Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise

  • : 100537-DK
  • : Microsoft
Straks-download
22.399,00 kr.

Priser inkl. lovpligtig moms.

Software til download

Sprog:

Mængde

Hightlights & Details

  • Effektiv understøtning af softwareudvikling
  • Internationalt samarbejde via Live Share
  • Brug af kildekode via skyen
  • Hjælpefunktioner med kunstig intelligens
  • Forbedret navigation
  • 100537-DK

Visual Studio 2019 Enterprise: Udviklingsmiljø til teams i alle størrelser

Udviklermiljøet Visual Studio 2019 Enterprise sikrer implementering af komplekse virksomhedsprogrammer. Enterprise–udgavens end-to-end-løsning matcher større virksomheder og udviklerteams. Den overbeviser med en bred vifte af værktøjer til design og validering af programmer. Visual Studio kan knyttes til diverse tjenester og abonnementer, så enhver virksomhed kan sammensætte præcist det udviklermiljø, som man ønsker. Visual Studio 2019 Enterprise sikrer, at man kan opfylde virksomhedens høje krav til kvalitet og skalerbarhed via en integreret løsning.

Test og udvikl apps på tværs af platforme

Visual Studio 2019 Enterprise kommer også med Visual Studio til Mac. Det betyder hurtig og nem adgang til Web-apps og software til mobile enheder. Udviklermiljøer, som Visual Studio 2019 Enterprise, giver udviklere mere tid til at programmere frem for at rette fejl. Programmet kommer med en suite af komponenttests til koder, som kører automatisk, mens man skriver koden. Testresultaterne kan visualiseres i realtid. Det sikrer, at koden er kompatibel med de arkitektoniske afhængighedprincipper.

Visual Studio Enterprise tilbyder en komplet samling af DevOps-værktøjer, som fx automatiserede CI/CD-Pipelines. Softwarens effektive testplanlægning betyder at man hurtigere og nemmere finder den egentlige årsag til problemer, så man kan gennemføre mere effektiv fejlfinding og -retning. Man kan også specifikt administrere manuelle og sonderende undersøgelser. Udviklingsprocessens enkle integration af belastningstest, som omfatter et ubegrænset antal virtuelle brugere, gør alt endnu lettere. Avancerede fejlfindings- og diagnosticeringsværktøjer letter fejlfinding ifm. apps til Desktops, web, cloud og mobile enheder. Læg især mærke til brugen af værktøjet IntelliTrace, der sikrer historisk fejlfinding og hjælper teams med at løse problemer, som ellers kunne være svære at reproducere. Code Map leverer visuel fejlfinding af programmer med afhængigheder, der også omfatter ekstremt store kodebaser.

Effektiv programmering i moderne software

Microsoft Visual Studio 2019 leverer et hurtigt og pålideligt produkt, som er nemt at skabe resultater med. Det rummer mange af de populære og gennemprøvede funktioner fra Visual Studio 2017. Brugerne får både flere muligheder og funktioner og mere stabil drift. Refactoring og navigation er også forbedret yderligere. Fejlfindingsprogrammet er også løftet markant. Visual Studio 2019 sikrer hurtige Solution Loads og Builds. Udviklerprogrammets brugere får også nye, bedre muligheder for at arbejde sammen i teamet. Live Share-funktionen gør det nemmere for flere programmører at arbejde sammen i realtid. Derudover hjælper digitale assistenter både individuelle udviklere og teams. IntelliCode er en vigtig del af funktionen. Det leverer selvstændigt produktive forbedringsforslag til den skrevne kode.

Køb Visual Studio 2019 Enterprise via Download.

Lizengo sikrer virksomheden enkel og sikker adgang til ægte software. Programmet kan downloades direkte via vores sikre forbindelse. Det kommer selvfølgelig med den rigtige licensnøgle og god rådgivning. Derudover kommer Visual Studio 2019 med løbende små og store opdateringer. Når du køber en fuld version, får du naturligvis også alle service- og funktionsopdateringer. Softwareproducenten fokuserer i stigende grad på feedback fra brugerne. Derfor får du et udviklermiljø, der opfylder programmørernes behov maksimalt. Når du køber programmet, skal du være opmærksom, at Visual Studio Professional fokuserer på mindre virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende. Enterpriseversionen dækker behov hos virksomheder i alle størrelser og kommer med en mere sofistikeret række af funktioner. Har du spørgsmål til Visual Studio 2019 Enterprise , er du altid velkommen til at kontakte Lizengos team.

Videreførende links til "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"

Operativsystemer:

Windows 10, version i 1507 eller senere
Windows Server 2016
Windows 8.1 med opdateringen 2919355
Windows Server 2012 R2 med opdateringen 2919355
Windows 7 SP1 med de nyeste opdateringer

Processor:

1.8 GHz eller højere

Arbejdshukommelse:

mindst 2 GB RAM

Harddiskplads

Afhængigt af de installerede funktioner, op til 130 GB

Grafikkort:

Opløsning på mindst 1280 x 720, anbefalet 1366 x 768

Læs, skriv og diskutér bedømmelser...
Kundeanmeldelser for "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

Sidst set