Microsoft Visual Studio 2019 Professional

Microsoft Visual Studio 2019 Professional
2.999,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100536-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Engelsk
Enkel programmering med Visual Studio 2019 Professional Visual Studio 2019 Professional er...mere

Produktinformationer "Microsoft Visual Studio 2019 Professional"

Enkel programmering med Visual Studio 2019 Professional

Visual Studio 2019 Professional er et intelligent værktøj til alle softwareudviklere. Det kombinerer funktionerne fra det populære Visual Studio 2017 med mange nye, nyttige funktioner. Dermed kan brugeren effektivt skrive koden og finde eventuelle fejl. Det omfatter en lang række sprog. Købere af Køb Visual Studio 2019 Professional sikrer udviklere og virksomheder et integreret udviklingsmiljø, som dækker flere forskellige platforme.

Nemmere samarbejde og KI-funktioner

Den seneste udgave af Visual Studio er let at navigere i og hjælper selv svagtseende udviklere. Programmet kommer også med bedre refactoring end nogensinde før. Man har også forbedret Solution Loads og Build markant i forbindelse med videreudviklingen af programmet. Fejlfindingen, som et vigtigt redskab ved effektiv programmering, kommer nu med langt flere muligheder. Live Share gør teamwork i realtid endnu lettere og mere produktivt: De tidligere funktioner til teamwork om programkoden er både forbedret og udvidet. IntelliCode-funktionen i Visual Studio 2019 Professional gør både individuelle udviklere og teams mere produktive. Kunstig intelligens letter udviklernes arbejde. Den kommer selv med forslag til forbedring af koden. Miljøet lader udviklere og brugere anvende særskilte sprog i hvert enkelt projekt, og understøtter både ældre sprog som C eller C++ eller det mere moderne C#.

Køb

Visual Studio 2019 Professional og udvikl til flere platforme takket være programmets mange muligheder. Softwaren leverer overbevisende miljøer til forskellige behov. Individuelle udviklere eller teams kan nemt fremstille mobile løsninger. IDE Visual Studio rummer en række værktøjer, der forbedrer koder i apps. Du kan udvikle fx fuldt integrerede apps til iOS, Android og Windows. Du kan dele kode og fejlfinding med teamet. De programmerede applikationer til pc'er, mobile enheder eller internettet kan baseres på eksisterende programmer. Det er nemt at integrere eksisterende kode i Visual Studio.

Professionelle udviklerværktøjer til små og mellemstore virksomheder

Virksomheder, der køber, Visual Studio 2019 Professional, kan opnå ekstremt effektivt samarbejde i teams. Udviklermiljøets mange stærke funktioner betyder, at hele teamet får masser af oplysninger direkte i koden. Således vises de foretagne ændringer klart jfr. de pågældende personer. Det er let at finde kodereferencer og beståede tests via Visual Studio, som tilbyder masser af nyttige funktioner, som fx planlægningsværktøjer til Agile projekter og overskuelige diagrammer. Når du køber en Visual Studio-licens, får du selvfølgelig adgang til alle kommende opdateringer og fejlrettelser samt et program, som er værd at investere i på langt sigt.

Køb Visual Studio 2019 Professional

Mindre virksomheder og selvstændige får effektive programmeringsværktøjer, som fx Visual Studio. Det er nemt at downloade software hos Lizengo. Det rummer alle fordelene ved de originale licenser . Købet kommer med omfattende support. Hvis du er i tvivl om noget, før du køber, hjælper Lizengos team dig med at vælge den rigtige software. Når du har downloadet programmet og indtastet den medfølgende licensnøgle, hjælper Lizengos professionelle support dig også gerne med at installere Visual Studio 2019 Professional.

Operativsystem:
Windows 10 fra version 1507
Windows Server 2016
Windows 8.1 opdatering 2919355
Windows Server 2012 R2 opdatering 2919355
Windows 7 med SP1

Processor:
mindst 1,8 GHz, dual core, anbefales

Arbejdshukommelse:
min. 2 GB, 4 GB anbefales

Plads på harddisken:
Afhængigt af de installerede funktioner, op til 130 GB

Grafikkort:

Opløsning på mindst 1280 x 720, anbefalet 1366 x 768 pixels

Videreførende links til "Microsoft Visual Studio 2019 Professional"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Visual Studio 2019 Professional - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat