McAfee Internet Security 2019

McAfee Internet Security 2019
89,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • McAfee
  • 100708-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Alle sprog
  • 15-30 minutter
McAfee Internet Security 2019 - Sikkerhedspakke med multi-platformskompatibilitet Pakken...mere

Produktinformationer "McAfee Internet Security 2019"

McAfee Internet Security 2019 - Sikkerhedspakke med multi-platformskompatibilitet

Pakken McAfee Internet Security 2019 kombinerer prisvindende, cloudbaseret antivirus med nyttige værktøjer, som fx spambeskyttelse eller enhedsstyring. Det er en mellemstor softwarepakke, der leverer bedre sikkerhed på nettet. McAfees softwarepakke ligger mellem den simple "Antivirus" og de helt store "Total Protection"-pakker. Ud over pålidelig beskyttelse mod malware tilbyder programpakken også nyttige værktøjer, der gør arbejdet på pc'en og surfing på Internettet mere konfortabelt. Den inkluderer fx den integrerede reklameblokker, der kan afbrydes midlertidigt. Den forhindrer uønskede pop op-vinduer i at afbryde brugerens koncentrerede brug af browseren.
Når man køber McAfee Internet Security 2019 kan man surfe sikrere på nettet fremover, mens PC'ens data sikres.

Online beskyttelse for alle enheder, der tilhører en bruger

Det betaler sig at købe McAfee Internet Security 2019, når man ikke bare vil bruge en Windows PC eller en Mac. Sikkerhedspakken beskytter flere enheder på tværs af platforme. Brugeren kan også trygt surfe på sin tablet eller smartphone. Det sørøger de funktioner, der leverer sikkerhed mht. identitet, svig og phishing for. Hvis du bruger netbank, kan du bruge det relevante værktøj, der aktiverer McAfees datakrypteringssystem. Den opretter adgangskoder med op til 255 tegn og gemmer dem, hvilket giver større sikkerhed ved logins. Den egentlige bankvirksomhed beskyttes også af McAfee Internet Security's anti-phishing-filter.

Virusscanning, Firewall etc.

Selv de tidligere versioner af McAfee Internet Security 2019 modtog priser for deres hurtige virusscanninger. Den nye version kan også prale af en frisk, enklere grænseflade, der giver intuitiv adgang til alle sikkerhedsfunktioner og personlig planlægning. En fast plan med automatiske scanninger af
drev og mapper, som beskyttes permanent mod truslerne på internettet. En anden klassisk og vigtig funktion er den skræddersyede Internet Firewall. Den leverer en netværksovervågning, hvis beskyttelsesniveau brugeren kan tilpasse til
sit behov. Dermed blokeres mistænkelig, indgående internettrafik, før ondsindede applikationer kan forsøge at distribuere personlige oplysninger over Internettet.Når du køber McAfee Internet Security 2019 kan du let styre de mange funktioner via et praktisk panel.

Et abonnement, der opfylder mange sikkerhedskrav

På længere sigt beskytter dit køb af McAfee Internet Security 2019 dig mod usikre links og websteder. Derfår får du også værktøjet "SiteAdvisor". Det viser de sider, der indeholder potentielle trusler, direkte i søgemaskinens resultater. Det forhindrer brugeren i at tilgå hjemmesider, der kategoriseres som farlige. De visuelle advarsler gælder også sociale netværk: risikovurderinger med farvekodede links forstås hurtigt og let af alle aldersgrupper. Når det gælder familiecomputeren, findes der der flere funktioner i forældrekontrollen. Den kan blokere visse hjemmesider, afhængigt af barnets alder. Derudover kan sikkerhedspakken sætte tidsbegrænsninger for børns aktiviter på nettet. Takket være McAfee Internet Security 2019 kan den autoriserede bruger se, hvem der besøger blokerede hjemmesider eller går online uden for de planlagte tidsrum.

Virusbeskyttelse til avancerede behov

McAfee Internet Security 2019 er kun en af de attraktive online beskyttelsespakker, du kan downloade på lizengo. Vi ønsker at give vores kunder et stort udvalg, så alle finder netop den software, der passer til deres personlige brug og behov. Vores kompetente team rådgiver gerne i spørgsmål om valget af den rette løsning. Endelig tilbyder flere producenter interessante antivirusprogrammer. De grundlæggende funktioner ligner flere nuværende pc-sikkerhedsprogrammer. Detaljerne er dog forskellige i hver udgave og version. Du kan du trygt og roligt sammenligne de forskellige muligheder I vores webshop. Alt i alt siger vi:
Når du søger en sikkerhedspakke med avancerede funktioner, er det en god løsning at købe McAfee Internet Security 2019.

Operativsystem:
Android 4.1 eller nyere til mobile enheder
iOS 10 eller nyere
Mac OS X 10.12 eller nyere
Microsoft Windows 10, 8.1, 8 og 7 SP1 (32 og 64 Bit)

Browser:
Internet Explorer 10.0 eller nyere
Firefox, Chrome eller Edge
Safari (på Mac OS og iOS)

E-mailprogrammer til anti-spam:
POP3 (Outlook, Thunderbird)
MAPI (Outlook)
Web-Mail-Konto med IMAP/POP3-adgang

Hardware ved PC-brug:
2 GB RAM
Tilgængelig harddiskplads: 500 MB
mindst 1 GHz processor

Videreførende links til "McAfee Internet Security 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
McAfee Internet Security 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat