Microsoft Exchange Server 2019 Std 1 User CAL

 • : 100532-DK
 • : Microsoft
529,00 kr.

Priser inkl. lovpligtig moms.

Klar til afsendelse med det samme.

Mængde

Hightlights & Details

 • Brugertilknyttede licenser for Exchange Server 2019
 • Fleksibel licensiering for skræddersyede systemer
 • Ubegrænset brugstid
 • Ingen binding til en enhed
 • Udvidelse af bestående systemer uden omkostninger
 • 100532-DK

Køb Microsoft Exchange Server 2019 User CAL, og optimer processerne i en håndevending

Til den aktuelle version af Microsoft Exchange Server 2019 tilbyder softwaresmeden fra Redmond to licenstyper. Virksomhederne har således valget mellem brugerklientlicenser (CALs) og enhedslicenser (CALs). Med disse licenser får små og store virksomheder mulighed for at skabe et miljø, der er både ydedygtigt og som dækker behovet for det kollaborative samarbejde mellem medarbejdere, afdelinger og lokaliteter. Bestående systemer kan også udvides fleksibelt og omkostningseffektivt med ekstra brugere. Så kan også nye medarbejdere hurtigt drage fordel af Microsoft Exchange Server 2019s nye funktioner og bruge dem produktivt. 

Hvori består forskellen mellem bruger- og enhedslicenser?
For brugerklientlicensen med adgang til Windows Exchange Server 2019s vedkommende drejer det sig om en licens, der er knyttet til en person. Således adskiller User CAL sig tydeligt fra den såkaldte Device CAL, hvor det drejer sig om en licens, der er knyttet til en enhed. Ved User CALs licensierer virksomheder enkeltbrugere, der forsynes med deres respektive adgangsdata. Da der ikke er tale om en bestemt enhed, kan Microsoft Exchange Server således bruges uden hensyn til lokalitet og på lige så mange enheder, som licenshaveren ønsker. Ved Device CALs kan en specifik enhed bruges af så mange medarbejdere, der ønsker det. 

Udnyt vores brugerlicenser fleksibelt i virksomhedens dagligdag
Brugerlicenser er den ideelle løsning for virksomheder, der gerne vil skabe fleksible arbejdsbetingelser for sine medarbejdere. Takket være den persontilknyttede adgang kan Exchange Server bruges ikke blot på en stationær computer på arbejdspladsen, men også på hjemmekontoret eller på farten via Notebook. Med Microsoft Exchange Server 2019 User CAL kan nye medarbejdere eller eksterne kræfter desuden tilknyttes ukompliceret til et bestående system. De pågældende brugere har udelukkende adgang til de funktioner, de har fået tildelt af administratorerne. Microsoft gør det også muligt frit at kombinere bruger- og enhedslicenser, som altid kan fås som enkeltlicenser eller licensbundter med fem, te eller flere licenser. 

Drag fordel af en  Microsoft Exchange Server 2019 User CAL
Microsoft Exchange Server 2019 forenkler samarbejdet på virksomhedsplanet betydeligt, takket være talrige nye og forbedrede funktioner. Og det gør omskiftet endnu mere attraktivt for virksomheder, der ønsker at udnytte deres potentiale fuldstændigt.

 • Revideret kalendersystem: Microsoft Exchange Server 2019 passer til Office 365 og har derfor også et revideret kalendersystem, inklusive Calender Sharing. Desuden har administratorerne rådighed over udvidede og fuldstændig nye funktioner, såsom "Add-MailboxFolderPermission” for tildeling af adgang til postboksmapper.
 • Bing-Search Engine: I den nye Exchange Server-version har Microsoft sendt den gamle FAST-søger på pension og erstattet den med den moderne Bing-Search Engine, hvor søgeindekser og søgedatabanker fremover er en del af adressedatabaserne.
 • Højere ydelse: Ydedygtige serversystemer er rygraden i enhver virksomhed. Således understøtter Exchange Server 2019 nu op til 48 processorer, op til 256 GB arbejdslager samt SSD-drev som mellemlager for ydelsesoptimering.
 • Mere sikkerhed: Exchange Server 2019 garanterer mere sikkerhed, bl.a. ved hjælp af den omfangsrige Data LossPrevention (DLP), den sikre autentifikation via certifikater samt muligheden for at inkorporere antivirus-software fra tredjeudbydere via Anti-Virus-API.
Videreførende links til "Microsoft Exchange Server 2019 Std 1 User CAL"
Platform Windows
Understøttet operativsystem Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Processor Intel-CPU mit x64-arkitektur Denne skal understøtte Intel 64-arkitekturen "Intel EM64T". Alternativt kræves en AMD-CPU , der understøtter "AMD64"-platformen.
Arbejdslager mindst 4 GB RAM (ved tilgang over klienten), mindst 8 GB RAM (adresse)
Grafikkort k.A.
Lydkort k.A.
Harddisk Mindst 30 GB harddisk-lager på Exchange-installationens drev
Monitor k.A.
Optisk drev k.A.
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...
Kundeanmeldelser for "Microsoft Exchange Server 2019 Std 1 User CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

Sidst set