Microsoft Sharepoint Server 2019

Microsoft Sharepoint Server 2019
48.999,00 kr.

inkl. moms.

Softwaredownload + licensnøgle
  • Microsoft
  • 100540-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Køb Microsoft SharePoint Server 2019 og oplev et helt nyt samarbejde...mere

Produktinformationer "Microsoft Sharepoint Server 2019"

Køb Microsoft SharePoint Server 2019 og oplev et helt nyt samarbejde

Med SharePoint Server 2019 sender Microsoft afløseren på banen, som løfter forgængerens mange funktioner markant og tilføjer flere nye oveni. Brugere, som køber SharePoint 2019 Server, får en langt mere effektiv og praktisk brug af softwaren på fem centrale områder. Den seneste version rummer omfattende samarbejdsmuligheder, hvor projekter og opgaver let kan administreres og koordineres i fællesskab. 

Desuden fungerer softwaren som et intranetportal og socialt netværk for interne diskussionsgrupper, teamsider og blogs, der gør arbejdet og opgavegrænserne betydeligt lettere. Derudover kan SharePoint 2019 Server prale af omfattende dokumentstyrings- og søgefunktioner, som fx content management system og business-program til administration af forretningsprocesser.


Moderne brugerflader, nyt søgemiljø
Brugere, som prøver den nye SharePoint Server for første gang, lægger straks mærke til den forbedrede brugerflade. Navigationen har fået en makeover, som matcher brugerfladen i SharePoint online. Der er især værd at nævne, at den forenklede "dele-flade", gør det markant lettere at dele indhold. Den advarer også, hvis en bruger vælger at dele et usædvanligt stort antal elementer eller ekstraordinært stort indhold med en større gruppe.

Man har også optimeret forgængerens effektive søgefunktion. Søgeresultaterne vises fx. allerede, mens man skriver, og opdateres løbende. Dertil kommer forbedringen af siden med søgeresultater, hvor resultaterne fremover grupperes, sorteres og filtreres intelligent og effektivt. Der er især interessant, at SharePoint nu også indekserer tekster og objekter på billeder og gør dem søgbare. Et billede med et diagram er derfor nu søgbart i en målrettet søgning efter diagrammer. En ekstra fordel er, at funktionen også kan indeksere håndskrift helt korrekt.


Andre nye funktioner i Microsoft SharePoint Server 2019
Virksomheder, der køber Microsoft SharePoint Server 2019, får en masse nye funktioner, der gør samarbejdet lettere, mere effektivt og enkelt.

  • Større sikkerhed: Regional dataopbevaring betyder, at virksomheder kan vælge at lagre data i regionale datacentre. Desuden har man forbedret adgangen til sikkerhedsindstillingerne via SharePoint online.
  • Avanceret workflow-implementering Flere funktioner til Flow til OneDrive og formatering af lister. Man kan også sende en aktuel version af et dokument til korrektur.
  • Enklere informationsbehandling: Besked om nye poster pr. mail eller via meddelelser i Microsoft Teams. Integration af nye af Webparts med dynamisk indhold, som fx Twitter-Feeds, Yammer eller Microsoft Planner.
  • Forbedret datahåndtering via samtidigt arbejde i Excel-dokumenter, forhåndsvisning af dokumenter af mere end 270 filtyper, integreret ‘Del’-funktion i alle Office 365-komponenter og dybere integration i Microsoft Teams.Maksimal fleksibilitet takket være Microsofts licensprogram
Virksomheder, der køber Microsoft SharePoint Server 2019 kan optimere udbyttet ved at bruge Microsofts fleksible licenspolitik. Det kræver en serverlicens for hver instans af operativsystemet. Virksomheder kan vælge mellem brugerbaserede licenser (User-CAL) og enhedsrelaterede licenser (Device-CAL). 

Ud over standard-licenser, fås der også Enterprise-CAL, som udvider funktionaliteten i SharePoint Server 2019 yderligere. Via en særlig  External Connector-licens, kan virksomheder, der køber SharePoint Server 2019, give eksterne brugere, som fx leverandører eller kunder, adgang til SharePoint-systemet. Det forenkler samarbejdet yderligere.

Platform Windows
Operativsystem Windows Server 2016 Standard, Windows Server 2016 Datacenter, Windows Server 2019 Standard, Windows Server 2019 Datacenter
Processor Processor 1 GHz eller højere, (32-bit (x 86) eller 64-bit (x 64) – betydeligt hurtigere anbefales)
Hukommelse mindst 12 GB RAM (64-bit), 24 GB RAM anbefales (64 bit)
Grafikkort Ingen
Lydkort Ingen
Harddisk Mindst 80 GB diskplads på systemdrevet, samt mindst 80 GB for hvert ekstra drev
Skærm Ingen
Båndbredde Mindst 1 Gigabit pr. sekund
Videreførende links til "Microsoft Sharepoint Server 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat