Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs

  • : 100586-DK
  • : Microsoft
Straks-download
14.200,00 kr.

Priser inkl. lovpligtig moms.

Software til download

Mængde

Hightlights & Details

  • Licens til alle enheder hos en bruger
  • Dynamiske administrationslister
  • Tilføjelse af CLR-Assemblys til positivliste
  • Forbedrede tabellariske modeller i Analysis Services
  • Ideelt til ansatte i mellemstore virksomheder 
  • 100586-DK

Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs giver brugerbaseret tilgang til det internationalt anerkendte databasemanagementsystem SQL Server. Licensindehaveren kan køre softwaren på forskellige enheder i sin virksomhed. Det sikrer, at vigtige virksomhedsprocesser udføres på optimal vis. Diverse moderne database-Engine-funktioner muliggør effektiv analyse og lagring af virksomhedsdataene. Blandt andet inkluderer SQL Server 2017 en 
automatisk databaseoptimering, ved hjælp af hvilke brugeren bedre kan forstå og løse eventuelle problemer omkring forespørgselsresultater. Databasesoftwarens sårbarhed er yderst lav, fordi den beskytter gemte og overførte data på en sådan måde, at etablerede institutioner som sikkerhedsrisikodatabasen hos National Institute of Standards and Technology i årevis har sat pris på dette. 

Større udvalg end nogensinde før

2017-versionen af SQL Server kan ud over Windows også anvendes på visse Linux-distributioner. I denne sammenhæng spiller den udskiftelige Java Database Connectivity-driver en vigtig rolle. Derudover kan IT-folkene i virksomheden nu udvikle applikationer i et programmeringssprog efter eget valg, som kan køres i Windows- Linux- og Docker-containere. Ved at købe Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs bliver det muligt for virksomhedens ansatte at få transformative indblikke. Integrationen af Python og R kan medvirke til, at det bliver muligt at få op til 1 million prognoser pr. sekund. En nyhed i den aktuelle version af SQL Server 2017 er desuden grafdatabasen. Brugerne kan efter behov anvende mobil End-to-End-BI. På den måde kan man overføre rådata til nyttige rapporter, der kan vises på diverse enheder. 

Komplekse analyser og databasefunktioner i Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs

Med en brugerlicens til SQL Server 2017 kan en medarbejder benytte omfattende funktioner som PolyBase til T-SQL-forespørgsler i Hadoop. Ligeledes sørger den avancerede In-Database-Analytics for forbedrede workflows. Desuden drager programmørerne i virksomheden nytte af de temporale tabeller, der har været en mulighed siden SQL Server 2016, og understøttelsen af JSON samt diagramdata. Derudover er der endnu en gang sket forbedring af Analysis Services (SSAS) til Microsoft SQL Server 2017. Blandt andet er der indført en tabellarisk funktion som standardiseret installationsmulighed til SSAS. Efter ønske er det muligt at udelukke tomme elementer i hierarkier eller anvende nye datakilder med Get Data. På denne måde understøttes allerede eksisterende datakilder til M-forespørgsler. 

Køb Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs

For Standard Edition af SQL Server 2017 kan der gives adgangsbaseret licens. I mellemstore virksomheder er en Server-/CAL-licens ofte billigere end én, der er baseret på processorkerner. Ved købet skal man vide, hvor mange virksomhedsansatte der skal kunne tilgå databasesoftwaren. Derefter tildeles hver bruger en User CAL. CAL står her for Client Access License. Typisk tilgår medarbejdere fra kontorer og administration SQL Standard Server 2017 fra forskellige enheder i en virksomhed. Modstykket hertil er Device CAL: licens på enhedsbaseret tilgang. Dette er en god mulighed for lager-pc'er og -scannere. Man skal være opmærksom på, at det ikke er tilstrækkeligt at købe Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs. For hvert OS-miljø (virtuelt eller fysisk) skal der desuden købes en SQL Server Instance. Hos Lizengo er det meget enkelt at anskaffe disse licenser Hvis virksomheden stadig er usikker på, om Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs er det rigtige valg, så er Lizengos team til rådighed med yderligere rådgivning. 

Videreførende links til "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs"

Processor: 
mindst 2 GHz og 2 kerner

arbejdslager
mindst 4 GB 

Harddisk: 
mindst 6 GB til rådighed

Grafik:
mindst Super-VGA 800 x 600 

Operativsystem: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 eller Windows 8 til Windows 10.
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 eller Ubuntu fra 16.04. 
til Linux: Docker Engine 1.8+ , 3,25 GB RAM, XFS- eller EXT4-filsystem

Læs, skriv og diskutér bedømmelser...
Kundeanmeldelser for "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

Sidst set