: Windows
Understøttet operativstystem: Windows 10
Processor: Processor eller SoC med mindst 1 GHz
Hukommelse: 1 GB til 32-bit eller 2 GB til 64-bit
Harddiskplads: 16 GB til 32-bit operativsystem, eller 20 GB til 64-bit operativsystem
Grafikkort: DirectX 9 eller højere med WDDM 1.0 driver
Lydkort: k.A.

Videreførende links til "WIndows 10 Enterprise"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
WIndows 10 Enterprise - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat