Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL

  • : 100610-DK
  • : Microsoft
359,00 kr.

Priser inkl. lovpligtig moms.

Klar til afsendelse med det samme.

Mængde

Hightlights & Details

  • lettere samarbejde i store virksomheder
  • udvidede arkiveringsfunktioner
  • moderne databeskyttelsesløsninger
  • licens til desktops
  • brug af Outlook som app eller i browser
  • 100610-DK

En Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL er ideel, hvis enkelte desktops i virksomheden har brug for licensen. Denne adgangslicens giver virksomheds-PC'er ret til at tilgå e-mailadministrationssoftware på Exchange Server. Det drejer sig konkret om 2019-versionen af Enterprise CAL-add-on. Hver computer skal derudover have en CAL til standardversionen af Exchange Server. Desuden skal der forefindes en serverlicens på virksomhedsserveren, der gælder for Enterprise Edition. Hvis alle forudsætninger er opfyldt, øger arbejdet med Exchange Server den samlede produktivitet i virksomheden, eftersom den forenkler kommunikationsvejene.

Mere end blot e-mailadministration

En virksomhed, der køber Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL, bidrager aktivt til, at dens medarbejdere får lettere ved at administrere informationer. Brugerne kan, fra en computer med aktiveret adgangslicens, tilgå flere e-mailpostbokse via webbrowser eller Outlook. Alle meddelelser synkroniseres løbende og sorteres i overensstemmelse med indstillingerne. Derudover er virksomhedens kalenderoplysninger, frister og kontakter nemme at dele. Der kan opsættes forskellige roller og brugergrupper, som tildeles forskellige rettigheder. 

I Enterprise-Edition kan der ske Journaling for hver bruger eller efter en fordelingsliste i stedet for pr. database. Desuden kan der foretages kryptering af journaler.Retningslinjer for lagring kan man selv definere. Funktionerne In-Situ-arkiv og In-Situ-lagring kan benyttes i overensstemmelse med den relevante version af Outlook. På de computere, hvor Exchange Server er installeret, og som har licens, kan man også beskytte sig med "Microsoft Information Protection and Control" (IPC). Databeskyttelsen bliver endnu lettere med førnævntes beskyttelsesregler for overførsel og beskyttelsesregler for Outlook samt IRM-søgning (Information RightsManagement). 

Køb en Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL

Exchange Server er et gennemprøvet softwaresystem med talrige fornyelser i 2019-versionen. Mange medarbejdere vil skønne på mulighederne for Intelligent Message Filter (IMF) og SmartScreen-filter. For at det centrale opbevaringssted for e-mails kan leve op til de seneste sikkerhedskrav har udviklerne af Exchange Server forbedret visse detaljer i forhold til den foregående version. Ud over det nye spamfilter er det nu muligt helt ukompliceret at bruge SSD-drev som mellemlager. Autentificering sker nu ved hjælp af sikre certifikater. Antivirussoftware, der allerede ligger på virksomhedens netværk, er nem at knytte til Exchange Server. Noget, der er praktisk for medarbejdere i store virksomheder, er Black- og White-lists i den fælles adressebog. Hvis skaden skulle ske, så sikrer det integrerede Data Loss Prevention virksomheden mod datatab. 

Køb adgangslicenser hos Lizengo

For at bruge Microsoft Exchange Server 2019 i en virksomhed, kræver det en licens for hver serverforekomst. Derudover kræves der licens til klienter. Adgangslicenserne kaldes CALs. Der findes User CALs og Device CALs. Virksomheden kan kombinere disse to varianter efter ønske. Derudover anvendes af og til såkaldte ExternalConnector-licenser, som tillader eksterne brugere, såsom kunder eller leverandører, midlertidigt at gå ind på den virksomhedsspecifikke Exchange Server. 

Lizengo er det helt rigtige sted at købe sin Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL. Hos os erhverver man direkte det ønskede antal originallicenser til download. Vi tilbyder også anden relevant software til virksomhedens computere. Faktisk bygger nogle funktioner i Windows på hinanden. Fx er det nødvendigt med Skype for at bruge alle Voice Mail-funktionerne i Exchange Server. Med et abonnement på Office 365 er mange Outlook-funktioner nemmere at håndtere. 
Lizengos kompetente medarbejdere hjælper jer gerne videre, hvis I overvejer at købe en Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL. 

Videreførende links til "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL"

Understøttet e-mailsoftware:

Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 til Mac
Outlook 2013
Outlook til Mac til Office 365

Understøttede browsere for Outlook på nettet:
Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari og Edge

Arbejdslager:
mindst 4 GB

Grafikkort: ingen opl.

Lydkort: ingen opl.

Harddisk: ingen opl.

Skærm: ingen opl.

Optisk drev: ingen opl.

Læs, skriv og diskutér bedømmelser...
Kundeanmeldelser for "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Den ideelle...
28.369,00 kr.
Windows Server 2019 Datacenter
Windows Server 2019 Datacenter
Køb Windows Server 2019 Datacenter og få optimal pålidelighed...
fra 32.099,00 kr.
Sidst set