Microsoft Office 365 ProPlus

Microsoft Office 365 ProPlus
1.499,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100476-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Alle sprog
Softwarepakken fra Microsoft indeholder de lokalt installerbare fulde versioner af "Word 2019",...mere

Produktinformationer "Microsoft Office 365 ProPlus"

Softwarepakken fra Microsoft indeholder de lokalt installerbare fulde versioner af "Word 2019", "Excel 2019", "PowerPoint 2019", "Access 2019", "Publisher 2019", "OneNote 2019" og "Outlook 2019" alt, hvad et moderne kontor har brug for. Takket være Office 365-tjenesterne modtager brugere tilmed problemfrit alle opgraderinger umiddelbart efter frigivelsen, så der ikke opstår sikkerhedshuller. Også databeskyttelse, datasikkerhed og compliance har Microsoft Office 365 ProPlussat sig som mål. 

Dette hjælper ikke kun virksomhederne med den fysiske sikkerhed via yderst sikrede datacentre, men de nyder også fordel af konsekvent datakryptering og Exchange Online Protection, som giver effektiv beskyttelse mod malware og det højeste beskyttelsesniveau  for vigtige data. Administratorer har takket være omfattende kontrolfunktioner som Multi-Factor godkendelse, den integrerede administrationsfunktion for mobilenheder og Office 365- Cloud App Security altid fuld kontrol over Office 365-miljøet og sikkerheden for dataene deri.


Med Microsoft Office 365 ProPlus kan der arbejdes altid og overalt
ligegyldigt om du er på farten eller på hjemmekontoret. Med den omfattende dataudvekslings- og gemmefunktion og 1 TB personlig skylagring pr. bruger er vigtige dokumenter altid tilgængelige, når de er nødvendige. For at gøre det nemt at redigere når som helst og hvor som helst, giver Office-Suite også alle brugere muligheden for at installere de kraftfulde Office-værktøjer på 5 computere, 5 tabletter og 5 smartphones. 

Delte laptops og terminalservere kan også bekvemt konfigureres til flere brugere med Shared Computer Activation (SCA). Også nyttigt er Microsoft Sway-værktøjet, som giver brugerne mulighed for hurtigt at oprette interaktive præsentationer og rapporter og dele dem med klienter, kolleger og overordnede gennem en browser. 


Nemmere overgang med Microsoft FastTrack
Den der køber mindst 50 licenser til Microsoft Office 365 ProPlus , nyder også godt af automatisk adgang til Microsofts FastTrack-tjenester. Virksomheder kan drage fordel af dokumenterede værktøjer, ressourcer, metoder og eksperter, der hjælper dem med gnidningsløst at flytte til den nye Office 365. Den personlige support omfatter ikke kun online support, men også hjælp fra Microsofts FastTrack-teknikere for at sikre problemfri migrering.


Den rette licensmodel til ethvert behov
Med den gunstige abonnementsmodel, som kan baseres på enten årlig eller månedlig fakturering, har virksomhederne fordel af maksimal fleksibilitet og omkostningskontrol. De tilgængelige årlige og månedlige licenser til Office 365 ProPlus er også tilgængelige i specielle licensversioner til myndigheder og uddannelsesinstitutioner. 

platform Windows
operativsystem Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
processor x86-bit eller x64 1 GHz (min.) Bitprocessor
Hukommelse Mindst 2 GB
grafikkort DirectX 10-kompatibelt grafikkort Hardware Acceleration Graphics Card
Lydkort kA
Harddisk Mindst 3 GB harddiskplads på installationsdrevet.
Skærm 1024 x 768 pixels (minimum), 1980 x 1080 Pixel (eller højere anbefales)
.NET-version version.NET 3.5 (minimum), for fuld funktionalitet.NET 4.0, 4.5 eller 4.6 CLR
Videreførende links til "Microsoft Office 365 ProPlus"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Office 365 ProPlus - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat