Microsoft Exchange Server 2019 Std 1 Device CAL

Microsoft Exchange Server 2019 Std 1 Device CAL
529,00 kr.

inkl. moms.

  • Microsoft
  • 100534-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL - Den enhedsknyttede licensløsning for...mere

Produktinformationer "Microsoft Exchange Server 2019 Std 1 Device CAL"

Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL - Den enhedsknyttede licensløsning for virksomheder

For at kunne drage fordel af de talrige fordele ved Microsoft Exchange Server 2019 skal brugerne have de pågældende licenser til de enkelte brugere/enheder. Microsoft tilbyder her både personrelaterede licenser (User CALs) og enhedslicenser (Device CALs). Begge licenstyper kan kombineres efter ønske med hinanden. 

Det gør det således muligt for virksomhederne at opbygge et softwaresystem, der passer til behovet, og som forenkler samarbejdet mellem de enkelte medarbejdere, afdelinger og alle virksomhedens lokaliteter. Derudover giver Microsoft Exchange Server Device CAL mulighed for hurtigt og ukompliceret at udvide et bestående system med endnu en enhed. Enhedslicenser fås både som enkeltlicenser og som licensbundter med fem, ti eller flere licenser. Så har virksomhederne fordelen af en prisbillig licensiering. 

Hvori består forskellen mellem bruger- og enhedslicenser?
Brugerlicenser giver mulighed for personlig licensiering af Microsoft Exchange Server 2019 for en speciel bruger. Så får han/hun sine egne adgangsdata og samtidig adgang til softwaren uden at være afhængig af en enhed, lige meget om den er installeret på en stationær computer på arbejdspladsen, på en hjemmecomputer eller på en notebook til arbejde på farten. 

Med en Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL derimod giver installationen af softwaren på en specifik enhed mulighed for at et ubegrænset antal brugere kan benytte den. Hvem der bruger enheden spiller ingen rolle. Device CAL kan ikke efterfølgende overføres. Det er altså ikke nogen “floating” licens.

Med Microsoft Exchange Server 2019 åbnes nye veje
Med en Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL skaber og udvider virksomheder et ydedygtigt system for forenklet samarbejde på virksomhedsplan, som kommer ud med talrige nye og forbedrede funktioner. Og blandt attraktive nye funktioner har Exchange Server 2019 en del at tilbyde.

  • Support til ydedygtige systemer: I den aktuelle version af Exchange Server 2019 har Microsoft øget antallet af understøttede processorer fra 24 til 48. Og det maksimalt understøttede arbejdslager øges fra 192 GB til 256 GB. Hertil kommer brugen af hurtige SSD-drev til optimering af ydelsen.
  • Ny søgemaskine: Den i mellemtiden udtjente FAST-søge er i version 2019 erstattet af den betydelig mere moderne Bing-søgemaskine. Således er både søgedatabaser og søgeindekser fra nu af en del af adressedatabaserne.
  • Sikrere end aldrig før. Takket være den sikre autentificering vha. certifikater, den omfangsrige Data Loss Prevention (DLP) og muligheden for at tilknytte tredjeparts-software over en antivirus-API er Exchange Server 2019 sikrere end nogen tidligere version.
  • Forbedret kalendersystem: Kalendersystemet i Microsoft Exchange Server 2019 passer til Office 365. Det råder således over både Calender Sharing og interessante funktioner, såsom "Add-MailboxFolderPermission" for tildeling af adgang til postboksmapper.
  • Yderligere talrige features: En af dem er en global adressebog med sort- og hvidliste, webtilgang på Outlook Web-app’en samt SmartScreen-filter og Intelligent Message Filter (IMF).
PlattformWindows
Understøttet operativsystemWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
ProcessorIntel-CPU mit x64-arkitektur Denne skal understøtte Intel 64-arkitekturen "Intel EM64T". Alternativt kræves en AMD-CPU , der understøtter "AMD64"-platformen.
Arbejdslagermindst 4 GB RAM (ved tilgang over klienten), mindst 8 GB RAM (adresse)
Grafikkortk.A.
Lydkortk.A.
HarddiskMindst 30 GB harddisk-lager på Exchange-installationens drev
Monitork.A.
Optisk drevk.A.
Videreførende links til "Microsoft Exchange Server 2019 Std 1 Device CAL"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Exchange Server 2019 Std 1 Device CAL - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat