Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL
359,00 kr.

inkl. moms.

  • Microsoft
  • 100608-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
En Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL er navnlig velegnet til...mere

Produktinformationer "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL"

En Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL er navnlig velegnet til medarbejdere i virksomheden, der har behov for at tilgå virksomhedsdata, når de er ude af huset eller arbejder hjemme. En Enterprise CAL er en Add-On til Standard CAL. Der bør derfor kun købes en Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL, hvis der henholdsvis forefindes eller købes Microsoft Exchange Server 2019 Standard CALs i samme antal. Det er derimod muligt at kombinere computere og User CALs på tværs af hinanden. På den måde kan antallet og typen af adgangslicenser tilpasses præcist til firmaets og medarbejdernes behov. Det må heller ikke glemmes, at der skal bruges en særskilt Enterprise-licens til hver server. 

Benyt Enterprise-funktioner uafhængigt af computer

Hvis en bruger har en Standard CAL til Exchange Server 2019 kan vedkommende straks tilgå vigtige Exchange-funktioner som e-mail, kalender og kontakter. Hvis brugeren også får en Enterprise CAL bliver der adgang til yderligere funktioner. For ubesværet at kunne gennemsøge et stort antal e-mails bliver der til forskel fra den tidligere version af Exchange Server nu benyttet søgemaskinen Bing med dennes søgeinformation og søgeindekser. De, der har installeret Skype for Business 2019 eller Office 365 kan desuden benytte softwarens voice mail-funktioner via Cloud Voice Mail.

Beskyttelse mod datatab, som kan ske af forskellige grunde, sker med den gennemtænkte funktion "Data Loss Prevention" (DLP). 
Takket være en tilhørende API er det ganske enkelt at knytte antivirussoftwaren til e-mailadministrationen. Det er også meget vigtigt at autentificere brugere ved hjælp af certifikater. Det er jo ikke ønskeligt, at ikke-bemyndigede har adgang til virksomhedsdata. 

Moderne virksomhedskommunikation på den nemme måde

Der følger forskellige forbedringer med Microsoft Exchange Server 2019. Blandt andet er der et opgraderet kalendersystem. Ligesom i Office 365 er der mulighed for ukompliceret Calender Sharing. Til komplekse processer er der tilføjet nye administratorfunktioner. Herunder hører udvidede PowerShell cmdlets og den nye "Do not Forward"-funktion.

Virksomheder, der køber en Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL, nyder godt af bedre understøttelse fra kraftige serversystemer. Mange brugere vil lægge mærke til den hurtigere udførelse af opgaverne, da de nu hjælpes af 256 GB arbejdslager på serveren. En ydelsesoptimering, der også kan mærkes, kommer via understøttelsen fra 48 processorer på serveren. 

For at virksomhedens medarbejdere kan afvikle deres daglige arbejde ligger der software klar til en global adressebog med White- og Blacklists, der er nemme at administrere. Særligt på tidspunkter, hvor der bruges små stationære virksomhedscomputere, vil muligheden for at tilgå internettet via Outlook Web-App vise sig nyttig.  

Køb en Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL

Exchange Server 2019 findes i forskellige licensudgaver. Der findes serverlicenser, som alle gennemførte forekomster af serversoftwaren på en virksomhedsserver skal allokeres til. Enterprise-Edition er derfor målrettet store virksomheder, hvor der er behov for et stort antal postboksdatabaser, da den understøtter op til 100 postboksdatabaser. 

CALs er klientadgangslicenser. User CALs kræves for alle brugere, der ønsker at tilgå serversoftwaren fra forskellige computere. Køb af Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL giver produktivitetsstigning på næsten enhver platform eller mobil enhed. Derudover beskyttes virksomhedens data. Beslutter man sig for den supplerende benyttelse af Enterprise-funktionerne, mindskes virksomhedens kommunikationsomkostninger yderligere. Det bliver nemmere for medarbejderne at opfylde compliance-kravene. Stærkt medvirkende hertil er de nye arkiverings- og databeskyttelsesfunktioner.

På Lizengo har virksomhederne mulighed for ukompliceret at købe og modtage alle ønskede licenser til Exchange Server 2019. 
Lizengo-teamet hjælper også gerne med andet, hvis der er andre spørgsmål om Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL. 

Understøttede klienter:
Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 til Mac
Outlook 2013
Outlook til Mac til Office 365

Arbejdslager:
mindst 4 GB
Grafikkort: ingen opl.
Lydkort: ingen opl.
Harddisk: ingen opl.
Skærm: ingen opl.
Optisk drev: ingen opl.

Videreførende links til "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat