Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL
709,00 kr.

inkl. moms.

  • Microsoft
  • 100597-DK
  • Ny
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL er en del af det fleksible licensieringssystem til...mere

Produktinformationer "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL er en del af det fleksible licensieringssystem til Windows Server 2019. Den tildeles en enkelt enhed i firmaet. Den kan så benyttes af et ubegrænset antal brugere for tilgang til Server-Desktop-funktioner. RDS står for "Remote Desktop Services" og betegner den funktion, der går ud på at arbejde vha. fjerntilgang med grafiske computer- og Windows-applikationer. Med de pågældende Client Access Licenses(CALs) kan computernetværk administreres centralt. Desuden kan eventuelle bestående Windows Server 2016 Core-licenser kombineres med 2019-enhedslicenserne. Det giver IT-afdelingen i et firma mere tid til at ombygge til den sidste version af serveroperativsystemet. Funktionen "Express-Updates" bidrager i fremtiden med at spare tid ved aktivering. 

Nyttige ændringer i forhold til forgængerversionen

En Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL til køb er lig med at satse på et serveroperativsystem, der er baseret på Windows 10. Windows Server 2019 er en efterfølger til Server 2016, som den har overtaget mange gode funktionskendetegn fra. Derudover er der fornyelser og ændringer, der skal gøre driften endnu mere effektiv og sikrere. Blandt andet understøttes Windows Subsystem for Linux. Der kan altså integreres Linux-distributioner i Windows-installationen. Desuden kan Linux-kommandoer administreres af Windows-servere. Her spiller anvendelsen af det forbedrede sikkerhedskoncept "Shielded-VMs" ind. I kraft af understøttelse af Kubernetes kan medarbejderne i et firma udvikle og administrere objektbeholdere. Endvidere understøtter Windows Server 2019 ipv6 til netværk fuldstændigt. Operativsystemet muliggør i øvrigt en total systemovervågning af hardwaren så vel som af netværket. Dertil kommer teknik som virtuel netværks-peering i brug.

Få serversystemet up-to-date

Et aktuelt serveroperativsystem er tilpasset mange moderne udfordringer. Det lader brugere med aktuel software samarbejde. I overensstemmelse dermed er en Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL optimeret til samkørsel med Microsoft Azure. Så kan brugerne af de licensierede enheder for eksempel inddrage Azure Backup, så der opnås enkel datasynkronisering og datasikring. Og data fra skyen kan overføres over Azure-filter til filserveren. Derudover satser Windows Server 2019 på en yderligere all-round-beskyttelse af de vigtige firmadata. Krypteringen af data og dataservere er revideret. Serveroperativsystemet arbejder nu direkte sammen med Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Som supplement til anti-virusprogrammet kan serveren i fremtiden selv genkende trusler, såsom Root-Kits og Zero-Day-angreb, og indlede de nødvendige beskyttelsesforanstaltninger. Brugere af en enhedslicens til Windows Server 2019 har således indirekte gavn af serveroperativsystemets nyttige funktioner. 

Køb Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL

Både i mellemstore og store virksomheder kan købet af en enhedslicens til Windows Server 2019 være fornuftig. En stationær pc kan licensieres, så vel som en Notebook eller et kontrolcenter. Hvis medarbejdernes opgaver er struktureret, så flere personer deles om en computer, er det billigere at tildele enheden en licens. Ved køb af licens skal man heller ikke glemme, at det også er nødvendigt at anskaffe licenser til serverens kerner. En anden variant af CAL-købet er med det samme at erhverve sig 10 licenser på en gang, f.eks. når man anskaffer sig flere nye enheder samtidig. Inden man bestemmer sig for at købe en Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL kan man eventuelt kontakte lizengo-teamet. 

Platform: 
Windows

Processor:
mindst 1,4 GHz (enkelt-kerne), mindst 1,3 GHz (multi-kerne)
anbefalet 3,1 GHz eller mere
maks. 2 CPU-sokler understøttet

Arbejdslager:
mindst 2 GB RAM
anbefalet 16 GB RAM 
maksimalt 64 GB understøttet

Harddisk: 
mindst 160 GB (med en systempartition med en kapacitet på mindst 60 GB)

Display:
mindst Super-VGA (1024 x 768)

Videreførende links til "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat