Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL

Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL
709,00 kr.

inkl. moms.

  • Microsoft
  • 100595-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • 15-30 minutter
Med en Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL kan en person tilgå en Windows servers ydelser. En...mere

Produktinformationer "Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL"

Med en Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL kan en person tilgå en Windows servers ydelser. En CAL til operativsystemets standardversion kræves ligesom til DataCenter-versionen. Indehaveren af en brugerlicens kan tilgå en Windows server fra alle muglige enheder - f.eks. fra kontorets pc eller i toget på Notebook'en. Således egner en User CAL sig især for medarbejdere, der ikke udelukkende arbejder på en stationær pc. Hvis f.eks. en virksomhed har mange ansatte, der arbejder på hjemmekontoret, eller som tit er på tjenesterejser, bør man overveje at anskaffe sig User CALs i stedet for Device CALs. 

Sikkert servermiljø for virksomheder

Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL bruger Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Denne funktion i Windows Server 2019 fanger angreb på lager- og kerneplanet. Platformssensorer kommer i brug, og behandlingen af skadelige filer stoppes. Endnu en værdifuld sikkerhedsfunktion i Windows Server 2019 er Windows Defender ATP Exploit Guard. Den råder over fire komponenter, der beskytter mod angrebsvektorer og blokerer typisk malware-adfærd. Virksomhederne kan også vha. Attack Surface Reduction (ASR)-teknik forhindre, at malware lægges på computerne af ansatte. Kontrolelementerne i ASR forhindrer, at angrebne scripts eller filer anvendes. Det hører også med til netværksbeskyttelsen af operativsystemet, at alle udgående processer blokeres på de indloggede brugerenheder, hvis de går ind på ikke pålidelige værter eller IP-adresser. Yderligere foranstaltninger, såsom kontrolleret mappetilgang og Exploit-beskyttelse bidrager til minimering af trusler fra ransomware, malware og lignende. 

Adgang til et højt udviklet serveroperativsystem

Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL til køb betyder også mere understøttelse for Linux og virtuelle computere end før. Blandt andet er der Office-forbedringer, såsom de nye Fallback-HGS- og offline-modus-funktioner. Desuden er fejludbedringen for afskærmede virtuelle maskiner forenklet. Værktøjet VM Connect-mødemodus og PowerShell Direct hjælper, når man har mistet netværksforbindelsen til sin VM og konfigurationen skal aktiveres. Derudover understøtter Windows Server 2019 udførelsen af Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux og SUSE Linux Enterprise server i VMs. Cipher-Suite-forhandlingen af HTTP/2 på serversiden er også forbedret, så tilslutningsfejl automatisk reduceres. For at opnå højere transmissionshastighed er Windows-serverens standard-TCP-Congestion-Provider omstillet til Cubic i 2019-versionen. 

Køb Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL

I kraft af den frie kombination af enheds- og brugerlicenser kan mellemstore og store virksomheder købe lige netop de adgangslicenser, de i realiteten har brug for. Det er ikke nødvendigt at give penge ud til unødige pakker. Dog er der fornuft i at købe en licenspakke til 10 medarbejdere, når der hidtil ikke har foreligget nogen klientlicenser til flere medarbejdere.
Hos lizengo kan diverse licenser let erhverves. lizengo tilbyder altid sine kunder aktuel og hjælpefri originalsoftware. Ved uklarheder inden køb af Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL kan man kontakte lizengos team. 

Platform: 
Windows

Processor:
mindst 1,4 GHz (enkelt-kerne), mindst 1,3 GHz (multi-kerne)
anbefalet 3,1 GHz eller mere
maks. 2 CPU-sokler understøttet

Arbejdslager:
mindst 2 GB RAM
anbefalet 16 GB RAM 
maksimalt 64 GB understøttet

Harddisk: 
mindst 160 GB (med en systempartition med en kapacitet på mindst 60 GB)

Display:
mindst Super-VGA (1024 x 768)

Videreførende links til "Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat