Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)

  • : 100366-DK
  • : Microsoft
Straks-download
115.000,00 kr.

Priser inkl. lovpligtig moms.

Software til download

Sprog:

Mængde

Hightlights & Details

  • Nyhed: Understøtter Docker- og Linuxplatforme
  • Licensering er mulig til ubegrænsede kerner
  • Millioner af hurtige prognoser via Real-Time-Intelligence 
  • Mobil end-to-end BI
  • Mobil visning af rapporter og KPI'er
  • 100366-DK

SQL Server 2017 Enterprise - Administrer større datamængder let og lige til

Takket være SQL Server 2017 Enterprise som driftsmæssig databaseløsning, har Microsoft SQL Server skabt standarden for administration af relationsdatabaser, som løbende tilpasses virksomhedernes og administratornes behov. Med SQL Server 2017 Enterprise Download, får brugerne den nyeste udgave, som, foruden sikker og enkel håndtering af komplekse datasæt, også kræver dataanalyser i realtid. Med åbningen til platforme samt Docker og Linux, kan alle brugere benytte brugen af SQL Server 2017, som kombinerer førsteklasses ydeevne med maksimale sikkerhedsstandarder.

Hvem passer Enterprise-udgaven af SQL Server 2017 bedst til?

Sammenlignet med standardversionen af SQL Server 2017, er Enterprise-versionen beregnet til virksomheder af en vis størrelse. Den anbefales til større databaser med forretningskritisk indhold, som kræver en regelmæssig analyse ift. komplekse kriterier. Denne version kommer med en række forretningsrelaterede tilføjelser, som gør det lettere at træffe forretningsbeslutninger på et solidt, datastyret fundament. Antallet af funktioner rækker klart ud over SQL Server 2017 Standard, som vi også leverer licenser til.

Softwarens vigtigste nyheder og særlige funktioner

Den største og vigtigste nyhed er åbningen for brugere fra andre platforme, som giver dem alle muligheder i de anvendte programmeringssprog. Den operationelle realtidsanalyse, som også findes i standardversionen, tillader op til en million prognoser i sekundet. Kombinationen med end-to-end BI gør det muligt at generere hurtige og enkle rapporter, som tillader solide, operative beslutninger. De genererede dokumenter og analyser kan også tilgås via smartphone eller tablet.

Som noget nyt kan SQL Server 2017 Enterprise og Standard arbejde med en udvidet datamodel og grafdatabaser. Sammenlignet med den tidligere Standard-version, leverer den et endnu større abstraktionsniveau, som betyder at man kan implementere yderligere operationer ift. datasættene mht. sortering, administration og analyse. Den kommer også med forbedret, automatisk optimering af databaserne. SQL Server 2017 Enterprise Key leverer et gennemprøvet system, der sikrer førsteklasses resultater, selv uden regelmæssige indgreb fra administratoren.

Administratorerne får tillige glæde af "Resumable Online Index Rebuilt". Mens det klassiske “Index Rebuilt” kræver megen tid og mange ressourcer, kan dette i stedet afbrydes og genoptages på et bedre tidspunkt. Derfor kan genopbygningen fx flyttes til natperioden, hvor der ellers ikke foregår ressourceintensive processer.

Og sidst men ikke mindst, har SQL Server 2017 vundet flere priser gennem årene for dens store datasikkerhed. Specielt når det gælder forretningskritiske processer og beskyttet administration af følsomme kundedata, er sikkerhedsaspektet kritisk og afgørende for enhver ansvarlig leder og admin. SQL Server sikrer brugerne det højeste sikkerhedsniveau, hvilket både gavner virksomheden selv og alle dens kunder.

Download din SQL Server 2017 Enterprise Key billigt online

Selvom du også kan få licensen pr. server/CAL, leveres SQL Server 2017 Enterprise Key normalt pr. antal kerner. Enterprise-versionen betyder, at brugerne ikke oplever nogen begrænsning i antallet af kerner. Det er nemt og hurtigt downloade SQL Server 2017 Enterprise Key via vores hjemmeside, og man kan begynde at bruge den fulde udgave af softwaren omgående. Grænserne for dataanalyse og sammensætning i SQL Server 2017 Enterprise sættes udelukkende af det anvendte operativsystem.

Videreførende links til "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)"

Platform: Ikke afhængig af platform
Understøttede operativsystemer: fra Windows 8, Windows Server 2012, Linux og meget mere
Processor: mindst 1,4 GHz x64-processor (2,0 GHz anbefales)
Arbejdshukommelse: mindst 1 GB (4 GB anbefales)
Harddisk-plads: 6 GB
Grafikkort: Super VGA-kort, mindste opløsning 800 x 600 px 
Lydkort: Ingen

Læs, skriv og diskutér bedømmelser...
Kundeanmeldelser for "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

Microsoft SQL Server 2017 Standard
Microsoft SQL Server 2017 Standard
SQL Server 2017 Standard - Enkel databasestyring SQL Server...
7.400,00 kr.
Microsoft SQL Server 2017 2 Core
Microsoft SQL Server 2017 2 Core
Fleksibel databaseadministration med Microsoft SQL Server 2017 2...
28.400,00 kr.
Sidst set