Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL

  • : 100587-DK
  • : Microsoft
Straks-download
1.500,00 kr.

Priser inkl. lovpligtig moms.

Software til download

Mængde

Hightlights & Details

  • Valg af programmereringssprog og -platform
  • Vilkårligt antal brugere på én bestemt computer
  • Realtidsanalyser med op til 1 mio. prognoser/sekund
  • Krypteringsfunktioner og Data Masking
  • Omfattende Data Warehousing-funktioner
  • 100587-DK

Med en Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL kan en computer i virksomheden tilgå en mængde forskellige funktioner i det moderne SQL Server 2017-databasesystem. Hver bruger af denne maskine drager straks fordel af de mange rapporter og analyser, som denne SQL-software giver muligheder for. Desuden er der med Integration Services en platform til rådighed, som kan give svar på komplekse virksomhedsproblemer ved hjælp af datatransformationsløsninger. SQL Server 2017 skal ses som en fleksibel dataplatform, hvorpå der benyttes en universel brugergrænseflade til alle operativsystemer. Her kan virksomhedens medarbejdere udvikle apps med en teknologi efter eget valg. Virksomhedens data kan derefter integreres i de nye apps. Uanset hvor stor en database virksomheden råder over, tilbyder SQL Server 2017 "Cognitive Services", hvorved man kan bearbejde data med kunstig intelligens. 

Effektive automatiserede database-workloads 

Der kræves klient-licens til Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL, hvis man for eksempel ønsker at kunne tilgå omfattende databasemodulfunktioner fra en bestemt enhed i virksomheden. Disse og andre ydelser er i 2017-udgaven forbedret i forhold til de eksisterende versioner af softwaren. Som den vigtigste tjeneste til sikring og behandling af data er databasemodulet i SQL Server 2017 i stand til at håndtere selv de mest krævende databehandlingsapplikationer i moderne virksomheder. Brugeren kan som følge heraf oprette eksempelvis OLTP- og OLAP-data. Med mere vidtrækkende anvendelseskomponenter som SQL Server Management Studio er det muligt på enkel vis at administrere databaseobjekter, mens SQL Server Profiler registrerer serverresultaterne til senere analyse. 

Højtydende administration af virksomhedsdata

Brugere af Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL kan udvikle individuelle videregående anvendelser i et programmeringssprog efter eget valg. Dette kan udføres med SQL Server 2017 i Windows-, Linux- og Docker-containere. Desuden er der integreret kunstig intelligens i databasesoftwaren, hvilket medfører hurtigere indsigt i selv store datamængder. Efter behov kan virksomhedens egne data desuden kombineres med globale data, hvilket giver mulighed for at få ny viden. I Standard Edition af SQL Server er der grundfunktioner til multidimensional modellering og til tabelmodeller til rådighed. 2017-versionen af den kendte business-software overbeviser med sin skalerbarhed og pålidelige tilgængelighed. Dine brugere har mulighed for at tilgå forskellige Data Warehousing-funktioner, såsom datakompression eller Change Data Capture. Man kan på overskuelig måde administrere og anvende forskellige Data Marts.

Forskelle i forhold til andre SQL Server-licenser 

SQL Server Standard Edition er en software, der er afstemt efter mellemstore virksomheders behov og krav. Derfor arbejder softwaren med maksimalt 24 kerner, og databasens størrelse er begrænset til 524 PB. I Enterprise Edition understøttes databasen blandt andet af et ubegrænset antal kerner, eftersom denne dyrere udgave er tiltænkt store virksomheder. Den enkelte virksomhed skal have en licens for hver Server Instance samt yderligere licenser enten til brugere, der skal have adgang, eller til enheder, der bruger den enkelte server. Under betegnelsen Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL er det muligt at anskaffe en CAL-licens til sine enheder. 

Videreførende links til "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL"

Processor:
mindst 2 GHz og 2 kerner

arbejdslager
mindst 4 GB RAM

Harddisk:
6 GB til rådighed

Display:
opløsning på mindst 800 x 600 (Super VGA)

Konnektivitet:
eksisterende internetforbindelse 

Operativsystem:

Windows: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 eller Windows 8 til Windows 10

Linux: 
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 eller Ubuntu 16.04. 
Docker Engine 1.8+ til containerbaserede implementeringer; 3,25 GB RAM; filsystem XFS eller EXT4

Derudover: 
.NET 4.6 (til valg af Database-engine, Master-datatjenester og Replication)

Yderligere krav:
afhængigt af systemkonfigurationen og de valgte applikationer

Læs, skriv og diskutér bedømmelser...
Kundeanmeldelser for "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

Sidst set