Forsendelses- og betalingsbetingelser

Nedenfor finder du alle informationer om forsendelse og betalingsbetingelser:

Priser

De på vores hjemmeside angivne priser består af diverse priskomponenter og er inklusive den lovpligtige moms.

Forsendelse

Der leveres kun til personer, firmaer og institutioner med adresse i EU. Levering foregår udelukkende digitalt via e-mail er således gratis til de lande, der er angivet på vores hjemmeside.

Betaling

Du kan vælge mellem følgende betalingsmetoder: kreditkort, PayPal, Amazon Pay eller forudbetalning.

- Ved betaling med kreditkort sker en direkte debitering fra din kreditkortskonto.

- Ved betaling med PayPal trækkes beløbet direkte fra din knyttet bankkonto.

- Ved forudbetaling som betalingsmetode sendes produktnøglen ud efter betalingen har registrerets på vores bankkonto. Det er nødvendigt at gøre en manuelt bankoverførsel med hjælp af vores IBAN-nummer. Vores bankforbindelse finder du i ordrebekræftelsen. Obs. Det kan tage flere dager inden den internationale bankoverførsel modtages. En proformafaktura sendes som pdf-fil pr. e-mail ordrebekræftelse. Dette dokument indeholder alle relevante betalingsoplysninger og fungerer som anmodning om din betaling. 

Efter ordren har avslutats sender vi en separat faktura til dig, der gælder som bevis på købet.

 

Kreditkort
Den største fordel ved at betale med kreditkort er den sikkerhed og hastighed, du får glæde af, når du handler. Når du betaler med kreditkort, får lizengo, som sælger, en øjeblikkelig bekræftelse af modtagelsen af betalingen. Dermed sendes varerne til dig så hurtigt som muligt. Takket være 3D Secure, er du helt på den sikre side og godt beskyttet mod svindel og bedrag.

Lizengo modtager følgende kreditkort: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB og Maestro International. Vi modtager også Carte bleue, men kun mht. transaktioner i Frankrig. 


PayPal
PayPal-betalinger giver dig både stor bekvemmelighed og sikkerhed. Du skal kun gemme dine betalingsoplysninger én gang, hvorefter du kan handle hos adskillige onlineforhandlere, lige som du vil. Sikkerheden fastholdes, og du drager fordel af, at dine betalingsoplysninger aldrig gives videre til forhandleren. PayPals betalingsproces sker så hurtigt, at betalingen bekræftes på få sekunder, og vi derfor kan sende dine varer straks.


Amazon Pay
Med Amazon Pay modtager vi din betaling straks. Den største fordel er dog bekvemmeligheden, fordi du bare betaler via din Amazon-konto. Du kan også let få adgang til alle betalingsmetoderne og adresserne, der er gemt der, med et enkelt klik. Du skal ikke bruge nogen ekstra konto og heller ikke angive nogen yderligere data. Det er selvfølgelig også en sikker betalingsmetode: Bortset fra de data, der er vigtige for købet, modtager lizengo ingen kontooplysninger fra dig.

Det kræver selvfølgelig en eksisterende hos Amazon at bruge denne betalingsmetode. Eventuelle tilgodehavender, som du muligvis har samlet via gavekort, kan ikke bruges til at købe for her. 


Forudbetalning
Når du køber via forudbetaling, betaler du bare købet via en bankoverførsel. Fordelen er åbenlys: du skal ikke bruge noget andet led eller nogen anden service. Transaktionen sker udelukkende via din bank. Du skal også vide, hvordan du laver en bankoverførsel. En ulempe kan være, at du undertiden må vente lidt længere på leveringen, da lizengo først kan sende varen, når vi har modtaget det tilsvarende fakturabeløb:

Sparkasse Gummersbach
Innehavare: lizengo GmbH & Co. KG
IBAN: DE63 3845 0000 0001 0207 42
BIC: WELADED1GMB

Live Chat Live Chat